Legrosszabb vagy furcsább moziélmény?

Egyik kommentelőm durva Corvin mozi élménye után jutott eszembe, hogy ilyen (na jó, reméljük nem pont ilyen) tényleg biztos megesett már mindenkivel, osszuk meg.

Az előttem lévő sorban ülő nő és férfi a film alatt egymáshoz közeledett, nem tudom ismerték-e egymást korábbról, de kb be lett harangozva a chat-en, hogy “kopasz kötött pulcsiban” meg “szőke nagy sállal”, aztán egymásra találtak, mígnem a vége főcímre felgyúl a villany és mit lát az ember, na mit, na mit, na mit??? Egy 40 cm-nyi ondócsík a Korda terem vérvörös bársonyülésén. – Chris

De mondok én is példát, bár nem ennyire durva. A Wall-E-nál át kellett mennem a terem másik felébe, mert elhozta a 7 éves kiskölkét a filmre, aki aztán fel-le rohangált a lépcsőn vazz. Szerencsére már a trailerek alatt csinálta, így időben válthattam pozíciót.

Vagy ott van a tipikus bunkó esete, aki azt hiszi, hogy mindenki a lábára meg annak a szagára kíváncsi. Egyrészt alapból bunkóság a lábat feltenni a szemben levő ülésre, akkor is ha senki nincs benne, de ha ezt azzal párosítja, hogy leveszi a cipőcskéjét az már extra bunkóság. Még ha nem is szaglik, akkor is ott virít a zokni, ami ha mondjuk fehér akkor kimondottan jó.

Ehhez képest aki 1 SMS-t megnéz az kisangyal. Aki végig telefonál az azért nem. “Szia, moziban vagyok[…] mondjad csak”

human
írta
2008. 10. 15. 13:47
megjelenés
163
hozzászolás


163 hozzászólás a “Legrosszabb vagy furcsább moziélmény?” bejegyzéshez

 1. Hááát legidegesítőbből volt egy pár.

  1. Vezelettartási problmákkal küzdő nő, aki a vetítés alatt nem kevesebb mint 4 szer volt kénytelen átcaplatni a lábaimon (és a képet altakarva), hogy eljusson a WC re egy 95 perces film alatt.

  2. Mobitelefonáló kis féregnyúlvány akinek 10 perc után kellett szólnom, hogy összecsomagolom , ha tovább beszél anyuval.

  3. A Madagascar-t kb 235. szörre néző, minden poént előre benyögő 7-8 éves gyerek…..

  ááááááááááááá :D

 2. Jaja! Az önjelölt poéngyárosoktól is a falra lehet mászni.
  De a fiatal társaság aki végpofázza a mozit és eközben pocornnal dobálják egymást is a kedvenceim közé tartozik.

 3. Legtöbbször a Corvin moziban nézek filmet, de állandó jelleggel van probléma abból, hogy valaki kimegy film közben, még ha csöndben is teszi, mikor vissza akar jönni, nem tud, mivel külön szólni kell valakinek, hogy beengedje az illetőt. Amíg ez eljut a tudatáig üti veri az ajtót és sorolhatnám.

  A láb felrakás megszokott, de valamelyik nap az volt a szép benne, hogy nem fiatalok, hanem idősebb házaspár csinálta meg ugyanezt, természetesen cipő nélkül.

  Egyébként ezeket leszámítva, még reklám alatt szoktam falra mászni, sok okos ember, évek után is képes a port. után nagyon hangosan HU-ni.

 4. Ritkán járok moziba, éppen az ilyenekért! Régebben amikor a Van Helsinget néztem a moziban egy kamasz pár ült mögöttem az elejétől dumáltak, szóltam nekik kedvesen hogy fejezzék be, a gyerek visszapofáz, szóltam keményebben még a gyerek állt feljebb, hát idegből bevertem párat neki akkor csendbe maradt. Pedig a film végett nem is érte meg:-D

  A másik kedvencem volt amikor bejöttek ezek a lézeres kulcstartók és minden pöcsnek ilyen volt és gondolták feldobják A függetlenség napja trükkjeit egy kis lézershowval. Szerencsére ott nem nekem kellet közbeavatkozni, hanem az egyik mozis csávó kulturáltabban elintézte:-D

  Tényleg hihetetlen, hogy egyes emberek minek mennek a moziba?!

 5. Jómagam vidéki vagyok, a pesti nyaralás során volt pár esetem, de nem ennyire durvák:
  – Amikor a Zohant néztük, egy csaj végigtelefonálta az egész filmet (5-ször kezdett neki kb. 40 perc alatt), másik kettő meg ki-be rohangált
  – A CC VIP termében pedig szépen összejött egy tizenéves társaság, a film alatt dobálták a kaját, bekiabáltak, sikítoztak stb. Erre a mellettem ülő ember megszólalt: Ezek vidékiek, hogy ekkora parasztok?…

 6. Ez nem velem történt de kellemes lehetett a nézőknek.
  Egy ismerősöm moziban dolgozott és kirúgása napján még a 6. érzéket játszották a mozik. Dühében, hogy kirúgták bement a terembe És bekiabálta: ”Bruce Willis is szellem”

  Saját:
  Én a Da vinci kóddal szívtam meg moziban, ugyanis pár székkel mellettem ülő nő arról pofázott végig a barátnéjának, hogy ffuuuu most jön az a rész amikor ez és ez történik… és 5 perces csuszással elmesélte a filmet végig mivel ő már olvasta könyvben. De amúgy is szar film volt :D

 7. még anno a bestiát néztem meg egy nyáron moziban, matiné előadáson :P
  a nagyteremben voltunk kb… 6-8-an, mondom tök jó lesz, végre nyugodtan lehet filmet nézni. ahogy elkezdődött a film, a gépész bejött a nézőtérre és egy kibaszott chipses zacskóval kezdett el “szexelni”, szerencsére az első tekercs alatt felzabálta és utána bekussolt, de a film elejét így is elbaszta.
  mindezek mellet a poéngyilkosokat, telefonálókat szeretem utálni

 8. na akkor nem csak magyarorszagon vannak ienek. en erdelyi vaok es nem tom h magyarba vannak-e ien emberek de pl mar nemegyszer volt olyan, hogy film kozbe az elso sorrol kiabalnak hatra es forditva.. meg pl van egy szomorubb resz es elkezdenek ordibalva rohogni mint vmi retardaltak, meg azt is utalom mikor bekiabalva megjegyzeseket tesznek a filmre (huu de csunya, bazd meg de hue stb stb)

 9. Én nekem is volt pár ilyen:

  Hellboy 2-őn 4 kiskölök kb 20x-szor kiment a wc-re, csak pont abba a sorba ültek ahol én.

  A másik pedig az, hogy a Trópusi vihar több mint felén csókolóztak elöttem. Moziba azért járnak mert itt jó csókolózni?:S

 10. én mindig leveszem a cipőm ha moziban vagyok és általában(ha nem ül ott senki) fel is rakom a lábam a szemközti ülésre, szerintem egyáltalán nem bunkósság, te vagy szimplán sznob, ami színházban bankóságnak számít az nem feltétlenül az moziban.

 11. A filmre már nem emlékszem, de arra igen, hogy a mögöttem lévő sorban ül anyuka kb. 5 év körüli kisfiával. A gyereket nem érdekli a film, viszont pisilnie kell, de nagyon (ő mondta), anyukát viszont érdekli a film, ezért nem hajlandó kivinni, inkább belepisilteti mindenki füle hallatára a kóláspapírpohárba.

 12. Én egyszer a Pécs plazaban fuldokoltam a félrenyelt popcorntól a trója felétől a végéig, mer a rohadt reklámok alatt megittam a kólámat!

 13. Én a mindig alapnak számító székrugdosástól szoktam falnak menni. Nem is csak az, hanem amikor vki a térdét az én ülésemnek támasztja, ami nem is feltétlenül gond, amíg el nem kezd hevesen mozogni nekem ingyenes és nem kívánatos hátmasszázst szolgáltatva ezzel. Ok, ez kisebb gond, de akkor is tele van a tököm, h szinte mindig megtörténik és szólni kell, ha nyugalmat szeretnék, ami persze nem mindig hatásos. Kurva élet

 14. nekem a Jet Li féle Hero-hoz kötődik az egyik legrosszabb moziélményem, köszönhető a retard házaspárnak akik előttünk ültek, és végig azon röhögtek, “húú bazeg, dzsetlí repüül, hogyvan márez?” és hasonló nagyon intelligens megjegyzéseket fűztek hozzá a filmhez.

 15. nekem a pókember 3nál volt h egy igen kedves apuka és 2 gyermeke ült mögöttünk..na végig kommentálták a filmet h milyen “rossz”..meg h ök most kimennek..aztán mégse..kb.a film végére lett az a pillanat h na most elég..és menjenek máshová filmet nézni..:D

 16. az a baj, hogy ezek már hozzátartoznak a mozihoz… mármint mindig van egy “poéngyáros” egy olyan, aki már látta a filmet és mondja hogy “nézzed most jön a jó rész wáá le fogja lőni” meg a székrugdosás…szerencsére velem nem nagyon csinálják ezt az utóbbit, mert azért eléggé szerb maffia fejem van….
  amikor viszont a Passiót néztük…hát…nemmondom. 70-90 év közötti korosztály bejött megnézni a filmet (de csoportban!), vagy csak ők kísérték a 6-10 év közötti katolikus kisikolás gyerekeket nem tudni, de egy néni például a harmadik korbácsütésnél elájult, egy kisgyerek pedig tőlem 60 centire rókázta telibe a pvc-t… egy élmény volt..

 17. Igazából két eset jut eszembe:
  1, Tavaly nyáron haverral és annak barátnőjével a Die Hard 4-et néztük. Barátnőre rájött a wc-inger, így kiment. Haverral néztük tovább a filmet, de 20 perc után feltűnt hogy csak nem akaródzik visszajönni. A srác felhívta, hogy merre jár. Kiderült hogy amíg kint volt, kigyulladt a gyrososnál valami, és evakuáltak mindenkit a füstveszély miatt, nekünk gondolom a légkondi miatt nem szóltak. A lány látott vagy 15-20 percet a filmből utána meg másfél órán keresztül kint várt minket a parkolóban mert nem engedték vissza
  2, A tipikus bunkóval való találkozás: valami nagyon hosszú nagyon rossz filmet(nem jut eszembe mi volt az) néztem a moziban, így fészkelődtem nem keveset, míg nem egyik testhelyzet változtatás után véletlenül belerúgtam az előttem ülő támlájába. Persze hogy kopasz, nagydarab, a havasi gyopár minden intelligenciájával a fejében. A fickó hátrafordul, megmarkolja a térdemet, és mozihoz képest viszonylag hangosan közli velem hogy: “Ha még egyszer bele mersz rúgni a székembe, te f@sz, hátramegyek de akkor megbánod”. Nagyon köpni nyelni nem tudtam. Biztos neki sem tetszett a film azért volt ilyen ideges

 18. A Tropic Thunder előadáson az volt a vicces múltkor, hogy volt egy pár aki elküldte azokat az embereket a búsba akik az előzetesek alatt még özönlöttek be, meg ócsárolták a tiniket hogy ugye nem fogják végigdumálni az egész filmet. És tudjátok hogy mit csináltak 1,5 órán keresztül pont ezek? Telefonáltak, de egyfolytában. Pont azok, akik káromkodtak hogy a kezdés után jönnek még emberek.

