35 hozzászólás a “Ő nem Perzsia hercege, vagy mittudomén” bejegyzéshez

 1. o a gonosz varazslo, a dogonosz, aki miatt minden eltoszodik, most nyomom a Sands of Time-ot :D

 2. Jah valami vérzési próblémái vannak a tüdejében vagy valami hasonló. Amúgy szerintem passzol a színész, sokkal emberibb így a Vezír mint a játékban.

 3. Jake után ez is marha jó fotó. Nagyon várom ezt a filmet, mert a játék a kedvenceim közé tartozik (persze az új széria)!
  Tiszta vezír feje van az öregnek, de hát ő is egy nagy átváltozóművész. :))

 4. még régen infoórán játszottunk haverokkal a dosos verzióval, az volt a nagy móka, pixelwarrior:D Ezután a kép után a filmet meg várom.

 5. Eddig úgy tűnik, a hangulattal nem lesz gond. A karakterek nagyon jól el lettek találva, s az őket alakító színészek sincsenek a tehetség híjján.
  Egyedül a neveket nem sikerült összeegyeztetni, de ez legyen a legnagyobb baj!

  Egyre jobban várom.

 6. Erről a címről ez jutott eszembe:
  X – Te, te és te..
  Y – És én?
  X – Te is menj a ***ába!

  /ON
  Bár a játékok nem igazán kötöttek le, magára a filmre kíváncsi vagyok. Már csak azért is, hogy hogy valósítják meg :)

 7. Ben “penzert-meg-a-medveszart-is-eljatszom” Kingsley mar a konyokomon jon ki. Elmehetne nyugdijba.

 8. Hát remélem, hogy jó lesz a film – azért mondom hogy remélem mert képekre eddig még nem mertem alapozni :)

 9. Jaja ez a gonosz varázsló-vezír lesz, aki természetesen tök máshogy néz ki a játékba… nc

 10. “Jaja ez a gonosz varázsló-vezír lesz, aki természetesen tök máshogy néz ki a játékba… nc”

  Melyikbe? SoT-ba? Lehet… bár sztem ez se igaz.
  De van még pár PoP amiből lehetett ihletet meríteni… és nem gond h nem UGYANOLYAN. Hasonlítani meg hasonlít szvsz.

 11. “..aki természetesen tök máshogy néz ki a játékba…”

  és ez baj? nehéz lenne egy olyan komolyan vehető színészt keresni-találni, aki alkalmas lenne, és el is vállalná a karaktert. abból kell főzni ami van. ennél szerintem fontosabb, hogy mit kezdenek a sztorival, hogyan építik fel, miként dolgozzák ki a karaktereket, fotózzák majd a filmet, és tuningolják fel cgi-vel. a teljesség igénye nélkül. nem gondolom, hogy pl. Bruce Wayne a képregényekben úgy nézet volna ki, mint Christian Bale… és nem rendben volt a Begins is, meg a TDK is? :)

 12. ja, és az, hogy Alfred Molina lesz Amar sejk, az már volt? vagy nem hír? nekem legalább annyira kellemes meglepetés, mint Kingsley szereplése. :)

 13. Vagy Mini Me. Jó film lesz jó színészekkel, nincs mese (ebben az esetben talán mégis)szórakozni fogunk rajta.

 14. Én egy kicsit összezavarodtam a képek alapján! Ugye elvileg a Sands of time-ot filmesítik meg, ami az első rész. Erre először kijön a kép Jake-ről, amint abban a ruhában feszít, ami a hercegen a warrior withinben van, aztán most meg itt a vezír, aki a two thronesban nézett így ki. Az első részben még olyan, mint Jafar az Aladdinból. Mi van most akkor?

 15. bob, ez film lesz, nem játék. nem kell a játékhoz viszonyítani, nem kell azt keresni benne… szerintem.

 16. Bob az történik, hogy egy játékosnak is élvezhető PoP mozit próbálnak összedobni. Reméljük sikerülni fog, én kívánom hogy így legyen! :D

 17. Sztem is tény, hogy Kingsley-nek volt néhány gány filmje amibe nem kellett volna belemásznia, de azért nem rossz színész ő. Nekem pl. tetszett a Sopranos-os vendégszereplése is.

  Sztem bármilyen véleményt csak akkor lehet a filmről alkotni, ha már lesz trailere és látunk valamit belőlle. Egyelőre nem rosszak ezek a ruhák és szereplők. Bár én Molinát nem csípem, mert egy puffadtfejű hólyag.

