Clooney egy picit megvédi a Batman and Robint

Ezért tökös a srác, mert valahol igaza van, meg mert beszólt a WGA-nak pár hónapja. De most tényleg, általában a tényleg rossz filmjeiket úgy szokták kezelni a sztárok, mintha levegő lenne, de ő nem:

I don’t regret anything…with hindsight it’s easy to look back at Batman and go, ‘Woah! that was really shit, and I was really bad in it.’ The truth is, Batman is still the biggest break I ever had. It changed my career. I wouldn’t be doing this now if it hadn’t been for Batman.

Számomra az Out Of Sight volt a nagy áttörése (990-ért kapni a Corákban, vegyétek meg, komolyan, még egy egész jó szinkron is van rajta “a dámát is nagyon nyomják”, hogy ne mindig csak leszóljam a magyar hangokat – pedig ezt is az eredeti után hallottam magyarul.)

21 hozzászólás a “Clooney egy picit megvédi a Batman and Robint” bejegyzéshez

 1. Clooney nalam a From Dusk Till Dawn-al tarolt
  amugy legyszi vki egy maszek forditast bedobna a kozosbe?

 2. Semmit sem bántam meg… utólag könnyű okosnak lenni és visszanézve azt mondani: “Gyűha, ez de szar volt, és én meg milyen rosszul játszottam benne.” Az igazság az, hogy a Batman máig a legnagyobb áttörésem volt. Megváltoztatta a pályafutásom. Ma nem csinálhatnám azt amit csinálok, ha a Batman nem lett volna.

 3. Human, néha – ilyen rövid szövegek esetében – szerintem megérné odaírni Neked magyarul, mert sokan nem is tanulnak angolt, csak pl németet :) Én mondjuk nem tartozom közéjük, de a cikk élvezhetősége miatt jól jön :) Ennyi, remélem nem gond, hogy mondtam…

 4. 2. kommentelő köszi a fordítást! Én is csak németül tudok, és baromira zavar, hogy ha be van nyomva egy angol szöveg human meg leírja hogy mennyi érdekes infó van benne meg bla bla, de azt nem hogy mi! Én meg sajna nem értem!

 5. N3o: de gond, mivel offoptik. Levélben kellett volna írnod.

  Süci: ez vicces volt, mert most is ismertettem a bevezetőben, hogy _kb_ miről beszélt, lefordítsam a magyar szöveget? Pill: a többi sztár nem ismeri el a régi szar filmjeit, de clooney igen.

  És csomoszór össze szoktam röviden magyarul is foglalni, csak a teljesség miatt van ott az idézet is. Szeretem az ilyen oktalan oltásokat, amik még ott sem igazak ahol elkövetik őket (azon nem tudok segíteni, hogy még a magyar szöveget sem sikerül összerakni). És nem, erre a kommentre is csak levélben elfogadott a válasz, mert itt offtopik. De kurvára.

 6. A Mint a Kámfor révén ismertem meg (figyeltem fel rá) én is, máig első számú filmjeként gondolok rá.

 7. off: nincs mit, igazán :)
  on:
  Will Smith is ugyanígy nyilatkozott a Vadiúj vadnyugatról (Wild Wild West), ő is úgy érezte, hogy egy kaka film is szerves része a karrierjének, meg hasonlók. Na most nekem az a furcsa az egészben, hogy anno tizenegy-két éves fejjel baromira tetszett a Vadiúj Vadnyugat meg a Batman is, és így évek távlatában, érettebb fejjel olvasok mindkettőről mindenféle rosszakat, holott bennem a pozitív élmény él. :D Ezért nem is merem elővenni pl. az Ace Ventura filmeket sem.

 8. Az Ace Ventura az egyik legalapabb mű, lehet szar humorúnak mondani, de gagyinak szerintem semmiképp :)

 9. Akkor te lehet angolul jobban tudsz, mint magyarul human, mert kurvára nem írtad le a szöveg lényegét magyarul, nem a többiek analfabéták. Nem tudom miért kell azon kiakadni, ha szeretnék a cikket lefordítva elolvasni.

 10. Nemrég láttam az 1966-os Adam West féle Batman filmet és utána esett le, hogy ezt a Batman és Robint is tuti, hogy
  ez a film ihlette és valami hasonló stílusú, lüke komédiát szerettek volna összehozni a készítők. Az már más kérdés,
  hogy ez nem igazán sikerült nekik.

 11. szinte minden szinésznek voltak szar filmjei
  de tényleg kevesen nyomják így mint ő

  clooney legroszabb filmje a gyilkos paradicsomok támadása (bár az elsők filmek között van…), az mekkora egy szörnyűség :)

  viszont a mint a kámfor, na az számomra egy nagyon gyenge film volt

 12. Human-nek elég gyengék az idegei mostanában, ezzel teszi rönkre az oldalt :S
  Egyébként gyerekként a Batman és Robin teljesen okés volt, és szerintem a mostani gyerekek sem találnak kivetni valót benne. Az új filmet meg nagyon meg sem nézhetik…

 13. hat en biztos megnezetem veluk az ujjat, ha lesznek, nalam szerintem a gyerekek nem minimaxon nonek fel, mert tuti butitana oket, valszeg family guy-on meg simpsons-on :D

 14. talán ha nem mindig basztatnátok akkor nyugisabb lennék. Ez pl Baleenak szól aki megint csak kötekedett, de érdemben nem szólt hozzá TERMÉSZETESEN, meg LOL89-nek aki tök ismeretlen Nick de máris beszól.

 15. Egyrészt volt vagy 4 kommentem egész héten nem hiszem, hogy miattam vagy ideges, másrészt csak akkor kötekszem, ha valamiben úgy gondolom, hogy igazam van. Én nem basztattalak. Elég sok dologhoz hozzászólok érdemben szerintem. Mondjuk ehhez a hírhez tényleg nem tudok semmit írni:).

 16. bázzeg ne már. akit érdekel az angol szöveg jelentése, az kérje a többieket, hogy segítsenek az értelmezésben, benéz addig más post-okba, mire visszaér ide, tuti lefordítja valaki. ebből vitát csinálni, könyöröm… tiszta szerencse, hogy eddig Heistmonkey fordítását (respect érte) nem kezdte ki valaki. :)

  on-topic: Clooney meg megteheti, hogy megmondja a frankót, akár saját pályája kapcsán is. színészként, rendezőként és forgatókönv íróként is megmutatkozott már. ez nálam csak emeli az ázsióját.

 17. Clooney helyesen nyomja, a hibák is sokat nyomnak valaki karierjében, és legalább változatos a színész! Nem mint Daniel Day-Lewis aki csak jó filmeket produkál! WTF?!?! Legyél már emberi és hozzál össze egy 5/10-es filmet mint Clooney! (imdb)

  Off:
  1; Aki nem tud angolt, nyomja a google translate-et!
  2; Ha humant nem basztatnák ennyien, tuti nem járnék ide!

 18. Moziba tök jó volt anno, ma meg már inkább önirónikus, de attól még a sorozat része ez is :-) a 3. rész pedig simán vállalható

 19. Clooney valahogy inkább egy reklámemberre emlékeztet, semmint egy filmszínészre. Persze, vannak jó filmjei, de egy jó színészt fel is kell fedezni, mielőtt igazán jóvá válhatna.

  Még akkor is, ha az áttörést egy olyan diszkódisznó, potenciapulzár kreténség hozta meg neki, mint a BR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.