  V: Hogy a francba ne lenne bunkóság levenni a cipődet, és feltenni a lábadat a székre? Ha én egy ilyet meglátnék, rögtön elküldeném. Vazz, nem otthon vagy..

 19. Shrek 3-at néztük moziba, mellettem apuka két kislányával…a lányok élvezték a mozit, apuka kevésbé, szépen bealudt kb. 20 perc után, mondanom sem kell, még horkolt is, ráadásul a fejét felém fordítva tette mindezt…kb. 2 perc után meg is untam és löktem rajta egyet, hogy keljen már fel, vagy csak hagyja abba…sikerült! :) de, kb. 10 perc után folytatta, szóval az egész film alatt lökdösnöm kellett :P

  a poénokat előre lelövő emberkéket én is nagyon gyűlölöm, lábfeldobálós személyekkel meg szerencsére még nem találkoztam (remélem nem is fogok :))

  (nem mozis, de a 6. érzékes beszólásról jutott eszembe: (anno szülinapra kaptam meg a filmet tesómtól) anyám a film címe hallatán: “Ez az a film, aminek a végén kiderül, hogy Bruce Willis halott?” – na….kösz szépen :P)

 20. Legutóbb a barátommal a Hellboy 2-t néztük. Arra lettem többször figyelmes, hogy a mellettem ülő pasas folyamatosan fészkelődött. Már arra godoltam, hogy talán közelgő hasmenés gyötri,és nem is jártam messze az igazságtól. Egyszercsak felpattan, és az ajtóhoz rohan, ami zárva volt. Erre felkapta a fél literes üres üdítősflakonját, és televizelte. Igaz, h alig voltunk a teremben, de érdekes élmény volt.

 21. A helyzet az, hogy én már annak örülök, ha megúszom székrugdosós-poénlelövôs-telefonálós-zabálós-éssorolhatnám tahó nélkül – ugyanis ez a ritkább, hogy a fenti egyed egyike sem ül a közelemben. Miért is járok olyan ritkán moziba? :)

 22. V: Majd legközelebb a nyakadba rakom a lábamat a moziban.:)

  Igen is bukóság ilyet csinálni! Otthon azt csinálsz, amit akarsz, de egy moziban alkalmazkodni kell a normális emberekhez.

 23. ket osszeszolalkozo grizlibanda. popcorndobalassal kezdodott fentrol majd “fogd be!” “nem, te fogd be!” kovetkezett vegul tetlegessegig fajult. de mokas volt

 24. A cipolevétel az mér gaz? Szerintem meg pont fenthagyni gaz, ha mar egyszer felrakja a labat… En is szoktam, bar csak magam ala torokulésbe. :)

 25. Szerintem a lábfelrakás nem para, csak maradjon a cipő, akkor nem csípi a többiek szemét az “áájjer:)”.

  Késői előadásra kell menni, akkor nincsenek gyerekek, ha meg valaki nem úgy viselekedik, azt meg kell verni, de úgy hogy a veséje leszakadjon.

  De hát ne panaszkodjon mindenki, a mozi azt jelenti, hogy töbmegesen néztem valamit. Ha békében akartok nézni filmet==> dvd, blue-ray…

 26. Mi mikor hugommal meg a haverokkal a Macskanőt néztük, ami tök unalmas volt, kicsit feldobtuk magunkat. Hugom eljátszotta, hogy fogyatékos XDDD Össze-vissza hadonászott, és gurgulázott, meg minden, mi meg nyugtattuk, hogy “Esztike ne csináld, nyugi, mert jön a vetítő-bácsi és kizavar!” XDDD Hatlamas volt, a többi néző csak úgy nézett, mint a moziba XD

 27. Nekem végülis semmi nagyon extra, utóbbi időben Ratatouille-n volt kiscsalád, ahol a gyerekek már sokadjára nézték és természetesen végig sikongatva kellett kommentálniuk, hogy a következő jelenetben mi lesz…
  Meg dumáló, kajáló emberek mindig vannak.
  Régebbről csak arra emlékszek, amikor a Sikolynál rendszeresen zseblámpával kellett valakinek megvilágítani a vásznat, míg egy mozis oda nem ment, erre felpattant és rikitozva körberohanta a mozitermet és kiszaladt.

 28. Engem egyszer egy barom fejbedobott egy üres kólásfalkonnal, sajnos nem láttam ki volt az. :(

 29. Én nagyon gyakran járok moziba, de eddig szerencsére nem sok rossz élményem volt.
  Pápán lakom, ott ált. nagyon kevesen vagyunk moziban és családias a hangulat. Ha sokan vagyunk, akkor meg mindenki dől a nevetéstől.

  Egyszer mondjuk volt olyan, h kisebbségiek végig rohangáltak az X-men alatt és dumáltak:S

  Pesten meg telefonálós kis ribizli volt, de hál Istennek hamar letette, és csak az elején csinálta.

  Amúgy érdekes, h egyből a vidéki a bunkó…

  Az meg a másik, h nem minden vidék, ami nem Budapest.

 30. nekem csak az a bajom az ilyen elmenyekkel, hogy nekem nincsenek, mert itt mar legalabb 5 eve nincs mozi, es legalabb 40 km a kovetkezo mozi, majd talan bringaval teszek egy probat, bar nem ismerem marosvasarhelyt (na jo, egyszer voltam felszigetezni :P)

  na jo, egy azert megtortent, meghozza az x-men 2 elott (utoljara akkor lattam mozit :D):
  ulok a moziban, varom a filmet, mire odabaktat egy apacs masfel tonna szenhidrattal szines borittasba csomagolva, majd odaszol nekem, h ki kell menjen wc-re, nem fognam meg neki a cumojat, nehogy ellopjak (persze csak o, en, meg a haverom voltunk csak a moziban :P)

 31. énse túl gyakran járok moziba, de azért 2 ilyesmi élménym nekem is volt, az egyik 3 éve a star wars premierjén debrecenben, amikor mögöttünk 3 jelmezes jedi ült, és nem elég, hogy haveromat az első mozdulattal fejbek*rta az egyik a köntösével, a másik egész idő alatt rugdosta a székemet…a másik meg miskolcon volt a Dark Knight-on, a tipikus pojénos, idióta röhögős, jófej tinisrácok, akik már akor belopták a szívembe magukat, mikor a felhívás után miszerint ugye a felvétel készítése bűn, elkezdték a szokásos JAJ AKKOR TEGYÜK EL A KAMERÁT HAHA című műsort nyomatni…

 32. És nem nézőkkel kapcsolatos rossz élmények?

  Én ilyenekkel mondjuk szerencsés vagyok, kép/hang/tekercs gondok nem nagyon voltak, vagyis egyedül a rendezői Betty Bluen volt tekercscsere probléma és 20 perc kényszerszünet lett beiktatva, de legalább hosszú filmbe. :)
  Meg a The Dark Knightot néztem jó meleg nyári napon, légkondi nélkül az kellemes volt…

 33. A legdurvább mozizást zavaró élményem a “napfény” alatt volt.
  Az egy dolog hogy apuka elhozza a kb 8 éves fiát egy feliratos filmre, ki tudja lehet hogy naprendszer őrült a kisgyerek…
  DE
  Ha nem tud olvasni a gyerek akkor miért?????É miért kell neki felolvasni, és kommentálni a filmet????Hogy igeeen az a nap, meg igen most az űrben vannak… Nem véletlenül korhatáros és feliratos egy film, nyilván a Lecsót nem fogják feliratosan vetíteni.Arra menjenek a gyerekek.Apropó Pixar, 6 év alatti gyereket minek moziba vinni, ha nem köti le a film? Tisztelet a kivételnek. A többiek marhára nem kiváncsiak rá hogy ott a Wall-E, “nééézd anya ott a vólí”! Na én ezektől borulok ki!

 34. jujj, rengeteg iylen sztorim van. :)

  tetlegességig kétszer jutottam el, az egyik pár éve a silent hill alatt szombat koradélután a duna plázában volt, negyed óra alatt úgy felhúzott két kisgyerek, meg a túlsúlyos barátnőjük, hogy a sokadik figyelmeztetés után a literes kólámból kb. 8 decit az arcukba locsoltam, majd miután még fel is voltak háborodva az egyiket meglegyintettem párszor. a másik az a hülyegyerek volt, aki beleevett a patikukimba. nem hittem el, először azt hittem, hogy összekever valamelyik haverjával… a harmadik próbálkozás után könyékkel fejbevágtam, meg lefenyítettem.

  a legkomolyabb azonban asszem a kossuthban esett meg, jó pár éve. nagyobb brigád ült közvetlen elöttünk, volt köztük egy mókamiki, be nem állt a szája. mi is, meg mások is többször szóltunk, már verés is kilátásba lett helyezve, de a kis fasz vérszemet kapott, felállt, hátrafordult, és úgy magyarázott, hogy mindenki kussoljon. na ez hiba volt, kb. három sorral hátrébb felpattant egy hegyomlás, átvágtázott azon a négy soron, és lendületből leütöttte a gyereket, aztán még kettőt a brigádból… kibaszott nagydarab kopasz geci volt, de rettentően kedveltük akkor. :)

 35. ja, és cipőt levenni elég ecccerű dolog, de mondhatnék más jelzőt is.

  filmélményt romboló dolog volt egyszer egy bombariadó, ami attól volt hipergáz, hogy nem adták le azt a 25-30 percet, ami kimaradt. elég nagy hőzöngés meg lincshangulat alakult ki emiatt. :)

 36. Ó milyen jó kis posz ! Emberudorom van a moziban, így mindig úgy választom ki a körülményeket, hogy kerüljem a kellemetlenséget amit a tahók okoznak.
  1: Buta agresszív segg nekiáll telefonálni. Mellettem ülő nőjének szólok, hogy szabályozza le urát. Lány piromkodik, seggfej tartva hívását bekérdez, hogy mi a probléma. Elmondtam szépen rezzenéstelen arccal. Eredménnyel jártam.
  2: Lányka csörög a cukorkás zacskóval. Kifog rajta a csomagolás. – Segíthetek ? – kérdezem. – Sorry ? –
  Megismételtem angolul, felirattal.
  3: Székrugdosás, kommentelés szintén nem marad szó nélkül.
  – Vegyétek ki dvd-n felszólítás hatásos.

