Kung Fu Panda 2 apróságok

Tudtuk, hogy a Dreamworks nekiáll, na jó, csak jövőre kezdik a nagy munkát, de most már dátumot is kitűztek a Kung Fu Panda második részének. Na nem biztos, hogy pont akkor fogják bemutatni, de valahol a közelében valószínűleg. 2011 június 3.

Jack Black és Angelina Jolie tutira visszatér, mint szinkronhang.

human
írta
2008. 10. 02. 04:19
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Kung Fu Panda 2 apróságok” bejegyzéshez

  1. Nekem bejött, azért azt nem mondanám, hogy sz*r volt. Persze biztosan sok filmre igaz, hogy milyen szituban nézed meg attól is függ milyen lesz róla a véleményed. Én a párommal 2 éve nem jutottam el moziba (sok meló mi egyebek miatt) a gyerekeknek első moziélmény volt … szóval a lényeg, hogy jól szórakoztunk.
    Annyira azért nem, hogy annyira várjam a 2. részt. :)

  2. Szerintem is ütős volt az első rész. A második is reményekkel teli, kár, hogy a teknős már nem lehet benne, bár ki tudja. Nagyon laza volt a tag.

  3. Ha ez eleted elso animacios filmje akkor lehet teccik, de mivel mar lattunk jo par disneys animacios filmet, ezert tudjuk,h a kungfu pandaban csak a mar osszes animacios filmben eljatszott poenok vannak. Ugyanazok a karakterek csak mas allatborbe bujva. Szerintem gagyi film.

  4. Pontosan milyen kommenteket vársz akkor Human ide? :) A “de jó, hogy lesz” és a “jajj nee mááár”-on kívül.. :D

  5. Tiltakozom. A blog címének semmi köze az ilyen típusú alkotásokhoz. Ezek csak polygonok amiket leanimált pár kocka srác. Ezek nem filmek. Távolról sem. *földre köp*

  6. Aha szóval a dreamworks újabban úgy működik ha vmi bejön a kiskölköknek egyből ráhúzunk még 3 részt? O_O’
    DeluksZ: Ezt hívják korlátoltságnak… A film is csak néhány “élőlény” nyeglődése a kamera elött ennyi erővel…

  7. Lehet a barátnőm miatt megnézem, de a másodikat remélem jobban megcsinálják mint ez elsőt , amiben gyakorlatilag nem történt semmi se. Még harcolni se tanult meg az a foltos dög ráesett 10 szer szerencsétlen tigris fejére. :D

  8. Jöhet a folytatás. Én megnézem az tuti. Aztán ha nem jó, akkor mástnem le is nézem. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.