Don Cheadle váltja Terrence Howardot

Nos, azt hiszem a Marvel nagyon lazán fogja kezelni a színészek meg a szerepek ügyét, ha simán belemegy ebbe a cserébe az Iron Man 2 kapcsán. Oké, nem tudjuk pontosan mi volt a háttérben, és Cheadle nagyobb név, de akkor is fura ez a váltás.

human
írta
2008. 10. 14. 12:34
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Don Cheadle váltja Terrence Howardot” bejegyzéshez

 1. Talán még most nem késő a váltás, mert az első részben nem kapott akkora szerepet a karakter. Később már gázos lett volna, de így még jó. Bár pont Cheadle. Én inkább Terrance mellett tenném le a voksomat. Cheadle olyan nyikhaj.

 2. Én Terrence Howardot nem éreztem teljesen odavalónak, de azt hozzátenném Don Cheadle-t sem nagyon.

 3. Nekem is egyből az jutott eszembe, hogy “Next time baby!” :D
  Hát nem tudom. Howard jobb választásnak tűnik, kár érte, de persze még simán lehet jobb…

 4. Allitolag Terrence Howard tul sokat kert a szerepert, nem tudtak megegyezni a gazsirol, igy valtottak Don Cheadle-re. En jobban orultem volna, ha marad TH… Don Cheadle mint War Machine? Ne mar!

 5. Hát mindkettő szimpatikus, de TH már bizonyította, hogy jó a szerepre, úgyhogy nem örülök a váltásnak.

 6. ÁÁá:S vhogy nagyon nem tom elképzelni hozzá::S:S TH-val semmi baj nme volt szerintem, hát még az a Next time baby- szállóígéje:D:D Könyörgöm kérjen egy kicsit kevesebbet és kapja meg a szerepet:D

 7. jaj de örülnék, ha kacsa lenne ez a hír!! elegem van már a rohadt színészváltásokból. bár nekem olyasmi rémlik, hogy több részre írtak alá a színészek, lehet h rosszul tudom.

 8. ennek kimondottan örülök. valahogy irritál ez a Terrence Howard, rosszul vagyok, ha látom… a másik faszit viszont bírom, szóval részemről a fáklyás menet. :)

 9. “Cheadle olyan nyikhaj” Az év vicce:-D Lehet rá sok midnent mondani, de nyikhaj…WTF?!

 10. hát ezt sajnálom, Terrence Howard nagyon jó volt erre a szerepre, simán eltudtam volna képzelni róla, hogy ő lesz a gépágyú… :S
  Ez a másik manus igaz nem nyikhaj, de túl öreg erre a szerepre, akkor már inkább Will Smith váltotta volna, még őt is jobban bele tudom képzelni a karaterbe…
  De mind1, úgyse mi döntjök el, mindenesetre rem. nem kúrja el a karaktert…

 11. Terrence-t nem kedveltem soha egyik filmjében sem túlzottan, de Cheadle szerintem rossz választás helyette… (a “nyikhaj” tényleg picit találó kifejezés, habár tényleg nem a legjobb, mert igazából a fickónak nincs egy olyan masszív kiállása :)

 12. Nem is értem ezt a váltást, idióták. Howard sokkal jobban megfelelt a szerepre. Sokat kért, na puff, minden színész sokat kér. Make a deal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.