 37. Mozi hatso sor. Parocska mellettem a legszelen, kozvetlenul mellettem a holgy, oldalan a sraccal. Nezem a filmet (DH4 volt asszem) kozben hangos csattogas. A tovabbiakat nem reszleteznem, annyi volt a szerencse, h legalabb a lenyegre radobtak egy kabatot. Egyem azt a szemermes szivuket.

 38. Hát nekem is vannak “élményeim” ebből.

  A potter 5 premier előttijén voltunk amikor a csávó behányt mert vagy rosszul volt vagy bepijált valami baja volt.De szerencsére ez még akkor volt amikor még a trailerek se mentek különben se volt egy nagyszám a potter 5 se filmben se könyvben.

  A másik az volt amikor ismerősöm mesélte ,hogy a feje fölötti széken a kisgyerek a szivószálall csöpögtette a kólát a fejére.

 39. Nekem egy nagyon emlékezetes (de ez inkább pozitív, mint negatív) élményem van. A szombathelyi plázában néztem a Gyűrűk Ura harmadik részét A Király visszatér-t. Már csak az első sorba kaptam helyet így ott ültem. A terem, ahol a filmet vetítették, úgy van megcsinálva, hogy csak egy lépcső van a terem közepén. Viszont a moziban egy másik ugyanilyen terem is, ahol két lépcső van. Már sötét volt, mentek az előzetesek, és sok ember még csak akkor ért be. Gondolták, nem középen mennek fel, hanem a szélső lépcsőn (ami itt nem volt) és izomból nekimentek a falnak (!), legalább 5-en egymás után. Így, én A Király visszatér első 10 percét gyakorlatilag végigröhögtem.

 40. Legfurább moziélmény:

  Sopron, nyaralás közben, Elit mozi Huszárik terme, kb 12 férőhellyel.
  Nézzük az Álmodozók című művészfilmet, amely a moziműsor szerint azt hiszem, 89 perc volt – ehhez képest mi úgy nagyjából 65 perc alatt lenyomtuk. (Ja, és nem voltak benne reklámok!)
  Kicsit hiányérzetünk volt a párommal, mégiscsak egy művészfilm, vagy mi, meg nem is nagyon értettük benne az ugrásokat – de betudtuk annak, hogy Bertolucci itt már öreg volt, utolsó filmje, átment egy kicsit David Lynch-be.

  Pár hónappal később letöltöttük a filmet, és otthon laptopon megnézve kiderült, hogy vannak benne szexjelenetek is! Sőt, tényleg 89 perc volt, és nem 65!

  Az Elit mozi idős mozigépésze erkölcsrendészeti okból kivágta ugyanis a filmből a meztelen cickós és hármasban szexelős részeket.

  Cenzúra a huszonegyedik században :D

  u.i.: a bácsi azóta is rendületlenül dolgozik az erkölcs megjobbításán. A 8 és fél nő című (szintén művész)filmből is kivágott vagy 10 percnyi szexjelenetet – az egyik pillanatban csak annyit láttunk, hogy a srác elindul a franciaágy másik oldala felé, aztán snitt, és reggel felébredt pucéran ugyanabban az ágyban. Mi meg csak pislogtunk…

 41. …a MIAMI VICE mozifilm óta nem járok moziba … barátnőmmel, haverommal beültünk a leghátsó sorba , nagyjából középre , tőlünk balra 4 székkel arrébb egy korunkbeli srác végigpofázta , mobiltelefonozta az egész kibaszott filmet…nagy az isten állatkertje és tágul mint a világegyetem…

 42. A legmegdobbentobb elmenyem az volt, mikor a szoke *csa a sztereotipiakbol beult az Átok-ra, a kislanyaval es negyed ora mulva (amikor mar tul voltunk a “bebiszitter felkukkant a padlasra” jeleneten, pl.) fogad egy hivast es csevegve kivonulnak, hogyaszongya: “- Kicsit hamarabb wertunk ide, beultunk a moziba, hogy Tundi ne unatkozzon.” Nem biztos, hogy tundit mondott.

  A legfantasztikusabb meg a felujitott StarWars elso (IV. New hope) epizodjan tortent, amikor a vegso urcsataban megjelent Han Solo es elkezdte irtani a TIE-okat, az elottem levo sorban egy heteves forma kissrac elkezdett ujjongani. Nem lehetett haragudni ra, annyira lelkes volt. :)

 43. Érdekes, ez a mobilozás velem még sosem fordult elő. De nem is értem. Nem zavara őket a film, vagy valami?

 44. Legrosszabb: Van Helsing alatt vagy 5ször elszállt a rendszer.
  Legjobb: Jelek, melyen az egész teremben csak ketten voltunk egy barátommal.

 45. Köszönöm Human, hogy a cenzúrált kommentem ellenére mégis téma lett :)

  Egy tippet mondhatok: középkategóriás vagy már kifutóban lévő filmet késő este ne nézzetek. Olyankor elvetemültek vannak.

  Ha gyerekfilm van, akkor a MIÉRT korszakban lévő lurkók osztják az irrelevánst.

  Ha pedig tömegfilm van, akkor a divatból elmenők veszik félvállról a dolgot és rontják el számos ember moziélményét.

  Pont ezért volt érdekes amúgy A sötét lovag, mert bármennyire is sokan voltunk a termeben, egy piszmogást sem lehetett hallani – szerintem ez is jelzésértékű. (Bár a kivétel…)

 46. És mi van a más helyére ülőkkel? Engem nagyon ki tudnak akasztani azok, akik nem tudják megkülönböztetni megszámolni a sorokat, székeket vagy esetleg keverik a jobb és bal oldalt. Persze ez leginkább zsúfolt teremnél gáz.
  De múltkor pl. a tök üres terembe pont leült valaki a helyünkre, mondom sebaj, jó lesz máshol. Persze film kezdete után pár perccel beállítottak az új helyünk tulajdonosai, egy gyors “sorry, a miénket is elfoglalták”-kal lerendezem a szitut a sráccal, leültek mögénk, és néztük tovább a filmet.
  Csak azt nem értem, hogy aki elfoglalja más helyét, az miért nem oda kéri a jegyet (hisz nyilván előbb veszi meg)?

 47. A legviccesebb/szürreálisabb pár hónapja az Aréna IMAX-ben történt, amikor a film előtt a srác aki felolvasta mikrofonba a kötelező “kérjük vigyázzanak a meredek lépcsőn..blabla…ha hányingerük van akkor blabla…” szöveget, egyszer csak röhögőgörcsöt kapott, és nem bírta folytatni… először még összekapta magát és továbbolvasta, de két szó után ismét elcsuklott a hangja, és szinte sírt a röhögéstől, látszott hogy ez most nem fog elmúlni pillanatok alatt..:D

  A közönség egy része értetlenül nézett, a másik persze szintén elkezdett röhögni, zseniális volt… aztán jött egy kolléga és vállon veregette majd elvezette a srácot…. aztán a film indításával valami probléma volt, csúszott 10 percet, és visszajött a kolléga és elnézést kért a csúszásért, majd közölte hogy ha gondoljuk, visszahívhatja a kollégáját hogy szórakoztasson minket (!)….:D Sajnos nem jött, pedig én nem elleneztem volna.

 48. Talán két éve lehetett, a Lars von Trier retrospektív alkalmával jópár Trier filmet néztem meg, olyanokat is amiket már láttam, de a moziélmény mégis más. A Dogville is ilyen volt szerencsémre, mert a gépész csak két és fél óra után vette észre, hogy nincsen meg az utolsó tekercs, úgyhogy szóban osztotta meg a végét azokkal, akik még nem látták. (ill. másnap ha akarták újra végigélvezhették a három órát a plusz tíz perccel)

 49. Olvasom a hozzászólásokat. Sajnos nekem nincsenek ilyen érdekes történeteim ugyanis ritkán járok moziba.

  Ismerősöm mesélte, hogy nézték a moziba a Tróját, és az a jelenet volt amikor a falóról kiderül, hogy nem csak faló és másznak ki a katonák belőle . Erre az egyik csaj mondja a barátnőjének:

  – Gondoltam…

  :D

  Remélem azért ez nem volt spolier :)

 50. 1. 15 éves koromban első randi, Bíbor Folyók premier, tökéletes hely, szép lány, elkezdődik a film, valaki beáll elém(!). Azt mondja menjek onnan ez az ő helye. Megnézem a jegyem, pedig tudtam hogy az enyém, és lám tényleg az. A faszi még magyaráz valamit, aztán elmegy. Na mondom köszi hogy pont a randimon szívatsz. 5 perc múlva valaki megkocogtatja a vállamat, odanézek, egy biztonsági őr, megkért hogy menjek vele. Gondoltam jobb ha addig megyek míg csak kér, nem égetem tovább magam a csaj előtt. Kimegyünk a teremből persze a faszi ott áll, nézzük a jegyeket: Enyém – Bíbor Folyók 21.30 – stimmel. Övé: Bíbor Folyók 15.30! Mai napig nem tudom ezt hogy csinálta, de annyira megzuhant a pali, hogy egy bazmeggal elviharzott, a brátnője mormolt egy bocsit. Legalább a randi jól sikerült:)
  2. A Két torony – agy kis hülyegyerek lehányta a lábam…

 51. Tényleg az a legjobb, amikor senki más sincs a teremben vagy csak kevesen. Legutóbb csak ketten voltunk a Hellboy 2-n meg egy srác néhány sorral előttünk, de ő meg bealudt így nem sok vizet zavart…

 52. Godzilla egy vidéki moziban! Első sorból néztem –> nyakgörcs. A terem alja egyenesen lejtett, így surroundban lehetett hallani a fél lityós itókák versenyeit a bokámig. Mindez megfejelve az éppen akkoriban tomboló “lézerpölyinter”-hisztériával –> A Toy Story 2 elejéről megvan az a kép Buzzról, amikor ezer veres petty világlik rajta? Na az lóf@sz volt ehhez képest. (Mai napig meg tudom nézni akárhányszor ettől függetlenül.)

