Kamerás Dragonball trailer!

Kösz mindenkinek aki írta levélben, bár úgyis beleakadtam volna de azért természetesen jól jönnek néha a tippek. A lényeg a lényeg, itt egy borzasztó minőségű, de a sokatok által agyonlinkelt gagyi kamuval (tényleg nem szúrjátok ki hogy 10 filmből van az összevágva?) ellentétben ez már tényleg a filmből mutat jeleneteket. Hang az nincs, meg kamerával vették fel, de tessék:

Lehet tényleg 100 milliót pumpáltak a filmbe? Robbanás meg látványos bunyók tömkelege.

human
írta
2008. 10. 01. 20:13
megjelenés
54
hozzászolás


54 hozzászólás a “Kamerás Dragonball trailer!” bejegyzéshez

  1. hát engem véletlenül sem vett le a lábamról (és nem a trailer minősége miatt…)
    Ezt a filmet úgy, ahogy van sztem kár volt erőltetni…
    Dragon Ball élő szereplőkkel?
    Nincs kommentár.
    Én maradok inkább a rajzfilmeknél :D

  2. gimis koromban azt álmodtam, h film lett a dragon ball-ból, de tényleg ezt álmodtam. és jackie chan volt a songoku.
    most komolyan úgy érzem, egy jackie chan-szerű, az ő szellemében készült dragon ball filmmel jobban járt volna mindenki (mókásabb, akciódúsabb is, mint a rajzfilm, már ahogy ez alapján képzelem.)
    ez elsőre egy modern kungfu-film, amire a DB koncepcióját ráhúztak, sztem, de ha azt írják ki, h hm, a ‘kwantung tíz kristálya’, azon se lepődött volna meg senki.

  3. tényleg ez alapján a videó alapján én is kijelentem hogy ez csak sz@r lehet…. tudom jól annak ellenére hogy nem láttam a filmet és megse fogom nézni–

    könyörgöm hagyjunk már fel ezzel, annyira gyerekes, minden DB topikban csak erről megy a téma

  4. Hát, elég ótvar a minőség, és hang sincs, ezek alapján meg a látottak alapján én se lettem elragadtatva. Viszont emlékszem annó az Ironmannel voltam így. Jöttek a felvett trailerek pl a comicconos, nem jött be nem tetszett még miután megnéztem egyszer a filmet se vette be a gyomrom, mára meg a kedvenc filmem. :D Szóval én óvatoskodok még a “szar lesz” jelzőtől.

  5. nekem ezek alapján is tetszett…szerintem eléggé igéretes,de ne felejtsük el,ez még mindíg nem a Max Payne előtt bemutatandó teaser…vagy legalábbis nem az egész.
    várjunk még az első rendes trailerig,aaddig meg fohász.én ígyis úgyis ottleszek a premieren:)

  6. inkább ez mint mégegy herripotter de a rajzfilmet ugysem űberli az túl istenes volt főleg azért sem mert ugye ez az elsőből lesz és azt a Z egyértelműen veri

  7. hehe a cam-es evolúció csúcsa: a plazmáról rögzített trailer, természetesen hang nélkűl! :D

  8. És ennek mi köze volt a Dragon Ball-hoz? :D
    lol, de fos. Mármint filmnek lehet nem, de mint Dragon Ball adaptáció, hát khmm, köze sincs hozzá.

  9. Miért Dragon Ball Z film kéne, 2 órányi harc Freeza-val?
    A “rajongóknak” az se lenne igazi DB. Várjuk csak meg a filmet, én azt mondom.

  10. Azt amúgy tudjátok, hogy ez valójában egy tinifilm lesz? Songoku a lúzer, aki a suli menő focistájának a nőjébe szerelmes?

  11. Egy ilyen gigantikus sorozatot nem lehet egy 2 órás filmbe önteni. A több órás fightokat nem lehet pár percben lenyomni.
    Még egy normális történetet se lehet felvezetni. Tipikusan az a film lesz amit a címe fog eladni. Nem várok semmit ettől.

  12. Hát ez engem sem győzött meg, és engem sem a minőség alapján.
    De mintha egy pillanatra mutatták volna a sátánt nem? :D

  13. E meg mi??pisztolyok a filmben?jo a mesében is volt technikai fejlettség mert minden 1 labda szerü dologból jött elő,de soha nem erre volt kihegyezve.meg kardok meg stb.??ebböl nekem sajnos a jön le nem sok köze lesz a címéhez a filmnek

  14. egyszer ez is nézhető :) másfelől meg sosem jó, hogy ha egy rajzfilmet egy az egyben akarnak behúzni egy filmbe. anno én is néztem a rajzfilmet és nagyon remélem, hogy a maratoni szappanopera jellegű bossfight-ok kimaradnak

  15. Hát ez alapján nekem se jön le, hogy ez mitől lesz DB film a címén kívül. Na majd ha lesz élvezhető minőségben.

  16. Ennek egyelore a cimen kivul koze nincs a Dragon Ballhoz. Az en tippem, hogy kb. olyan szinten lesz, mint a megfilmesitett Street Fighter…

  17. Hajaj én már a rajzfilmet is utáltam mint a büdös ….-t .
    A filmet meg esélytelen, hogy megnézem. Nem tudom ki írta, hogy Jackie Channel legalább mókásabb lett volna. Lehet igaza van, de egy fiatal srácot már nehézkesen játszana el Jackie, bármennyire is komázom az ürgét.

