JCVD vazze

Ez a végre teljesen angol nyelvű trailer kicseszettül rendben van. Kezdve a Segal beszólástól a fantasztikusan beválasztott zenén át a baromi feszesre vágásig. Ha nem is az év filmje lesz (vannak nem éltető normális kritikák is simán), ez akkor is piszok szórakoztatónak néz ki.

human
írta
2008. 10. 12. 04:12
megjelenés
52
hozzászolás


52 hozzászólás a “JCVD vazze” bejegyzéshez

 1. Emlékszem hogy odavoltam 8 évesen a Véres játék c. filmjéért, még gyűjtöttem is repülőjegyre hogy egyszer nekem is Hidetoshi Tanaka lehessen az edzőm.
  :)
  Azt hiszem neki is, Seagalnak is már csak ez az út járható, mert B-filmeket csinálhatnak életük végéig de hogy egyszer még (utoljára) a haláluk előtt felfigyeljenek rájuk, ahhoz “le kell menni kutyába”.
  Stevennek megvolt már ez szolídabb keretek között korábban (“Cockpuncher”), hát JCVD sem vesztegeti az időt.
  Talán az egyetlen nem-amerikai film lesz, amiért tényleg elmegyek a moziba majd (idén?)

 2. A kalandort akármikor adják le a tévében, mindig meg tudom nézni, A légiós meg egyenesen az egyik kedvenc filmem. A kiképzőörmester monológja (“nem látok mást a szemében csak önteltséget és gőgöt! De majd kitisztul!”) iszonyat nagy, a zenéje állati hangulatos, az egész film rohadtul klappol. Sz’al azért vannak jó filmjei ezen túl is!

 3. Huhh…tényleg ütős kis trailer!
  Viszont a legnagyobb a Jóbarátokban volt, mint Mónika barátja:
  -És őt is ki tudod ütni?
  -Naná?

 4. Van Dame simán megállná a helyét 1 mostani akciófilmben is, remélem ha ez a film befut Stallone után ő is kap majd jobb szerepeket;)A régi filmjeit én csipázom:)

 5. baszus kicsit Guy Richi hatások vannak:) na meg nekem is eszembejutott h lehet Van Dame -nak ez olyna nagy siker lesz mit annó az Oscar (VIGJÁTÉK) Stallone-nak:) Én szurkolok neki

 6. Ígéretes! Vajon itthon is nyomják majd a mozik?
  Belgiumot és Franciországot(ott már decemberben dvd-én is kidobják) megjárta, ráadásul viszonylag pozitív kritikákat begyűjtve. Az amcsiknál is befogják mutatni novemberben valamikor, persze nem ezres nagyságú mozivászon meghódításáról van szó…

 7. hát ez a trailer nagyon király:-D nem hiszem el, újra várok egy Van Damme filmet:-D nagyon bejött!

 8. jópofa. amikor már mindenki csak röhög rajtuk, akkor kell rájátszani, tökéletes időzítés :D

 9. Végre visszatér JCVD, ha Downeynak sikerült akkor neki is fog. Hatalom nagy akciószinész volt Arnoldal kellene egy lapon emlegetni.

  Ha valaki látta vele a 2005-ös intejúfilmet, amit LA-ba forgattak vele, a riporter utolsó kérdése:

  -Mi volt a legnagyobb hiba amit elkövettél?

  JCVD gondolkozik egy jó percet:

  -A drog. Soha nem szabadott volna.

  Na igen…

 10. “na meg nekem is eszembejutott h lehet Van Dame -nak ez olyna nagy siker lesz mit annó az Oscar (VIGJÁTÉK) Stallone-nak:) Én szurkolok neki”

  Megnézted IMDB-n hogy áll?

 11. [azért moderállak mert mindig más nicknéven szólsz be (már most sem emlékeztéál az előző beszóló nickedre amit kitöröltem), és mindig csak beszólsz. Ha valami nem teszik akkor emailben tessék, ott elolvasom – a szerk.]

 12. pár infó az író/rendezőtől:

  About 70% of the film was scripted, and the other 30% was improvised from the actors.
  El Mechri actually didn’t write much for Van Damme, as he did want Van Damme to be limited by the words, as he has ‘his own music’.
  The coke scene in the club and the fighting scene from the promo teaser are not in the movie as they didn’t fit the rhythm of the film.

  innen: http://tifftalk.blogspot.com/2008/09/jcvd.html

 13. Tudom, hogy jó film, de nem Stallone nagy sikere vazze. Itthon valami miatt sikereseb lett mint a világon, ennyi. Cameron meg általánosan írt, így kijavítottam.

 14. Bocsi, nekem az Oscar nagyon tetszik , Stallone többi filmje meg geyáltalán nem., igy remélem lesz legalább egy Van Dame film is ami legalább annyira vicces lesz ..nem anyagi sikerre gondoltam:)

 15. Huu mekkora zsirkirály film lesz!
  Nagyon várós,visszatérnek a régi öregek juhééé!
  Márcsak Csóknorrisz meg Segál hiányzik :)

 16. ezek a fényhatások,meg kissé szépiaszerű effektek miért kellenek bele?Tetszik,csak nem értem,mi a szerepe

 17. off: egy vicc jutott eszembe a kilencvenes évekből.

  rendőr járőrözés közben:
  – ki az, ki mozog ott a bokorban?
  – zsán klód fan dám…
  – jöjjenek ki mind a négyen feltett kézzel.