 53. Dark knight nekem is Chris-hez hasonló volt. Elején előttem volt egy 10fős eklubbos csapat kb., a reklámokat végigbaromkodták, aztán amikortól Joker megjelent és megvolt az első tátottszájas “aztakurva” jelenet, egy pisszenés nem volt végig. Meg is lepődtem. Szerencsére a témában említetthez hasonlóan undorító/durva élményem nem volt még.

 54. Velem egyszer fordult elő, hogy a helyemre ültek. Szóltam a gyereknek, hogy a helyemen ül, szépen arrébült.

  Jók ezek a történetek, jókat röhögök olvasás közben.:)

 55. Kedvencem a rágógumi. Reklám elejét lecsúsztuk, mert a 10 pénztárból, 2-ben sikerült péntárost biztosítani premier filmnél. Film végén vettem észre, hogy sikerült felmelegítenem a rágógumit és beleragadt a nadrágom hátsójába… Kuka!
  Igaz. még mindig jobb, mint ahogy egyik barátom járt. Valamelyik idióta tini unta a felnőtt filmet – persze bandában viháncolták végig a csajokkal – és dobálóztak a film alatt. Amikor a kóla és a popcorn elfogyott, jött a megrágott rágógumi. Eredmény hajvágás és egy megruházott tini (random kiválasztva a hangadók közül).

 56. Azt hiszem talán a Grudge vagy The Fog alatt volt, vmi horror volt az biztos a Camponában, ülök a barátnőmmel, erre “ijesztő” jelenet, és érzem h vki megfogja a kezem. Balról. Nőm jobb oldalt ült. Mellettem ülő csaj volt, simán belémkapaszkodott. De még mikor próbáltam finoman elhúzni a kezem se kapcsolt. Viszont mikor szóltam neki még a sötétben is látszott hogy vörösödik a feje ezerrel :D

  Legrosszabb: Grimm, másodszor néztem (csak ezúttal másik csajjal ) már mint kifutó filmet, délelőtt 11-kor talán. Az első fél órában gyak. teljesen üres volt a terem csak mi voltunk, utánna bejött egy huszonéves pár, minket nem szúrtak ki, és miután rájöttek, hogy “üres” a terem, még csak nem is a székeken kezdtek el dugni hanem a vászon előtt a földön. Vártunk egy kicsit, aztán mikor pózt váltottak elkezdtünk tapsolni meg fütyülni nekik, relatív gyorsan eltűntek.

 57. 6. Kozma89, ekkor: 2008. 10. 15. 15:05

  Ez nem velem történt de kellemes lehetett a nézőknek.
  Egy ismerősöm moziban dolgozott és kirúgása napján még a 6. érzéket játszották a mozik. Dühében, hogy kirúgták bement a terembe És bekiabálta: ”Bruce Willis is szellem”

  Neeee Neeee Neeee !!!
  Mindig meg akartam nézni ezt a filmet, de sose jött össze :D:D
  Asszem most már nem is fogom megnézni.

 58. egy vidéki kisvárosi moziban voltunk, ahol is néhány gyík nem találta elég szórakoztatónak a filmet, így azzal múlatták az idő, hogy két literes üdítős palackokat dobáltak egymáshoz, amit annyival tettek érdekesebbé, hogy színig megtöltötték vízzel. az állatja meg még ahhoz is hülye volt h célozzon így a pár sorral arrébb ülő emberkét találta el, úgy hogy a szerencsétlennek le talált szakadni a lépe. (ezt a kiérkező mentőktől tudtuk meg)

 59. Mikor a Dark Knightot néztem meg másodszorra moziünnep alatt, a mögöttem ülő két kövér geekarc, amikor akár csak egy pillanatra is megjelent Joker, iszonyat hangosan és erőltetve nevtett. Erre a közelükben ülő lányok elkezdték utánozni őket. Na ez kiborított.
  Amúgy kevés dolog szokott zavarni mozizás közben, de amikor teljesen normálisan, kissé lecsúszva ülök, és beszólnak, hogy üljél már lejjebb, mert nem látok mögüled, akkor kicsit kiakadok.

 60. Haverom mesélte, lehet hogy csak kitalálta de jót röhögtem az egészen. A passiót nézte, mögötte ült egy szőke nő meg a kigyúrt barátja. A szőke nő kb a film felénél benyögte hogy: -De ugye nem fog meghalni a Jézus?
  Mire a barátja:
  -Te hülye hogy halna meg, ő a főszereplő!

 61. A Sith-ek bosszúját élmény volt látni. Húsz perc után elment a kép. Kinyomták a vetítőt, bemondták hogy igyekeznek megjavítani.
  A kisgyerekek ekkor leszaladtak a vászon elé – fénykardozni…
  Sok sok várakozás után folytatták a filmet, de ugyanúgy nem volt kép. A közönség tapsolt. XD Megint vártunk hogy megjavítsák, és megint nézhettük az összes kölök idegesítő fénykardozását.

 62. Végigolvastam, nem kevés visítás árán. Nekem anno olyan “élményemm” volt, h a vászon előtt 1 idióta ostorral csapkodott, de baromi hangosan vagy 2-t, aztán gondolom kivitték.:)

 63. HB: ugyanezt a történetet egy hete az Ákos-koncerten mondta Ákos :D :D

  Nekem szerencsére nem volt sok ilyen élményem, de mivel évente egyszer-kétszer járok moziba, nem sok lehetőséget adok a bunkóknak, hogy engem idegesítsenek. Bár a zacskóval chipsszel való csörgés mindig jelen van.

 64. nem nagyon szoktam pláza mozikba járni, de idén többször is oda kényszerültem, és sajnos azt kellett tapasztalnom, hogy az emberek képtelenek moziba járni, pl egyáltalán nem értem miért kell premier előtti vetítésen folyton pofázni, vagy hatfogásos vacsorát csámcsogva zabálni…

 65. Már nem emlékszem melyik film volt, de tipikusan olyan hogy csak a végén tudod meg, hogy “ki a gyilkos,skizo e a főszereplő stb…”. Erre kb a film felénél rossz tekercset raktak be , és csak akkor vették észre amikor már lelőtték a zárópoént…
  Más alkalommal meg egyenesen más filmet kezdtek vetíteni mint amire beültünk:) 5 perc után esett le nekik hogy bocsi:)

 66. A 90-es években történt a megboldogult Fórum moziban. Tizenegy-két évesek lehettünk. Kb. 10-en az osztálytársaimmal elmentünk megnézni Pauly Shore és Carla Gugino közös filmjét a Kaszakőt. A moziban csak mi ültünk az osztálytársakkal egészen a film első 10 percéig. Aztán beült 2 hát fogalmazzunk úgy, hogy fedéllel nem rendelkezőnek tűnő ember. Az egyik egy tüneményes hölgyike, a másik egy analfabéta úr. Az úr ezen hátrányosságából következően a feliratos filmet nem igazán tudta magáévá tenni szövegileg. Ezen csöpp okból a hölgyike folyamatosan olvasta a feliratokat az úrnak… Egészen kb. a film feléig amikor is megunták a dolgot. S mint aki jól végezte dolgát, dobtak egy sárgát a sorok közé, s távoztak…

  A gyerekekkel történő mozizás szintén nagy élményt jelent időnként. A legutóbbi eset a Shrek 3 alatt esett meg, amikor is egy familiárisan pigmentált 3 ajtós szekrény elhozta enyhe iq hiánnyal küzdő asszonykáját, s agyi kapacitásban szintén nem duskáló fiacskáját. Először is össze-vissza ültek 3 sorban mert egyik sem felelt meg az igényeiknek… Aztán miután végre elhelyezkedtek a sor szélén a gyermekre 3x jött rá a pisikélhetnék a 1,5 liter üdítő magába töltésének folyománya okán…

  Szintén ezen a Shrek előadáson volt: megpróbáldkoztunk film kezdés eőtt 15 perccel bemenni a filmre. Azonban nem engedtek be a filmre minket, csak a kezdés előtt pont 10 perccel. Belépve a terembe meglepődve tapasztaltuk, hogy már sokan elfoglalták a helyüket. Túlléptünk ezen. Megkeressük a helyünket, ahol már ül pár nöci, szép számú gyerek sereggel…
  – Asszonyom, rossz helyen ülnek. Ez a mi helyünk, 11. sor jobb közép 5.-6.-os szék.
  A válasz? :D
  – Elnézést, nem tudtam, hogy a jegyen a BK mit jelent.
  Kb. félórán keresztül majdnem hogy sírtunk a férjemmel a röhögéstől… Majdnem megkérdeztük tőle, hogy neki a BK csak a Barátok Közt rövidítése?

  Az egyik LOTR részen pedig majdnem megvertem a mellettem ülő lánykát miután nem igazán vette fel vagy kapcsolta ki, a táskájában csördigélő mobilt, ami levolt ugyan némítva és vibrált is, azonban annál a prózai oknál fogva, hogy villogott a telefonja a horgolt táskájában igen csak fincsi vizuális élményt nyújtott. Tudnillik az illető akivel nagyon fontos lett volna gondolom beszélnie, nem adta fel a küzdelmet és kb. 3 percenként megcsörgette így a telefon ott vibrált a táskájában hozzá szórva mindennemű kis fényeket…

  A leghorrorabb mozi élményemet azonban ezen történések sem múlták felül… A Kossuthban egy ideig minden filmhez ingyé popcornt adtak… Képzelhetitek mekkora élmény volt a Szajrét végignézni úgy, hogy nem volt a teremben ember akinél ne lett volna zacskó amivel csöröghetett volna… Az első 20 percből szinte semmit nem hallottunk.

 67. Úristen! Ezeket végigolvasva, bevallom, hogy mindegyik Én voltam – egy arc a tízmillióból… lehet utálni a mozis csürhét… – saját moziterem kéne…

 68. sandor8206: úristen, most megijesztettél :)))) ugyanis emlékszem, egyszer a Van Helsinget néztük barátnőmmel, és hét beszélgettünk alatta, amikor szólt nekünk valaki – emlékeim szerint elég gorombán -, hogy fejezzük már be, pedig úgy emlékszem, elég halkak voltunk.
  Véletlenül nem két lány volt a Duna Plaza mozijában?:DDD

 69. Amúgy engem nem zavar annyira, amikor beszélnek, nem tudom, miért. Ha otthon nézek valamit, mindenki dumál közben, és tényleg nem lehet hallani – ehhez képest a mozis zaj semmi.

 70. “Köszönöm Human, hogy a cenzúrált kommentem ellenére mégis téma lett :)” Onnan pont azért szedtem ki (a moderálás az nem cenzúra, fogjuk már fel) mert született volna ennyi komment nem a filmről.

