11 hozzászólás a “A japán Street Fighter poszter” bejegyzéshez

 1. megnéztem az “oldalukat” is, sok funkció nincs rajta… van egy kép, pár szöveg rajta japánul, meg hogy 2009, mindezt kb 20 másodperc alatt töltötte be… tényleg ennyire futotta tőlük? szánalom… :(

 2. Az biztos hogy nem egy Max Payne Website, de ha mást nem, majd a filmen remélem röhögünk olyan jót, mint a JCVD-s verzión anno! Mert ugye most már csak így írjuk. :)

 3. re: 4. dimitrij, ekkor: 2008. 10. 13. 21:47

  náluk japóknál egy cseppet gyorsabb a net mint nálunk, bocsásd már meg nekik, hogy nem a mi tetűszar bitcsepegésünkre optimalizélték az oldalt…

  ettől függetlenül, szerintem már az eddigi egyetlen (?) streetfighter film is gagyiszar volt, szóval nem tudom mit vártatok.

 4. “náluk japóknál egy cseppet gyorsabb a net mint nálunk, bocsásd már meg nekik, hogy nem a mi tetűszar bitcsepegésünkre optimalizélték az oldalt…”

  és van minimális fogalmad arról, hogy milyen net hozzáférésem van? nincs? akkor még is mire alapozod az ostoba hozzászólásod?

 5. főleg hogy ennyi tartalomhoz marhára nem kell ennyit tölteni. Mi a fenét csináltak? még a háttér is pixeles szinte, szóval nem 5 megás kép.

 6. ez lett volna a következő kérdésem. :)

  egyébként elég komoly sávszélességem van, hogy válaszoljak a felvetésemre, semmiképp sem indokolt, hogy ennyi ideig töltse ezt a csodálatos oldalt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.