  18. még jó hogy nem lesz dragon ball feeling azt csak a mese tudja visszaadni!!! DEEEEEEEE az minek ír be kommentet aki még azt se tudj h VOLT E FEGYVER A DRAGON BALL -ba?!?!?!?!? ÖCSIKÉM TANK IS VOLT BENNE MEG KURVA nagy hadsereg!! meg űrhajó is!!

  19. Masina: azért ír be mert az olyanok mint én (5 részt ha láttam belőle) arra emlékezett , hogy egy piros ruhás ipse a levegőben szálldigál, miközben kék, vagy piros (talán sárga) sugarakat lövell ki magából a másik fele, majd mielőtt odaérne befejezik a részt. Stukira én se emlékeztem.

  20. Hát én akkor már megcsinálnám Final Fantasy/Immortel szerű grafikai megoldással, de tényleg Dragonball fílínggel.
    Ez így, önmagában nem tűnik rossznak, csak nem dragonball-os…

  21. Ezt bírom,alig mutatott vmit ez a trailer és a sok agytröszt egyből fikázza!Miért nem bírtok türelmesen várni egy normális trailer,meg akár a filmig,ezt előre hogy a francba tudjátok,hogy szar lesz!Hihetetlen!!

  22. gondolom te mind az 50 filemt megnézed ami hetente kijön, hoyg véleményt alkothass arról melyiket érdemes megnézni.

  23. Nekem akkoris az volt az egyik kedvencem, mikor a Z Movie-ban Hitler megjelent, mert különböző létsíkok keveredtek. Aztán a Goten meg a Trunks jól elpicsázták. :)

    Azért HP-vel összehasonlítani vicces és sztem a HP filmek jók lettek a hibáikkal együtt is. Pedig én nem kedveltem őket, mielőtt filmen nem láttam, de megtetszett.

  24. Szerintem ennek a filmnek csak a címével van baj… Ha nem DragonBall lenne, hanem egy teljesen új film, akkor ugyan nem adnának ennyi jegyet el, de nem lenne ennyi negatív arc, akik a Dragonballon nőttek fel és sajnálják, hogy film lett belőle! Ez egy látványos, bunyós, varázsos popcornfilm lesz, olyan nevekkel, mint az animében… Nézzétek így!

  25. háát.. mondjuk várni kéne egy normális trailert, de ez nekem eddig nem jön be. ugy a szinvilága, vagy nem is tudom.. nincs db feelingje.

  26. “Egy ilyen gigantikus sorozatot nem lehet egy 2 órás filmbe önteni. A több órás fightokat nem lehet pár percben lenyomni.
    Még egy normális történetet se lehet felvezetni. Tipikusan az a film lesz amit a címe fog eladni. Nem várok semmit ettől.”

    Pontosan ez fogalmazódott meg bennem is. És kicsit off? most néztem végig az Avatart, amiből kedvenc indiai rendezőnk készít filmet majd, na arra meg főleg igaz ez a megállapítás.
    Ebből nem lehet jó filmet csinálni, ami hű is a rajzfilmhez, kár erőltetni.

  27. Hát Son Goku nak valami izomban gazdagabb gyereket is berakhattak volna, mer ez igy elég nevetséges… :D de az eddig látott lehangolo beharangozók után is nagyon kiváncsi vagyok a filmre, aminek persze nem sok köze lesz az animéhez, de sztem akkor is 1 ütös kis film lesz…

  28. Songoku meg a hatalmas izomzat az az első sorozatban meg a Z elején kb. a 80. részig még sehol sincs. A szereplőválasztás szerintem a legkisebb baj ami történt, a sztorit nem kellett volna megerőszakolni ennyire, rengeteg dolog fogja értelmét veszteni. Roshi karakterét meg még meg is rágták mielőtt vászonra köpték. Nem lesz se perverz, se kopasz, se napszemüveg, semmi.
    Amugy hogy ne lett volna fegyver az első DB-ben… Csupán az első rész indul úgy, hogy az ideges Bulma fejbelövi Gokut. Nameg ott van Lunch, aki szöszi formájában mindig mindenkit szanaszét lövöldöz… Erről cikk is volt anno mikor a TVben ment, a “Türelmetlen géppisztoly” címmel, ott húzta a sorozatot valami ujságíró.
    Egy szó mint száz, ez a trailer nem meggyőző, a film eddigi spoilerei sem, a kosztümök jók, Emmy Rossum dudái is a helyén vannak, én még várok egy trailert mielőtt rámondom az áment. Megnézni ugyis megnézem, azt az ezrest ugyis csak elinnám…