 71. Nagyon jók ezek a történetek :-)

  Szerencsére a mi kis mozis társaságunk (bátyám, én, szomszéd srác) eddig jó vetítéseket fogtunk ki, bár a Kungfu Panda és a Hellboy 2 (ez utóbbi esetén mindkétszer) a “nyomorult kisgyerek nem bír nyugton maradni???” című klasszikust éltük át, ám hihetetlen módon a Wall-E-n olyan kussban voltak a gyerkőcök, hogy azt el sem hittem. De volt negatív tapasztalt is persze :-) A Dark Knight-ot a West End-ben láttuk, és hát mi ugye hozzá vagyunk szokva hogy Nyíregyen csak magyarok vannak a moziban. Itt meg mögöttünk ült egy csoport angol nyelven kommunikáló egyén is, és volt köztük egy hölgyemény, aki ha bármi erőszakosnak vagy esetleg durván vagy neadjisten egy minimálisan ijesztőnek tűnt, akkor ő sikítozott, felnyögött, “Oh my God!”-ozott, és én a film felénél azt hittem megfojtom az istenadtát…. de megúszta. Amúgy azért is volt mocskosul irritáló a dolog, mivel egyedül csak ő adott ki hangot magából végig a több mint 2 óra alatt…
  Egyik kedvenc moziélményem pedig a John Rambo, amikor a mellettem ülő középkorú, de inkább közel negyvenes hölgy mint a kezdőjelenetből kiderült, abszolút nem bírja az erőszak látványát :-D Úgy fintorgott, meg húzódott a barátjához, elfojtott nyögéseket, kisebb hányingereket, hogy alig tudtam a filmre koncentrálni, mert minden erőmmel azon voltam hogy ne röhögjek fel hangosan :-D Persze mindez a film nagyszerű végső csatajeleneténél csúcsosodott ki, akkor már a szomszéd haver srác is fuldoklott velem együtt :-D

 72. IMAX powa az Aréna plázában idén nyáron. Második imax-es élményem küszöbén álltam egy gyorsan haladó sorban, mikor is irtózatos bűz csapta meg az érzékenynek nem montható orrom. Komolyan mondom, hogy szinte fizikai fájdalmat okozott. Ezután fintorogva megállapodott a szemem a bűz forrásán, három igen ápolatlan kisebbségi tagon. A durva az egészben, hogy előttem voltak, de a közöttünk lévő távolság (hála az égnek) két-két és fél méter lehetett, mégis nagyon közelinek hatott. Ekkor mondtam először, hogy csak nehogy egy helyre kerüljek velük…
  Mások felvonás: A terembe vezető kapu előtt várakoztam, hogy megkapjam a szemüveget, valamint, hogy beléphessek és újra az imax-es élvezeteknek szenteljem ráérő szabadidőmet. Ekkor hátulról ért a második szagtámadás, de már tudtam, hogy mit láttam volna, ha megfordulok, amit persze nem tettem. Ehelyett sietősebbre vettem a totyogást amennyire csak engedte az előttem haladók sora. Közben újra elhangzott az a bizonyos mondtad immáron vészjóslóbban: csak nehogy egy helyre kerüljünk…
  Harmadik felvonás. Sikeres bemenekültem az előterembe, s igyekeztem eltávolodni a lerjárótol minél messzebbre, hol még tiszta volt a levegő. Itt nem ért újabb csapás, a rövid várakozási időt szerencsésen átvészeltem. Kinyíltak az ajtók, majd az időközben összegyülemlett tömeg lassan beszivárgott a terembe, hogy elfoglalják a biztos helyiket. Szemem közben a pályán volt, vagyis titkon a triót figyeltem, így tudtam, hogy szerencsére nem egy ajtón mentünk be, ami remény adott, hogy esetleg pont a lehető legmesszebb foglalok helyet tőlük. A termben rutinos mozgással megtaláltam a számomra kijelölt szék sorát, majd elindultam megkeresni a helyem. Ahogy a szememmel a székeket skubiztam egyszer csak a sor másik oldalán közeledők között állapodott meg, azon belül is a nem kívánatos háramtagú bűzbrigádon. Ekkor szinte jajjveszékelvye hangzott el bennem a mondat: Csak nehogy melléjük kelljen ülnöm!
  Egy pillanatra megtorpantam a sokkhatással felérő látvány után, majd a figyelmem felváltva a székek és az egyre közeledő hármason tartva folytattam tovább az utam. Végül megérkeztem a célállomáshoz és helyet foglaltam imát mormolva a föld összes hitének összes istenéhez, hogy ne mellém üljenek. Valamelyik isten csak meghallottam a segélykiálltásomat, mert végül leültette őket tőlem 10-10 székkel arrébb. Miután leültek mély levegő vettem és hosszasan, megkönnyebbülve kifújtam és a továbbiakban a megfelelő kényelni pozicíó elérésével foglalkoztam. A film kezdése előtt egy futó pillantást vetettem a hármas felé, és beleborzongtam, hogy mi lett volna, ha valóban mellettük kellett volna ülnöm. Egy könnyeb mosollyal zártam a gondolatot és a megúszott kalandot. Viszont a film kezdete előtt nem sokkal láttam, hogy többen is felállnak és elhagyják a helyeiket a veszélyzóna területén. Minden bizonyal em wc-re és nem rágcsáni/innivalót mentek ki vásárolnii…

 73. te Arc, most mi a francnak vered magad? :D
  Senkisem személyeskedett…
  Amúgymeg fél órája megállás nélkül röhögök ezeken a sztorikon :D
  gyerekek, kész vok :D
  ha vmelyik véletlenül eszembe jut mikor emberek között vok és elkezdek röhögni, hát engem rögtön visznek a vigyorgóba :D
  Marha jó sztorik :D
  Velem hál’ istennek/vagy sajnos, nemtudom, de még csak egyszer történt ilyen:
  Éppen a Superman Returns-on voltunk, amikoris történt az eset.
  Beülünk barátnőmmel a helyünkre, erre jön egy csávó (ragyás képű, kiálló fogú hülyegyerek), aszongya, hogy jó lenne, ha elengednénk, mert ott van a helye (10 perce már ment a film), jó, ebbe még belenyugodtam.
  Erre 20 perc után barátnőm elkezd bökdösni, hogy fogdossa a srác.
  Mondom basszál le neki egyett aztán majd abbahagyja.
  Nemtette (arra hivatkozva, hogy nem akarja mindenki előtt).
  Jön a reklám, de a csávókám csak nem hagyta abba.
  Na jólvan mondom, kicsit várunk, míg elkezdődik a film, majd én jól megszivatom :D
  Elkezdődött a film. sötétvan, megyünk be és helyet cseréltünk (csávó nem vette észre)..
  Erre elkezdi tapogatni a kezemet :D
  Na a qrva anyádat barátom (szólalok meg mellette) és olyat csavartam a kezén gyerekek (még máig magamsem tudom, hogy hogyan tudtam akkora erőt kifejteni), de ott helyben összepisálta magát a gyerek…
  Mondanom sem kell, hogy rögtön abba hagyta (a fogdosást is meg a filmnézést is :D)
  Nézőtéren meg mindenki lesett, hogy mi a franc az a kiabálás a hátsó sór felől (persze, hogy felórdított, én is felórdítottam volna :D)
  Aztán végignéztük a filmet (bár így visszagondolva jobban jártunk volna, ha mi is elmegyünk inkább a mekibe egy hambira :D

 74. Hannika, nem ez egy vidéki moziban történt:-D szóval mindegy , hogy Bp vagy vidék mindenhol vannak fa..ok!

 75. Nekem csak a chips-es zacskóval való csörgés-zörgést volt lehetőségem megtapasztalni, amit egy csokis papír gyurmászolása előzött meg, majd befejezésül egy cukros zacsi. Élvezet volt végig hallgatni a mellettem ülő hölgyeménytől >:(.

 76. összegezve: telefon, kaja, duma, pásztoróra és sok-sok láb. na ezért nem járok 16 óra után moziba. ha igen, tuti olyanra, amit kutya sem néz. és támasztom a lábam a szék hátának. akármennyire is legyen közösségi élmény a MOZI, én nem kérek ebből! üres mozi, max 5 ember, 6 soros vonzáskörzetben senki, és akkor élvezem az előadást. (nem elélvezve.)

  szerencsére a nem vénnek való vidéket a corvinban, szülinapomon néztem, és 4 ember volt rajta csütörtök 6kor. ez igen. szóval aki szeret szenvedni, sok pénzért, irány kedvezményes napon egy pláza! muhahahahahahaaaa

 77. Még annak idején a Jurassic Park első részén történt, hogy már javában ment a film, mikor bejön két kigyúrt kétajtós szekrény. Persze jó nagy zajjal átvágták magukat a sor közepéig, majd miután kiszürcsölték az utolsó cseppeket is a papírpohárból, eltelik néhány perc és megszólal az egyik: “Mi ez a baromság bammeg, hót kamu az egész, nem nézem ezt a szart f.szom!” Erre fogták magukat és ha lehet még nagyobb zajt csapva, mint amikor jöttek kimentek a film felénél. :)

 78. passió:
  mellettem külföldi nő. az elején megzabálta a ráksalátát a dobozából majd végigsírta a filmet. másik oldalamon hugom – csak miatta néztem meg – végigszipogta a filmet. vidám délután volt.

