Végül Transporter 3 trailer

A legújabb, a legtöbb akciójelenetet az orrunk alá tolós trailel. Statham rendet tesz és lenyomja a Zsebest a végén úgyis! De hogy a trailerben megint emlegetett “Veled sosem egyszer” nem fog állni a filmre, azt tuti, hiszen olyan sima akciófilmnek néz ki, hogy öröm ránézni.

26 hozzászólás a “Végül Transporter 3 trailer” bejegyzéshez

 1. A 2 nagyon hihetetlen volt, remélem a 3. jobb lesz. Mindenesetre az alapötlet tetszik. JS pedig hozzá a “neszójjábamertleharapomazorrod” stílust, és azt viszont nagyon szeretem tőle.

 2. Statham rlz! De azért voltak itt érdekes dolgok a trailer alatt, amin nem tudtam, hogy sírjak, vagy nevessek…

 3. remélem maradnak ezek a hihetetlennek tűnő, máshol nem látott dolgok. ez a lényege a szállítónak.

 4. A második rész tényleg elég gáz lett. Viszont ez egyre jobban tetszik, főleg, hogy már tudjuk nem mehet el messze a kocsitól. így már kicsit izgalmasabb lesz :P

 5. Csatlakozom az előttem szólókhoz. A második részben csak a zene volt jó, de ez jónak néz ki…

 6. Úgy tűnik badass film lesz, várjuk :)
  Bár nekem a 2 is tetszett, nincs semmi baj az agyatlan akciófilmekkel :D

 7. Jason Statham nem egy nagy szinesz mindig ugyanazt a karaktert hozza semmi ujat nem mutat kb ugyaz mint Vin Diesel ettol fuggetlenul vannak jo filmjei. Robert Kneppert viszont nagyon birom,majd meglatjuk…

 8. Emlékszem a 2-t anno haverokkal néztük és végigröhögtük akkora hatalmas baromság volt végig. (Ugye a kedvenc mikor leveri a bombát a kocsi aljáról, hát azt vissza kellett tekerni :D) Ha a 3. rész hozza azt a lehetetlenséget amin már csak röhögni tudok, akkor jó lesz. :)

 9. Mi ti nem néztétek végig a trailert?!, ebbe az 1 percbe több baromság van belesűrítve, mint ami a 2. ben összesen volt.

 10. Ez a Transporter lényege!
  Pörgös akciók verdák és nő. :)
  Nem kell minden filmnek extra reálisnak lennie, mondjuk én beszavazom új kedvencnek a vonat tetején ugráló autót így a trailer alapján:)
  De ez pont ettől jó.

 11. Van egy határ a baromságoknak is, ameddig nagyon bejönnek, de ha átmegy a határon—> Wanted lesz belőle.

  Szerintem eddig nagyon is határon belül mozog.
  Statham > Diesel

 12. értékén kell kezelni a filmet. ez egy limonádé, laza szórakozás, ha hozza azt a szintet amit az első teljességgel, a második csak majdnem. aki nehezebb dologra vágyik, az nézzen másik mű után. ennyi..

 13. A trailer alapjan egy atlag, porgos, de nem tul erdekfeszito akcifilmnek nez ki, mas kerdes, h ott van mogotte egy olyan nev, amivel ezt is siman el lehet adni. Mozijegyet meger ranezesre, olyan kellemes, szombat kora este, buli elott nezos.

 14. Ez nekem is bejött. A Wanted után sztem ebben már nincsenek is olyan gáz jelenetek. Nekem abban a vonatleszakadós jelenet volt az űberelhetetlen, bár itt a kocsival a vonat tetején se semmi. Lazán beszakadna, ha egy ilyen 2 T-s Audi ráállna, amivel reklámozzák a filmet. De az komoly ahogy BMX-el rongyol benne Statham.

  Egyébként ja. Mondhatnánk rá azt is, hogy az Angol Vin Diesel, csak neki nem jutottak olyan költségvetésű filmek, amikből folytatást csinálhatna. Talán a Guy Ritchie filmek. Azokban állandó szereplő.

