14 hozzászólás a “Javított Seven Pounds trailer” bejegyzéshez

 1. Ez most miről is szól tulajdonképpen?
  Mert látványos meg szép az egész, de én nem nagyon értettem meg a lényeget…

 2. A zene nagyon ott van és Will-nek is kijárna már lassan egy Oscar. Kár, hogy egy halott Joker-el nem fogja tudni felvenni a versenyt.

  Azért nem fiatal már, de láttátok milyen kondiban van. WTF

 3. Tényleg Oscar gyanús.
  Erről jut eszembe, olvasva Gabesz83 kommentjét, hogy vajon Heath Ledgernek adnak-e egyáltalán Oscart? Vagy igen, mert remekül játszott, vagy nem, mert mégis milyen má az, hogy meghaltál, és nesze egy Oscar díj. Brandon Lee meg nem kapott XD

 4. Na most ne keverjük a szezont a fazonnal, Willie fiú ennek a filmnek erősen a főszereplője, Heath pedig (függetlenül attól hogy hány percet játszott a vásznon) mellékszereplő oscart kaphat. A kettő nem üti egymást.
  Bocsi ha ez off volt.

 5. csatlakozom UEVCS-hez, miröl szol ez a film? A zene meg honnan van? Mert mär hallottam valahol. Tansformers vagy valami Gladiator/mel gibson film?

 6. de eeezt miért? Olyan jó volt a Szigetben, passzolt meg minden. De én pl nem tudok elvonatkoztatni a Sziget hangulatától. Nekem ez a trailer ilyen torz valami lett, teljesen más képi és hangélménnyel. A szám címe amúgy My name is Lincoln. és valóban, Jablonsky isten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.