 79. Én a Karib 2-n mentem ki 5-ször a vécére, de kb negyedig volt csak a terem, úgyhogy egész biztos, hogy akit a leginkább zavart a dolog, az én voltam. :)
  Azóta mozizás előtt órákig nem iszok folyadékot, és odabent is csak a p.kukit öblítem kólával, aztán az utolsó fél órában legurítom a fennmaradó 6 decit. Itthon viszont lőtyölök rendesen, és 20 percenként vécére járok. Az élet szép. :D

 80. ForgerON: így már én is jártam ,cask még a városi moziban, ahol nem volt helyjegy, cask megvetted a jegyet, bementél és oda ültél ahova sikerült. Csak mivel sejtették hogy nem éppen szívesen látott elemek ott, beültek a harmadik sorba mind a hárman, és a legközelebbi sor ahova ültek az emberek az kb a hetedik volt, én meg úgy a terem vége felé ültem, de még úgy is éreztem őket. Még szerencse hogy tél volt és nem ment a fűtés…

 81. ForgerON: így már én is jártam ,cask még a városi moziban, ahol nem volt helyjegy, cask megvetted a jegyet, bementél és oda ültél ahova sikerült. Csak mivel sejtették hogy nem éppen szívesen látott elemek ott, beültek a harmadik sorba mind a hárman, és a legközelebbi sor ahova ültek az emberek az kb a hetedik volt, én meg úgy a terem vége felé ültem, de még úgy is éreztem őket. Még szerencse hogy tél volt és nem ment a fűtés…

 82. Persepolis közben Apolló art mozi mákszemnyi termében egy 60-70 közötti idős házaspár közvetlen mögém ülve, mindenféle suttogást mellőzve, gyakran szinte már kiabálva, keverékben, félig magyar-angol-német-francia kommentálással. Fogalmuk sem volt, mire ültek be, mit néznek, – mivel tőlem kérdezték, hogy mi lesz ez – ezért inkább minden elhangzott mondatot próbáltak megismételni, így mintegy elképesztő nyelvészeti gyakorlatot lebonyolítva.
  Továbbá a férfi szintén fülsüketítő hümmögése, és minden 2. jelenetnél vagy nevetése, vagy “mama, értetted? mit mondott?”
  :)

 83. hát nekem szerencsére eddig nem volt ijen élményem max a nagy átlag sztem az összes tbc-s mellém ül:S nem baj ha beteg de ha köhögöl prüszkölök nem meek moziba mert 1 az h mindenki elkapja esetlegesen vagy ha nem akkor nem hall semmit a krákogástól:S király ez a topic a 6.érzékes a legjobb:D

 84. Nálam, pont nemrég a Dark Knight 3. nézésénél (Moziünnep) volt az, hogy mögöttem lévő IQ fighter 3 fős 15-16 éves vió banda minden filmrészletnél , röhögcsélt hogy- hööh ez mekkora hülyeség, jaj még ezt is kellett jól van” meg ilyenek elég idegesítők voltak 2,5 órán keresztül. (a Beginst se láthatták tutira) Előttem meg egy öreghölgy mozgolódott egyfolytában, talán még soha nem is volt moziba olyan érzés keltett el engemet. Volt hogy felállt párszor közben. :)

 85. Tekercsere a GYU3 Király visszatéren meg a King Kongon volt nálam. De annyira hogy majd 5 percig állt a filmen hirtelen senki se tudta mi lesz most akkor.

 86. ForgerON: így már én is jártam ,cask még a városi moziban, ahol nem volt helyjegy, cask megvetted a jegyet, bementél és oda ültél ahova sikerült. Csak mivel sejtették hogy nem éppen szívesen látott elemek ott, beültek a harmadik sorba mind a hárman, és a legközelebbi sor ahova ültek az emberek az kb a hetedik volt, én meg úgy a terem vége felé ültem, de még úgy is éreztem őket. Még szerencse hogy tél volt és nem ment a fűtés…

 87. Nálam hirtelen ezek ugranak be:

  A Két torony premiernapján sasszézunk be a terembe, és igyekeznénk elfoglalni jól megérdemelt helyünket, ami sikerült is mindkét haveromnak, csak nekem nem, mert valami jóképességű gyerek beült a helyemre. Ez eddig nem is baj, de mikor szóltam mi a helyzet, feláll a gyerek, és int hogy srácok, felállni! A teljes sor az ismerettségi köre volt, és nekem végig kellett szenvednem, ahogy 30 ember megtalálja a helyét, közben meg lement a hátam mögött a T3 trailer, amit durvára szerettem volna moziban megcsodálni…

  És még jópár rossz helyre beülős esetem volt. Hogy nem bírják felfogni egyesek hogy hová szól a jegyük???

 88. Egyébként a Dark Knightnál, tényleg végig egy hang se volt, kivéve a barom 2 fős csapatot mögöttem.

 89. A rágógumi esete az Uránia moziban volt hogy beleültem egybe tiszta rágó volt a szék a franc egye meg.

 90. ó, dark knight-hoz:
  a legidegesítőbb volt (de moziban amúgy is rendszeres), h a jófej tinik társasága akkor röhögött telipofával, amikor kurvára nem volt semmi sem vicces. egyszerűen kész, egy szót sem értettek az egészből.

 91. Ööö kétszer küldte el, bocs, hülye a netem :-S

  Közben eszembe jutott egy jó kis technikai baki :-) Még az előbb említett városi moziba mentünk el a Sikoly II-t megnézni. Elkezdődik a film, nincs hang, oké. Újrakezdik, de ekkor sincs hang, ami a kisebbik érdekesség, a nagyobbik az hogy a vásznon a Stigmata kádas jelenete ment :-D (Igen, van két év a két film között, de nálunk később jutottak le egyes filmek). A másik meg amikor bátyám fősulis volt, lakótársával meg a szomszéd gyerekkel elmentek megnézni az Eragont, de nem nézték meg a jegyet, csak film közben amikor már Daniel Craig javában irtotta a rosszakat a vásznon :-D Mint kiderült hogy rossz filmre kaptak jegyet :-)

 92. 6. Kozma89, ekkor: 2008. 10. 15. 15:05

  Ez nem velem történt de kellemes lehetett a nézőknek.
  Egy ismerősöm moziban dolgozott és kirúgása napján még a 6. érzéket játszották a mozik. Dühében, hogy kirúgták bement a terembe És bekiabálta: ”Bruce Willis is szellem”

  te kocsog most akartam megnezni :D

  bakker en szinte minden heten jarok moziba de meg nem volt semmi atrocitas -.-

 93. beülés, leülés, kivárás: én mindig megvárom, míg bemegy a csürhe, hogy ha találok egy olyan helyet, ahol még két szabad szék van, vagy sor széle, akkor oda ülhessek. máskülönben közép közép, ahová méltóztatok beficcenni. persze necces, mikor előbb zuhanok be, és oda akarnak ülni, ahol épp én ülök. ezért is vagyok idegbeteg minden előadás előtt: bár ne ide ülne ez a 2 barom.

  legszánalmasabb jelenet:

  moziünnep. kossuth mozi.

  belső – este.

  film kezd. 4 fős társaság mellettem. faarcok. női páros undorodik. én hahotázok sok zombin. ők nem. nem értik, mi ez. azt hitték tarantino. tarantino megjelenik. ótvar nagy proli benne. egy hangosabb kacaj, tapsolok rajta. mellettem faarc. kimennek. sznobok…

 94. nekem amikor a Stihek bosszúját volt a legrosszabb. a végn amikor már nagyon haldoklott anakin egy ygerek mellettem végig kérdezgette az anyját, hogy ez most mért, meg ienek. wááá!! minek visznek idiótákat moziba?
  jah és egy friss élmény: a trópusi vihar alatt, egy emos csajtársaság végig sikítozta és kiabálta a filmet szinte. szerencsére messzire voltak tőlünk, így nem zavartak nagyon, de akik közvetlen közelükbe voltak biztos idegrohamot kaptak.

  5. Doyle, ekkor: 2008. 10. 15. 15:04
  “Erre a mellettem ülő ember megszólalt: Ezek vidékiek, hogy ekkora parasztok?…”

  erről az jut eszembe, amikor a bátyám felment Pestre tanulni, haver megkérdezte: minek megy 2 millió vidéki közé? :D

 95. Rossz filmre kapós nálunk is volt, jó tizenpár évvel ezelőtt, a Még drágább az életedre beülve felületesen csak a helyünket néztük meg, majd mikor már sokalltuk a 20 perce tartó Power Rangers trailert, egy fényesebb jelenetnél rápillantottunk a jegyünkre s onnantól végigröhögtük az egészet. Lehet, az volt a baj, hogy jóbarátom a pénztáros nénikének akkori 12 éves fejjel menőnek tűnően a “Dáj hárd kettőre” kérte a jegyet, s mivel az nem értette a dolgot, az adott időpontban kezdődő két film közül random módra választotta ki a miénket. Ja és még mielőtt mindenki hülyének nézne, azt tudni kell, hogy akkor csak a jegypénztárban tudtak információt nyújtani arról, hogy mi hányas teremben lesz.

 96. “én mindig leveszem a cipőm ha moziban vagyok és általában(ha nem ül ott senki) fel is rakom a lábam a szemközti ülésre, szerintem egyáltalán nem bunkósság, te vagy szimplán sznob, ami színházban bankóságnak számít az nem feltétlenül az moziban.” (Idézet V-től)

  Én csak erre szeretnék reagálni. Amíg ilyen a hozzáállás a dolgokhoz, addig lesz sajnos ilyen. Ezek amiket itt mindenki leír, az egyszerű illemtan szerves részei…

  Velem az volt, hogy néztem egy kamerás mozi filmet idehaza, és megcsörrent a srác mobilja. Azé a srácé, aki kamerázta a filmet. Kamera félrebillen. “Moziban vagyok…. Fogd már fel…” Azóta nem vagyok vevő a kamerával rögzített filmecskékre :D

  Moziban én sok mindent elviselek :)

 97. akkor énis beszállnék

  Fiú létemre, beültem egyedül a Brokeback Mountainra (nemnevet), épp ment a sátras jelent (aki látta tudja) amire a mellettem ülő négy plázacica 30as egyike beüvölt, hogy úristen, csak így szárazon berakja neki?

  fulldokoltam :D

 98. Legfurcsább:

  The Day After Tomorrow-t néztük meg Balatonszepezden, 2004 augusztusában, egy hűvösebb estén.

  A mozi: a strand területe, közvetlenül a Balaton partjánál, a szabadban, műanyag székekkel.
  A vászon: kb. 3X3m-es
  A hangfalak: 5.1, az egyik hangszóró közvetlenül a vászon kivágott közepén (!) helyezkedett el.

  A film elkezdődik. Késő este, hűvös levegő.
  A filmben jön a vízözön. A Balaton partján elkezd esni az eső.
  A filmben jegesedik a város. Kb. 23:30 lehetett, akkorra már a Balaton partján baromi hideg volt, vacogtunk.

  Szóval lehet, hogy egy nagy vicc volt a mozi, de IMAX élményt is felülmúlta a térhatás. :D

 99. Jókis élmények :)
  Én egy vidéki megyeszékhely mozijába járok legtöbbször kb. 10 éve, de nem tudnék 1 ilyen gázos esetet sem említeni.
  Max. szemetet hagytak maguk után az emberek, de mostanában már az sem annyira jellemző.
  Mostanában legtöbbször egy állandó mozi személyzet van benn a nézőtéren is. Gondolom, hogy még véletlenül se kamerázzon senki.