  :P

  természetesen várós, mert bár voltak szar filmjei, de volt pár olyan, ami emlékezetes, vagy akkor, amikor láttam, akkor még az volt. egyik kedven a tökéletes katona volt, asszem 16 voltam, amikor megnéztük moziban. készen voltunk tőle… persze én Dolph-nak szurkoltam, de a Dallas-ban is Jokey volt a kedvencem. :)

 18. az oscar itthon azért lehetett sikeresebb,mint máshol,mert gondolom a magyaroknak bejött,hogy kicsit rejtőjenős.
  nekem legalábbis.

 19. Ja, Downey tud ugorva pörgőt rúgni? Ugye, hogy nem. Fuck him. Van Damme roksz.

  Egyébként az utóbbi években készült videós filmjei határozottan jók, In Hell, Wake of Death nagyon pálya kis cuccok, de a Replicant meg a Second in Command is bőven vállalhatóak. (Meg kéne már néznem az Until Death-et.) Vénkorára egész korrekt színész lett :]

 20. Egyetértek, ahogy öregszik úgy egyre erőteljesebb a színészi vénája:) Talán ha nem csak a szokásos ütlek-váglak stílust erőltetné akkor simán szerepet kaphatna egy-két nagyobb költségvetésű alkotásban. Bár ehhez talán valamilyen nagyobb kaliberű, felfutó színésszel az oldalán kellene valami nívós kis moziban szerepelnie.

 21. lol, rssben nem látszott ki írta a kommentet, de mondom, ez tuti kiskis, és lám :)

  “ezek a fényhatások,meg kissé szépiaszerű effektek miért kellenek bele?Tetszik,csak nem értem,mi a szerepe”

  Az, hoyg tetsszen, nem más

 22. “Ja, Downey tud ugorva pörgőt rúgni? ”

  az tény, hogy nem. de Zsánklód meg nem tudta volna eljátszani azt a lúzert, amit Róbert a Kiss kiss bang bang-ben hozott. nem kellene a körtét az almához hasonlítani, csak erre próbálok célozni, más a két faszi filmes közege. a magáéban mind a kettő jó lehet, természetesen. :)

 23. én szurkolok neki, csíptem a filmjeit. nálam mondjuk a tökéletes célpont volt a favorit, najó csak az a hosszú haj ne lett volna.. :-) (a john woo által megkomponált akciók pedig még mai szemmel is zseniálisak.)

 24. brianaspirin: valszeg igen, bár vannak olyanok, akiknek nem csak a trailer nyerte el a tetszését. idézet: “25 évnyi kickbox és egy Aranymálna után Van Damme-ot végre kezdi komolyan venni a filmes szakma: az eddig csak fesztiválokon bemutatott JCVD-ről eddig minden lap pozitívan nyilatkozott, a Variety-től és a TIME-ig.”

  /bocsi human, ha gondolod radírozd./

 25. de tényleg, úgy néz ki a trailerből, h tök másképp játszik van damme, mint ahogy szokott. szóval nem az, h színészkedik, de kicsit felülír sok mellényúlását, meg úgy néz ki, mint aki “helyén van”

 26. Utóbi 2-3 dvd-jét már nem néztem meg..de az utolsó filmjei között a Replikánst nagyon kedveltem,jó volt benne,mind jó,mind gonosz “ikerként” és jó B-színészek voltak mellette..
  régi filmjeiről nem is beszélve,műfajában kiválóak számomra és ma is többször nézősek bármikor…Időzsaruban meg szerintem volt már pár színészi villanása is,nem csak ugrórúgások:)..Várom ezt:)

 27. Megnéztem, mert unatkoztam! 7.9 az Imdb-n! Nem véletlen. Én min. 8/10-et adok neki. Benne van a LEGŐSZINTÉBB monológ a filmtörténelemben!!! A “Be kind rewind” óta ez a legújabb kedvenc. Zseniális! Go JCVD! Nálunk egyáltalán bemutatják valaha?!

 28. 6 pont a film, 1 pont a monológ, és még 1 a cigirúgásos jelenet XD
  Tehát 8/10 a vége.
  Aki nem JCVD filmeken nevelkedett, az valószínű alább pontozza majd, lévén nem igazán fogja tudni miről is beszél Jean.

 29. 9/10 a film.
  Nálam egyértelmüen az év meglepetés és egyben durranása is!No comment.Ezt látni kell!

 30. Szimpi nekem ez a J-C gyerek.
  “We love you J-C”
  Tegnap éjjel néztem…és üt.
  Végig úgy éreztem, hogy tényleg magát adja.
  8/10 mert szerintem kicsit lehetett volna több Van Damme bunyó benne…. :-)

 31. Viszont nem volt annyira feszes a film tempója, mint a trailer sugallta. Ráadásul ez utóbbiban sok olyan részlet volt, amit a filmbe nem raktak bele: drogcsíkok az asztalon + vmi szórakozó helyen a “Kick his ass!”-t kántáló fiatalok jelenete.
  Ehhez képest kapunk egy borongós hangulatú filmet.
  A átvágás miatt: 7/10

 32. Mivel nem kapott még külön kommentet ideírom a véleményem.
  Nagyon jó lett ez a film. Több szempontból is. Minimum 9/10, de akár 10/10 is. Több szerepet Jean Claude-nak.

 33. Nem vagyok nagy rajongó.Tudomásul vettem, hogy létezik, megvan a maga szférája ami bizony egyre szűkebb és azonbelül sem villant már nagyot.
  Mindezek ellenére ez a film jó film lett. Iszonyat meglepődés. De ez egy jó film.A monológ jó lett, bár nem kicsit teátrális sztem, amin még gondolkozom, hogy milyennek könyveljem el végül…fricska vagy sem, nemtudom, még ülepedik a dolog.
  Ajánlom mindenkinek, főleg a szkeptikusoknak. Azoknak üt majd a legnagyobbat. Békesség.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.