24 hozzászólás a “Max Payne site is akad” bejegyzéshez

 1. Hűű gyerekek, nagyon komoly munka. Grat a készítőknek. Nagyon szép animációk. A Full Screen mode is tetszik. Rohadtul hangulatos. Viszont tényleg eszi a gépet, meg a sávszélből is leharap egy jókora darabot.

 2. Fúú ez télleg nagyon jól össze lett rakva!
  A jelek nagyon bíztatóak. Látszik, hogy komolyan vették a készítők a dolgukat.

 3. Elismerés a rajzoloknak bár az is igaz, hogy gyenge kapcsolattal kell hozzá egy kis türelem. Én azért ,,mohómódon” nyomtam egy printscreen-t. :)

 4. HeadH: Szerintem winnie csak arra utalt, hogy attól még, hogy az oldal fasza (ami mellesleg tényleg így van), még nem biztos, hogy a film is az lesz. Persze jók az előjelek.

 5. Jó lesz ez, csak miért pont Wahlbergre osztották a szerepet. Sztem annyira nem illik rá, hogy az vmi hihetelen. Na de remélem, kellemesen fogok csalódni benne.

 6. Mert ha nem az lenne, akkor meg az lenne a baj. Szerintem az is egy rohadt jó kis film lett és ezzel sem lesz baj.

 7. Brutál :-O

  Rég láttam ilyen táp design-t. Kár, hogy netem nem túl optimálisan viszi :( WS Wall ment is ki.

 8. húúúúúúúú szerintem naon ott van az oldal jol megcsinálták.
  Már alig várom a filmet is…

 9. Azért tartok még mindig ott, mert ha ránézek a képekre, azt látom h tök fasza, csak ennek az embernek az arca nem illik bele, egyszrűen nem elég zord,nem elég karakteres, és ez mindig elbassza az amúgy ütős képeket. A hitman főszereplőjével se voltam megelégedve, de az a film úgy ahogy volt szar, a színészektől függetlenül is.

 10. szerinted… szerintem egy turheto kozepes film volt, ha annal rosszabb jatekadaptaciok nem keszulnenek, akkor asszem nagyon orvendenenk, de a Max Payne-nek kezd meglenni az eselye, hogy akar az idaigi legjobb jatekadaptacioja legyen es a jelek szerint nem csak par dolgot, hanem a jatekot emeltek at, azert en remelem, hogy nem lekopirozzam az egyes jatekot, de a sztorihoz ragaszkodnak

 11. reméljük a film is azt a szintet hozza filmként, amit ez az oldal oldalként, akkor túl nagy baj már nem lehet…

 12. Coolancs valójában Steven Spielberg, csak álnéven ír ide. Azért nem jó neki semmi…

 13. Az oldal valóban párját ritkítóan jó lett, eltekintve attól, hogy valóban nem optimalizálták a flash-t netre. Bár engem nem karcolt, mert 8 megás netem van és az vitte rendesen. :) Manson zenéje meg megadta az alaphangulatot. :)

  Mondjuk nekem a Concept art és a végleges vágásos verziók közti különbségek annyira nem tetszettek, mert eléggé eltérnek egymástól.

  Coolancsal én is egyetértek, ez nem Wahlberg karaktere. Bár annakidején Keanu is jól adta ezt a karaktert és Swarchi is megbírkózott vele az Ítéletnapban. Egy Sean Bean-t szívesebben láttam volna a szerepben. Neki már az arca is olyan szenvedős és karakteresebb. Kár hogy ő többségében középszerű filmekben pazarolja el a tehetségét.

 14. Hali!

  Ha jól hallom Marilyn Manson zenéje hallható a trailer alatt, az tudja valaki, hogy melyik ez a szám?
  Köszi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.