 100. Human!

  Azért volt ott a smiley a végén. Nem vettem magamra, ergo nem cenzúrának vettem. :)

 101. Legdurvább élmény: Uhh, nem is tudom, valami Freddy Prince Jr. filmet néztünk osztálytársammal (jó pár éve volt már), utolsó előtti sorban ültünk, hátunk mögött egy kisebb baráti társaság. Film közben furcsa hangok jöttek hátulról, először nem esett le mi a fene lehet, csak egy kis idő után jöttünk rá, hogy az egyik srácot khm… kisegítette valaki kézzel. Nagyon gáz volt, pont mögöttünk ültek. Bár a film is gáz volt, de azért ez rátett egy lapáttal. XD

  Legrosszabb élmény: L’ecsó matinén… 5 éves gyerek négykézláb a sorok között, odajött és még ugatott is. Anyja kb. fél óránként összeszedte a terem különböző részeiből…

  Legviccesebb: Mátrix 2 vagy 3 premier volt, D. Plaza, és már el kellett volna kezdődnie a vetítésnek, de nem volt elég kópiája a moziban, ezért fél órát késett a kezdés. A tömeg bent ült a teremben, és ugye ilyenkor a vásznat zöld fénnyel világítják meg. Erre mellettünk ülő csávó: “Mi van, most akkor Hulkot nézünk?”

 102. The Dark Night előtt érdekes volt látni a Corvinnál a Jokernek maszkírozott fiatalokat.

  Meg egykét vicces beszólás, amiket a moziban kaptam el:

  -Mi lesz ez, vonatos film?
  -Miért?
  -Hát, mert Sín City.

  Múmia2 végén, mikor Rachel Weisz a halálán van, a gyerek mondja Brendannak.
  gyerek: Apa, apa, ugye nincs semmi baja?!?
  (erre haverom megszólal)
  -Nyugi, Apa jól van.

  Pénztáras kedvenc: A Visszavágóra kérnék jegyet.

 103. “Egy 40 cm-nyi ondócsík a Korda terem vérvörös bársonyülésén.”

  Amikor legtóbb a haverommal megnéztük a Sasszemet, a Corvinban (a Korda teremben természetesen) hasonló jelenséggel találkoztunk a sor kellős közepén lévő ülésen, mondjuk az pár napos lehetett, haverom azért nem zavartatta magát, mondván “Már úgyis megszáradt” és beleült…:DD

 104. Harry Potter 4
  Haverral, az ő tesójával meg barátnéjával.
  Én olvastam a könyvet, ő nem.
  Mögöttünk pár tini csaj. Minden jelenetnél benyögték a legspoileresebb dolgot, amit el lehet képzelni. (Mordon felbukkan- Ő a gonosz! stb.stb.) Idegesítő.

  Ugyanakkor engem nem zavar különösebben, ha az emberek dumálnak, ha csak nem folyamatosan teszik azt, vagy túl hangosan. Tehát ha egy baráti társaság egy vígjátékon benyög még egy poént utána, hát legyen. Komoly filmen mondjuk zavarna a duma, meg az összes többi eset, amit előttem leírtak. (Kivétel anim.filmen az ugráló, futkozó gyerek, végülis inkább neki szól a film, mint nekem:) Mondjuk ebben az is szerepet játszhat, hogy van egy 4 éves öcsém, így talán toleránsabb vagyok gyerekekkel szemben. (Szerencsére tesóm végig üli és nevet az animáció filmeken, Wall-E-n, Kung Fu Panda-n. Néha kommentárt fűz a látottakhoz, de az meg belefér)

 105. Shrek 2-t néztük haverral. Szerda délelőtt volt, alig voltunk a moziban.
  Előttünk két csaj. Ahogy ment előre a történet, annál többet röhögtünk, azt a két hülye p*csát meg zavarta, és 2x hátrafordult az egyik, hogy “Ez most nektek jó?”
  “Meva?” Kérdeztünk vissza, aztán miután rájöttünk, hogy mi is a “gond”, szépen odább mentünk néhány sorral, aztán ott röhögtünk tovább – ezúttal rajtuk…

 106. Aréna plázában dolgozom pénztárosként a cinema cityben.
  Múltkor odajött egy kigyúrt pasi a nőjével.
  – Kérek 2 jegyet!
  – Mire?
  – Mindegy, úgyis dugni fogunk!

  ennyi. Adtam nekik asszem kung fu pandára utolsó sor széle. egészségükre :)

 107. Csak a kommentek 80%-át olvastam el (röpke másfél órám így is ráment) és meglepődtem, hogy a korszakos trendeknél senki sem említette a random Gerappa-zást. Egy időben nem volt filmelőzetes és reklám 5-10 önjelölt kurvajófej “gerappa”zós nélkül.

  Szerencsére nem sok élményem van, ami negatív lenne, nem kellett senkit sem arconcsapnom, viszont én minden bizonnyal okoztam valakinek egy kis kellemetlenséget. (Közvetve). Szegeden még a Belvárosi mozi erkélyén történt. Az erkély első sorában ültönk, amikor is egy később érkező(vagy korán távozó) pár sétált el előttem. A kólát reflexből az erkély kb 15-20 cm széles szegélyére tettem, én pedig hátrahőköltem a székben, hogy elférjenek. Mikor elmentek a kóla sehol sem volt (az ő kezükben sem) gondolom véletlenül lebillent az alattunk ülőkre (az erkély a lenti székek kb 1/4éig nyúlt be). Moccanni sem mertem a film végéig:)

  Egyébként a mozis környezettel kapcsolatban én is toleránsabb vagyok. egyrészt az ember otthon is kap elég külső hatást, moziba nem azért mész, hogy síri csenben élvezd az előadást. Természetes, hogy 200-300 ember közül egynek véletlen megszólal a telefonja, vagy hirtelen WCre kell mennie. A gyerekeket sem kifejezetten lehet kordában tartani és elég sokminden van amire az ember nem számíthat (köhögőroham, félrenyelt popcorn, hasmenés stb). Szóval nem akadok ki azonnal ha véletlenül megcsörren egy mobil vagy ha valaki helyezkedés közben kcisit megrugja a támlámat.

 108. Hehe, jó kis sztorik vannak itt. :)

  Velem igazából durva eset nem esett meg, talán amit megemlítenék az már vagy 10 éve (vagy több), még Magyarországon esett meg velem.

  Beültem akkoriban a Vasálarcos című filmre a moziban, és volt egy rész mikor a Muskétásokra lő a gonoszok hada, de vagy 5 percig folyamatosan, akkora füst volt a képernyőn h mást se lehetett látni, csak a füstöt 3 percig mire felszállt…na és akkor ugye előkorvonalazódott a Muskétások körvnala, ahogy ott állnak rednületlenül és megindulnak a “gonoszak” felé kivont karddal…hát ahogy ott meglátta a közönség a sértetlen Muskétásokat, nem hazudok, szinte az egész mozi felállt és elkezdett tapsolni meg fütyölni meg ilyenek, hogy “ilyen nincs báz'”….nagyon nagy volt, emléxem a film után még vagy egy óráig vigyorogtam ezen mint egy tejbetök…

  Olvasom, hogy sokakat zavar az, hogy beül a helyére más…itt nálunk ezt könnyen megoldják, nincs helyjegy. Veszel egy jegyet, és oda ülsz, ahova jól esik, nincs belőle pampogás. Igaz, hogy itt a legkisebb terem is 2x akkora mint otthon a legnagyobb, szóval mindenki elfér :)

 109. Szerencsére velem még nem történtek ilyen durva dolgok, mint ami pl a bejegyzésben is van. Fel nem tudom fogni, hogy hogy képes valaki ilyenre. Már önmagában az is túlmegy az ingerküszöbömön, hogyha valaki a moziban “könnyít(tet) magán”, de hogy a “terméket” még a székre is csurgatja… Undorító!

  A megcsörrenő/felvett telefon, beszélgetés a közelben, egy kis székrugdosás, nem odaillő bekiabálás a mozi (és általában a tömegrendezvények) velejárója. Egyszer kétszer velem is megesett, hogy egy-két jelenethez (annak abszurditása, netalán a felirat botrányos fordítása miatt) a suttogásnál némileg hangosabban fűztem hozzá a gondolataimat, de szerintem ez még belefér.

  A legdurvább eset, amire emlékszem, amikor haverom kolája nemes egyszerűséggel átcsusszant a pohártartó alján lévő lyukon (tudniillik a tartó a poharas kólának van kitalálva), s mivel az üvegen nem volt rajta a kupak, nem kevés mennyiségű ital került a nadrágomra és a cipőmre.
  Nomeg párszor sikerült kifogni vizelettartási problémákkal küzködő egyént (természetesen a sor közepén ült…), aki többet volt WC-n, mint a teremben, de szerencsére a kultúrált fajtából (halkan, gyorsan, szinte észrevétlenül mozgott).

 110. Hogy a másik oldal is képviseltesse magát…

  1. Részegen ültem be a Miami Vice-ra, és akárhányszor megláttam Colin Farrelt bajusszal, nem bírtam ki röhögés nélkül. Beszólni nem mert senki, azóta sem értem miért.

  2. Régebben hogy elkerüljük, hogy bárki is mellénk üljön, kólát öntöttünk a szomszédos székekre, és rendre bevált…

 111. Még bőven általánosba jártam, úgy 11 lehettem mikor megtörtént velem a következő. “Betegszabin” voltam, de nem akartam otthon unni az agyam, így elmentem moziba megnézni az ötödik elemet. Ott mászkáltam popcornnal és kólával a Corvinban, mikor egyszer csak szembejött velem az osztályom ünneplőben. A sulim minden évben szervezetten elment a Corvinba októberben, hogy megnézzenek egy, az 56’os forradalommal kapcsolatos témájú filmet (akkor a Szamárköhögés volt soron). Nekem ez teljesen kiment a fejemből, így pont kifogtam azt a napot. Szerencsére egy tanár se vett észre, de utána bujkálnom kellett, hogy ez így is maradjon :D Elég kínos volt :D

 112. Felejthetetlen pillanat volt az is mikor “Agent Smith” Elrond megjelent a Lotr-ben. A terem hangosan felröhögött :D.
  A legfurcsább élményem pedig az volt, mikor a frankó nérós Honfoglalás után mindenki felállt, és tapsolt, mintha csak színházban lettünk volna.