 15. ha eladható lenne statham akkor sok folytatása lenne. Igen, vannak sikeres filmjei, de a többség, amit cska az ő nevével reklámoznak, az bukik. A szállító nem bukott annyira valszeg, ha foyltatták, meg a Cranks sem, de ennyi. Death Race 2 nem valószínű hogy lesz vele, max valami dvd foyltatás valmai noname b-aktorral

 16. Na na, azért a Wanted az képregényadaptáció, nem összekeverni ezzel a filmmel. Az 1. rendben volt, nekem a butyók, és az alatta lévő zenével volt gondom. 2. nem láttam, majd talán 1x pótolom.

 17. Áhhh, véletlenül, de mégis sikerült megnézni a trailert – remélem nem az összes érdekes dolgot vágták bele a filmből.
  Az autós idiótaságok igazából csak az első részhez képest zavarnak, ha attól elvonatkoztatok, akkor nem különösebben. Viszont a cgi nagyon silány, az autó a vonat tetején olyan, mintha egy az egyben a legújabb Need for Speed trailerből emelték volna át…

 18. Hú! Én tegnap láttam a Szállító 2-őt! :D Tényleg az a legkeményebb, amikor leveri a bombát a kocsi aljáról! De ezeken a képtelenségeken nagyon jókat lehet röhögni, úgyhogy a 3. felvonást moziban nézem! :D Sztem a Banki meló a legjobb Statham-film!

 19. Nincs igazad human, szerintem teljesen eladható Statham, kell valamit nézni azoknak is akik nem gerjednek pl. egy Júnóra…

 20. de miért mondod hogy nicns igazam? komolyan, láttad már a bevételi adatokat? Statham legtöbb filmje bukta, vagy gyenge a pénztáraknál. Én nem szerintemet írok, mint ezek szerint te, hanem ténylekre alapoztam. Ez nem azt jelenti, hogy szerintem nem jók a filmjei, hanem azt, hogy nem igazán eladható

 21. Az eladhatót sajnos csak az olyan érdeklődési körüekre értettem mint én. Az ilyeneknek mint én, “eladható”.

  Én ugy vagyok vele, ha a választott kategóriáimból (zombi-riseup, underground action, postapocalyptic action/horror/zombie) valami 6 felett van IMDB, az annyira xar nem lehet.

  IMDB szerint Revolver (sztem messze az egyik legjobb filmje) 6.2 (~20k szavazat), a most kijövő Death Race pure hentelés meg 6.8 (~10k szavazat), ezzel ellentétben a Bank Job (rulz) 7.5. Érdekes. Ebből én azt látom, hogy vannak akció Statham és nem akció Statham fanok. Lehet h ezek a filmek nem muzsikálnak a pénztáraknál, de szerintem mindenképpen unikumok underground (Death Race nem ide tartozik) szempontból, mert pl. Guy Ritchie stílusát lehet utálni, meg lehet gyűlölni, de elmegy véleményt még nem halottam róla. Roger Donaldson meg nagyon elkapta a BJ-t, teljesen átjövős a retró hangulata. Talán a szűk tábor azért kedveli annyira, mert egyszerűen nincs más ebben a kategóriában. Tarantino mondjuk most kiböfögött magából egy eléggé emészthető motorosmókát, Hell Ride címen, várom a kritikád róla, érdekel.

  Ez a saját véleményem, de valahogy van a kopasz arcnak olyan karmája, ami egy lapra helyezi szerintem komoly akció szinészekkel, és a mozirajongók többsége tudja kiről van szó amikor azt mondod “tudod a szállítóból a csávó”.

  Más: Vin Diesel státusza is szerintem ott esett vissza, h elkezdett vigjátékozni. Most a Babylonnal feljöhetett volna megint, de itt meg a studio faxxkodott. Nagykár. Várom a directors-t.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.