Nyilatkoznak a csajok

Egyrészt a drogos/álmos szemű Kirsten Dunst kijelentette, hogy benne lenne a Spidermn 4-5-ben. Még nem biztos, hoyg aláírt, de a tavalyi “nenenenem, és nem” után ez már fejlemény. Még ha rossz is.

Aztán pedig Keira Knightly nyilatkozott olyasmit, hogy nem akar újra kalóz lenni (ugye a Pirates 4 bejelentve), unja a karakterét. Lehet csak a pénzt akarja felsrófolni, de előfordulhat, hogy nélküle lesz 4. rész. Ideje behozniuk Salma Hayeket?

human
írta
2008. 09. 30. 11:37
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Nyilatkoznak a csajok” bejegyzéshez

  1. Hát ha beleírják a forgatókönyvbe Keira karakterét, akkor szerintem nagy hülye ha nem vállalja el. Ha kihagyják akkor meg tök mindegy.

  2. Keira mondjuk nem fog túlzottan hiányozni, meg Bloom se, ők csak találkozgassanak 10 évente, amíg Depp elkalózkodik. :)

  3. Szerintem meg az a jó folytatás, ahova meg tudják nyerni a megszokott szereplőgárdát. Nem azért mert szenzációs színészek, hanem azért, mert ha már 3 részben megszoktuk őket a filmben, fura lenne a folytatás nélkülük. Egyébként számomra meg a 2 csaj még helyes is. ;)

  4. most, h keira nem valalja, nonek nalam a film eselyei, ha bloom se valalja, akkor meg varni is fogom a filmet :P

  5. kirsten dunst annyira egy sótlan lapos poshadt cefre, ha utánam dobnák akkor se kéne, fel sem tudom érni ésszel, hogy lehet ő bármilyen filmben is a nagy ő…

  6. Nekem meg pont, hogy nagyon tetszik Kirsten Dunst. Mondjuk egyáltalán nem tudom megmagyarázni, hogy miért. Ráadásul Spidermaneket még miatta sem vagyok képes nézni.

    Keira helyett Salma? Hahaha. Kösz Human.

  7. Remélem egyik hölgyike se tér vissza vászonra. Keira szerepe sztem így volt teljes, nem hiányzik szerintem, hogy az újabb részben Bloomal szerepeljenek.

    Dunst az meg randa.

  8. Gyerekek, a Karib 3 végén eléggé lezárták a Turner-Swan szálat, azt jócskán gondolni lehetett, hogy ha lesz folytatás, Ők abból már kimaradnak. És azok alapján, amiket olvasgattam, ez így is lesz. Tiszta sor.

  9. ja, hogy olvasgattál pletykákat amiket készpnznek vettél a karib 4-ről.. akkor már midnjárt más.

  10. Engem az érdekelne jobban, hogy ki lesz az ellenség pókinak? Bár a Gyík elég egyértelmű, (dr. Connors, a félkarú tanárja aki még nem tudná). Szívesen látnám Vérontót is, de Raimi nem szereti sajnos a szimbiótákat, ezért is qrta el ennyire Venomot. Dunst meg csúnya, dobják már ki végre!!! Bár lehet ezért tetszik Raiminak, mert ő köztudott horrorbuzi.

    A Sparrow dolog meg kicsit már lapos. Mit csinálna most, az ifjúság forrása? Vagy Sparrow Begins? Bloom nem kell, de Knightly jöhet!

  11. hát persze persze h Dunst kisasszony nem ír alá biztosan:) addíg míg be nem dobnak egy kapucsínót Tobival, és meg nem látja a 25miskót a szerződésén :)

  12. Egyik csaj sem szimpi de Keira Knightly különösen.Olyan feje van mint akinek anyja apja egy utcában lakott :)
    De ha már az elödökben benne voltak..
    Védülis azota nem nézek vészhelyzetet amióta az alap karakterek nincsenek. :)
    Jó filmet igysem ugysem várok.Minap néztem igen nagy lemaradással a kalozosdi 2-3 mat, háát pontozva 5 alatti se.
    A pókember nem csak Kirstennel lett elrontva már Toby sem az igazi. Szal mindegy ő is..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.