30 hozzászólás a “Potter helyett Hermione karakterpromók” bejegyzéshez

  1. GOndolom kap még némi effektet… mer ha nem akkor ez tényleg igen szolid műtermi fotósorozat. Ennek ellenére a csaj már 18 fölött van. Hol van a Playboy, az FHM vagy akármi más kérem szépen. A világ fele szerelmes ebbe a kis angol konzervatív okostojásba (jelentkezek és igen, büszke vagyok rá!)

  2. Igen, itt valóban szarabbul néz ki a megszokottnál, viszont így Hermionésabb. Emma Watson azért valljuk be, kezdettől fogva felülmúlta kinézetre a könyvbeli karaktert.

  3. hááát nem tom erről a filmről voltak már jobb képek is főleg az amiben malfoy ellopta hagrid cipőjét :D
    de mind1 megvárjuk

    [már fenn vannak az oldalon több hónapja az emíltettek sztem – a szerk.]

  4. Hát nem tom láttam már jobb képeket is.
    Ilyen képekel ki szúrni a Harry Potter fanok szemét felháborító…

  5. ennek a filmnek hány része lesz még? vagy hány van? vagy most jön az utolsó nem? sorry 1 kockát nem láttam ezekből ezért érdeklődöm..

  6. csak sztem néz ki terhesnek az utolsó képen?:D
    remélem ehhez a részhez már normálisabban adaptálják a forgatókönyvet, mint az előzőhöz…

  7. bobby: összesen 7 része van, ez most az utolsó előtti promóképe. ráadásul lesz olyan, ami bele se fér egy filmbem így két részben nyomatják.

    Mózes: csak össze vannak fonva kezei a hasa előtt.

  8. “ráadásul lesz olyan, ami bele se fér egy filmbe így két részben nyomatják”

    Persze ez zárójelpontpontpontzárójellel kiegészítendő :D:D

    Money, money, money
    Let’s be funny

  9. halóhaló! rossz varázsigét nyomott a művészeti vezető! kérjük a kreatívvarázspálcát használni, mert ez ölég gyengus csokolom!
    leülhet, 1es!

  10. “Money, money, money”

    talán ez, talán más is ok lehet. mondjuk egy alsó hangon 600 oldalas könyvet beleszuszakolni másfél órába, az komoly vállalkozás. ha ez még duplán hoz a konyhára, az külön jó. :)

  11. egyszerűen nem értem milyen grafikát vártok egy stúdióban készült direkt ilyen képsorozattól. rakjanak mögé valamit? akkor nem ilyen háttérel fotózták volna.

  12. Azért ne feledd dimitrij, hogy az 5. pedig 750 oldalas volt ;) Bár való igaz, közel sem annyira eseménydús! :) Az igazság odaát van. Mármint a tengerentúlon a Warnernél :)

  13. A képekkel és leánnyal sincs semmi baj. Az már más kérdés, hogy egy film helyett pár ilyen kép a rajongók elé vetve inkább csak olaj a haragjuk tüzérre. A kiscsaj meg egy átlagos 18 éves. Semmi extra.

  14. “Azért ne feledd dimitrij, hogy az 5. pedig 750 oldalas volt”

    azért írtam, hogy alsó hangon 600 oldal, mert nem emlékszem rá, és most nincs is kéznél, hogy megnézzem hány oldalas volt. egy biztos, több, mint 600, hogy 750, vagy 680, az nagyjából mindegy. az ötödik is durván le lett rövidítve, egyszerűsítve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.