  Azért Mechner arcára is kíváncsi lettem volna, ha valaki 89-ben odaállít hozzá és beszól neki egy ilyet hogy a kis hercegedből film lesz majd néhány évtized múlva. :)

 18. Remélem ütni fog a Prince és a Max Payne. Talán ha ezek bejönnek még megérjük azt az időt hogy jó, játékok alapján készült filmeket löknek elénk.

 19. “Nem lett volna egyszerűbb az első részt leforgatni? ”

  abban mi lett volna a ráció? a nézők 80%-a tudná, hogy mi a sztori, a többinek meg vagy bejön, vagy nem. ezért mondom, hogy nem a játékot kell keresni meg várni a filmben… ez egy film lesz, ami a játékra épül, nem azt adja vissza.

 20. Mi az hogy a nézők 80%-a tudná? Mintha mindenki olyan hatalmas gamer lenne. Majd csinálnak belőle egy Karib tenger színvonalú vmit, amit a nagy nép is kajálni fog.

  és egyébként én rohadtul a szívemen viselem a PoP-ot mert nagyon durván imádom, és igen nekem baj ha nem UGYANOLYAN

  elvileg az oldal neve is filmbuzi, szal nemtom h most miért kell kiakadni, hogy vkit szarul érint h mit művelnek ezzel a remekművel. de mind1 beletőrödtem amit dimitrij írt, ez egy film lesz, a játék címével.
  bár remélem a god of warból semmi nem lesz ezek után.

 21. De akkor mi néznivaló lenne benne ha ugyanaz lenne 100%ig? hiszen már végigvitted itneraktívan, azt nem tudnák felülmúlni.

 22. Nem is mondom h sztori legyen 100% de legalább azé a karakterek… pl előző képen a Prince az tiszta PoP:WW volt és tetszett is!
  de mondom nah felfogtam, tökre nem az lesz, csak kicsit, majd megszokom a tudatot

 23. “Mi az hogy a nézők 80%-a tudná?”

  mit nem értesz ezen? a filmet megnézők jelentős része valszeg onnan fogja ismerni a dolgot, hogy játszott vele. meglepő, nem?

  “és igen nekem baj ha nem UGYANOLYAN”

  már bocs, de ki nem szarja le, hogy neked mi a baj? én is játszottam vele, mind a három ps2 játékot végigtoltam, kedveltem, de nem csinálok abból problémát, ha egy várhatóan kellemes film is készül a nekem kedves játékból. sőt, azt gondolom, hogy egy másik apsektus csak öregbíti a játék hírnevét.

  nem tudom miért kell csajoskodni-hisztériázni. látsz egy képet az egyik szereplőről, aki a forgatás szünetében bohóckodik. ha most ebből te már azt vízionálod, hogy szar a film, akkor meg is érdemled. lazulj le, és lég egy kicsit optimista. nézd pl. abból a szemszögből a dolgot, hogy a játékok grafikája elég harmatos ahhoz képest, amit mozivászonra tudnak vinni, olyan cgi lesz benne, hogy beszarsz-beszarunk. már csak emiatt is érdemes lesz megnézni… :)

 24. Hmmm hát ugye Jerry CSI Bruckheimer keze lesz benne, várhatóan elég durva CGI cuccokkal meg mindennel, esélyes hogy ilyen családi bulira csinálják meg a filmet mint a Karib-kalózok ahol apu anyu gyerek együtt nézheti meg.
  Úgyhogy még mindig a játékos réteg lesz kisebbségben.

  Rengetegen vannak akik ismerik, tudják mi ez de nem játszottak vele. Há mind1 majd kiderül úgyis. Addig még kijön az új PoP game amiről megintcsak lehetne vitázni milyen lett…

 25. “De akkor mi néznivaló lenne benne ha ugyanaz lenne 100%ig? hiszen már végigvitted itneraktívan, azt nem tudnák felülmúlni.”

  Nekem tetszene egy fasza animációs film, ami egy az egyben a dolgozza fel a részeket. Sokkal jobban/látványosabban meg tudnák csinálni a harcokat pl, mint ahogy annak idején a játékban voltak, amiért már megérné megnézni.

  Én mindenesetre nagyon bízok a filmben, eddig remek a szereposztás. A Vezír külsőre lehet, hogy nem pont ugyanolyan (legalábbis nem hasonlít annyira a játékbeli alakra, mint Jake a hercegre), mint volt a játékban, de egyszerűen árad belőle a hangulat. A ruha, a smink, a tekintet.

 26. Ez talan off, de a becsulet megkoveteli. Szanom-banom, hogy leszoltam az oreget – a Wacknessben felejthetetlen. Ben Kingsley rulez:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.