  29. Én nem is értem mi a jó a DB-ben…
    DBZ-ben a spirit :D Milyen látványosak lennének már live movie-ban az ssj-k! Vegeta a király, és hogy a fúziókról már ne is beszéljek! Ohh zseniális :D Mikor lesz DBZ live action movie??? :D

  30. A sima DragonBall sokkal jobb mint a Z!!
    Főleg a Piccolós részektől. Pont azért, mert Songoku, keresi az útját, hogy segítsen barátainak és hogy megmentse a földet a zsarnoktól. Sokkal jobb hogy ezzel kezdték, mivel elvileg piccolo a Z-ben már társa lesz gokunak, nem a nemezis-e lesz. Szóval án várom, de sokat nem várok el.

    DragonBall világa meg egy natív világ, ugyan olyan tárgyakkal mint amik nekünk is van, csak még rengeteg mással is. amik sokkal modernebbek mint a mi eszközeink.

    A filmet meg a mai korba ültetik át. Nem egy régen játszódó nem a jövőbe. Ez tűnik a leg logikusabbnak.

    Piccoló igen csak vérszegény a képeken, de olvastam, hogy a teaser-be nem a végső formája van. Mivel, mikor elsőnek feltünik 2000éves oreg lesz, és később fiatalodik meg. :) De nagyon remélem hogy bezöldül, mert annélkül teljesen más lesz. Bár majd ha már láttam a filmet erről akkor lehet véleményt mondani. :)

  31. A Dragonball kb 90perc lesz és PG-13 besorolást kapott. tehát nagy mészárlás nem lesz. Viszont már a folytatásról is jócskán lehetett hallani készül, elég valószínü hogy 1 év mulva jön a következő rész és majd a 3. is. :)

  32. A sima DB-t jobban szeretem én is mint a Z-t. Abból hogy lehetne filmet??? 292 rész… Ráadásul oylan főellenségekkel, akiket enyhén lehetetlen megfilmesíteni. A sátános sztori pont jó. Lehet nem nagyon hasonlít a rajzfilmhez, de ez egy nagy film lesz, hiába fikázzátok itt..

  33. Aki fanatikus az szeretni fogja (hisz BHETHEGHESEN szereti), de ezerszer jobb animéket is fel lehetne sorolni. A fanatizmus cviszont kissé baj emberek. Megfoszt az ésszerű gondolkodástól. annyi szar Ázsiai adaptáció film volt.

    Pár példa a jó Ázsiai filmekre: Tigris és Sárkány, A Hős

    Példa a szarokra: Versus, Shinobi (ami egy Basalisk remake)

    Vizsgáljuk meg a filmeket minőségük szerint és ne két képkockából. Meg lehet nézni, de ne Istenítsük és ne fikázzuk még le. (amíg tény én láttam jó pár DB/Z-t de utáltam mindig {egy rakás fos hogy 20 részen keresztül kell húzni egy ütést és majd erre indul be mindenki}, ha láttam csakis a Trunks karakter miatt mert az Zsírfekália arc volt).

    Gondolkozzunk rejálisan vázééé :)

  34. Én nagyon szerettem a mesét és a filmet is megfogom nézni de az ilyen beszólásnak mi értelme hogy : ez 1 szar , megse fogom nézni stb . mit vártatok emberek ?? a szereplők a mesébe kitaláltak nem létezik olyan ember aki pont olyan mint songoku -.- akinek ez nem fog tetszeni az nem is dragon ball fun ha meg alapból az a véleményed hogy “szar” kímélj a megjegyzéseidtől ….

  35. háát srácok remélem h ez is egy kamu trailer mint amiket a youtube-n láttam..mert ez nem méltó ahhoz hogy felvegye a dragon ball nevet..rengeteg trailer féleséget láttam már és voltak közte királyak is amiknek megörültem hogy fúúú ha ilyen lesz akkor király lesz ….és erre ittvan hogy ez a kis nyomi játsza gokut meg puskákkal szaladjálnak meg..ááááh sz*r az egész

  36. Senki sem hiszi h olyan lesz mint a rajzfilm, mert azt nem lehet megfilmesíteni. De ettől függetlenül MINDENKI meg fogja nézni, aki szerette a dragonballt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.