 113. Hm. pár óra alatt 3*-osára nőtt a kommentek száma, mióta itt jártam! :)

  Nekem is megvannak a kis sztereotíp emberkéim a moziban, melyeket mindig megtalálok. Régebben jellemző volt a biciklis, aki még a moziban sem bírt leállni és állandóan rugdosta a szék hátulját. Ezeknél általában bevállt az ha felálltam és ráripakodtam. Aztán vannak a menthetetlen nevetgélő emberek, akik ha meglátják a 16-os karikát a vásznon, már akkor harsány kacajba kezdenek. Nekik igazából mindegy hogy vígjáték e v. dráma, ők mindenen nevetnek. Ez akkor kifejezetten irritáló, ha az ember élvezni és hallani is szeretné a filmet. Van még a telefonáló, aki egy nagy fülkének tekinti az egész termet és addig nem hajlandó ezt befejezni amíg valaki fel nem szólítja illedelmesen, hogyha nem hagyja abba akkor az alfeléből fogják kioperálni a telefonját. Szintén idegesítőek még a film alatt folyamatosan beszélgetők, és a vizelettartási problémával v. csak szimpla bunkósággal küszködők is. Ha adhatok jó tippet, akkor mindenki ált. hétköznap délelőtt próbáljon meg moziba menni, v. koradélután, mert akkor még viszonylag kevesen érnek rá rontani az élményt. :)

 114. amikor az ace venturát néztem meg moziban (az is matiné előadás volt :P ) a film közepe leállt a vetítés, bejött valaki a hátsó ajtón, és mondta, hogy valami technikai gond miatt, kb fél óra kényszerszünetet kénytelenek tartani :D

 115. hehe. A hozzászólások mennyiségéből is látszik mennyi bunkó ember jár moziba. Nekem is vannak rossz emlékeim, azokban a kategóriákban amiket fentebb már emlitenek jópáran. Szerintem is bunkóság levenni a cipőt, beszélgetni, telefonálni a filmek alatt.

 116. Ha már az érdekes moziélményeknél tartunk…
  Az Eragont néztük, és a kalózkodást olyan komolyan vették, hogy a páholy első sorában ott volt egy felálványozott videokamera. Néztem is, hogy ez hogy van?

 117. Dark Knight közepére iktatott be nekünk a remek szekszárdi Panoráma mozi egy vidám 13 perces szünetet..

 118. Nem termebeli élmény, és rövid, de azóta is röhögök rajta. Sithek bosszúja előtt álldigálunk a termek bejáratánál a nyitásra várva. Ugye mindenkinek tele a keze: kukorica, kóla, chips. 30-as csaj eszi a kukoricát, de véletlenül leejt egy szemet. Hóna alá fogja a dobozt, és LEHAJOL :D Guggolni talán szerencsésebb lett volna :)
  Amúgy a kisebb zajok, és enyhe, ritka mozgolódás szerintem is hozzátartozik a ‘közösségi’ dolgokhoz. És ha valakit zavar, akkor tényleg a legjobb kora délután menni premier után egy héttel. Biztos, hogy max öten lesznek a teremben :)
  Ja és egy termes élmény. Még fősuli alatt lyukasórákban gyakran beültem egy-egy filmre. Egyszer éppen az Ördögűző (talán a Kezdet, vagy mi volt a címe). Naná, hogy teljesen egyedül a teremben :) Szerencsére negyed óra múlva a jegyszedő is unatkozott, és bejött végignézni :)

 119. Hehe úgylátszik nekem jutott egy két különösen bunkó a lábfeltevős, székrugdosós majmokon kívűl.
  Pl egyik filmen amelyik címére már nem emlékszek. Valamelyik idióta bekapcsolt egy zsebrádiót…
  3-4 perc után jobbnaklátta ha kimegy sűrű anyázások közepette mert rosszul járt volna.
  Vagy a sikongatós, székrángatós öregasszony az alien 4 en…
  Nameg én mindig kifogom az égimeszelőket akik pont elém ülnek természetesen.

 120. Hell yeah.
  Sok gyökeret mindug megdobálom pocornnal.Merjen odajönni valamelyik…XDLebszok neki olyat kiköpi a vöröset!:)
  Pulgárpukkasztásra születtem!XD

 121. Egyetem alatt (Miskolci) hétköznap esténként az egyik előadóban volt mozi. Kicsit más szabályok működtek mint egy rendes moziban. A hihetetlen akciókat megtapsoltuk.

  Twister (régen jártam egyetemre) elején jön a tornádó, és a föld alá bújt család feje tartja az ajtót, amit a szél felránt, magával ragadva a főhős apját. Mindenki elszörnyedve nézi, én meg felröhögtem. Valaki mögöttem: de bunkó vagy!

  Ugyanott Sátántangó: 3+2+2-ben ment le a hét óra, mert beiktattak kétszer negyed óra szünetet, hogy mindenki egyszerre mehesen wc-re.

  Ide egyébként be lehetett jönni sörrel, szedviccsel, nem szólt soha senki.

 122. “Ide egyébként be lehetett jönni sörrel, szedviccsel, nem szólt soha senki.”
  Itt Németlandban van popkukorciás menü sörrel a moziban, nem csak a szénsavas üdítőkkel. Tök alap nekik. :D

 123. Én mindig beleszaladok egy csomó inkompetens anyukába. A legrosszabb az volt amikor vagy tíz éve a Kongóról valahogy páran azt hitték, hogy aranyos kis majmos gyerekfilm. Természetesen feliratos volt és egy kedves anyuka a kb négy éves kölkének végig olvasta a szöveget. Szörnyen idegesítő volt. Az első majom által letépett véres fej elhajításánál végre felállt és kimenekítette gyermekét a gagyi kalandhorroról. Én még mindíg a gyereket sajnálom jobban, bár nekem is rossz élmény volt.

  A legfrissebb ilyen A Sötét Lovagon volt. Pont akkor ült le három anyuka meg két apuka öt gyerekkel amikor kiírták, hogy 16 éven alluliaknak nagyon nem ajánljuk. Felvisítok hangosan és mutatom a vásznat: Ez nem gyereknek való bas..us. Rámnéz két anyuka, megilyednek, elkezdődik a film és az mondják: Mostmár mindegy! A legkisseb gyerek már nagyon hamar Jokeren kiakadt és bőgve kellett kivinni. Másik kettő csemete Kétarc megjelenésekor keményen öklendezni, egy meg csak kiment inkább. A végére maradt két kemény 12 évés és egy anyuka. Ők végülis élvezték. Nagy szerencse, hogy ekkor már harmadszorra néztem és nem zavart annyira a bőgés. Azért az ilyen szintű nevelési dekadencia kicsit dühít.

 124. Kaposvár Vörös Csillag mozi
  80as évek végefele-6-8évesen-BS-TH filmek-humoros jelenet-közönség kórusba nevet.kb 1perc múlva leesik a poén,az akkor már síri csöndbe hangosan nevetek.újabb egy perc,hugom hangosan nevet az én nevetésemen.Anyámék meg pironkodnak.

  ugyanott Az utolsó mohikán jópár évvel később,film közepefele az addig meglepően visszafogott Dörömböző társaság egyik tagja,ORSÓS WINNETOU MEGMENT TÉGED TESTVÉREM kiáltással,kezében egy fegyvernek látszó tárggyal a vászon felé rohan.

  szintén ott,utolsó moziélményem-horrorra akadva 1-új haverral késve érkezünk már megy vmi nagyon morbid jelenet-lépcsőn haladunk lefele helyünkre-srác mögöttem jön,szinte kiabálja:jaj Lacám hát milyen filmre hoztál te engem?
  Megdöbbenve hátrafordulok h csendre intsem a barmot,
  lépcső szélére lépek,és Frank Drebint megszégyenítő borulást,gurulást produkálok.A környék teli pofával nyerít.
  Megsemmisülve helyemre osonok,filmet élvezni nem tudom,moziba azóta nem merészkedek.

 125. És én még azt hittem, hogy a chipses csörgős, tini vihogós közönségnél nem lehet rosszabb. Milyen naiv vagyok.
  Még jó, hogy nem pláza moziba járok, ahol legtöbbször kevesen vannak és elég kultúráltak a népek egy mozielőadáson való viselkedéshez.

  A fenteik közül szerintem ez a legdurvább.
  110. csibur, ekkor: 2008. 10. 16. 0:00

  Aréna plázában dolgozom pénztárosként a cinema cityben.
  Múltkor odajött egy kigyúrt pasi a nőjével.
  – Kérek 2 jegyet!
  – Mire?
  – Mindegy, úgyis dugni fogunk!

  ennyi. Adtam nekik asszem kung fu pandára utolsó sor széle. egészségükre :)

  Gratula, hogy egy olyan filmre adtál jegyet amin gyerek közönség is van. Oké, hogy tanuljanak, de talán nem így kéne.
  Miért nem küldted őket szobára? Vagy inkább a picsába. De legalább egy zseblámpás teremőr bemehetet volna, hogy ejnye mit tetszik csinálni. Mondjuk az ilyenekre egy rendőrt is ráküldtem volna, ha már előre közölték.

 126. Szerencsére nekem kevés negatív mozis élményem van.
  TDK alatt volt, hogy egy nagyobb tini csorda állatkodott, aztán szerencsére még előttem egy durva kinézetű ember elhallgattatta őket.

  The Clone Wars volt a legszarabb mozis élmény. Az összes kis pokemon pont erre az előadásra jött be amire én. Rohangálás üvöltözés, össze vissza cserélgették a helyüket mivel nem volt teltház. Aztán nekem meg a mögöttem ülő embernek betelt a pohár és pont egyszerre álltunk fel tájékoztatni a szülőket, hogy ha nem nevelik meg a gyerekeiket akkor szívószállal fogják enni a popcornt :D

  Hál istennek egy évben max. 1-2 lájtosabb eset van amit még kiheverek, de idén ez a Star Wars nagyon felbaszott idegileg. Gondoltam hátha paraszt leszek és lelövök mindent előre mert előtte már láttam a filmet, de nem akartam azokkal kibaszni akik normálisak voltak :)

 127. Nekem A Gyűrűk Ura – A király visszatér-hez köthető. Mögöttem ült 2 idősebb hölgy és percenként megjegyezték egymásnak, hogy “milyen jóképű ez az Aragorn”. Ehhez még hozzátartozik, hogy elképesztő realitással elemezték a filmet jelenetről jelenetre, mintha csak a parkban ülnének és ráérősen mesélnék egymásnak az elmúlt 100 év tapasztalatait. A legemlékezetesebb az volt, amikor a nazgúl Theodennel küzd és a végén, amikor a király fekszik a földön, rajta a lova és haldoklik, megszólalt az egyikük: “Ugye tudod, hogy miben hal meg? Belső vérzésben”

 128. Nekem majdnem mozis élményem van.

  A Ferenciek tere és az Astoria között van egy színház, a neve most sajna nem ugrik be. A Dzsungel könyvére kaptunk ajándékba két jegyet. A terembe belépve derült ki, hogy kb. 6 sorral a hátsó fal előtt egyre keskenyebb lesz a hely a sorok között, a jegyünk pedig pont a legutolsó sorba szólt. Kb. 10 pecig bírtam a 195 centimmel, mert utána annyira elzsibbadt a lábam, hogy kénytelen voltam felállni, és úgy végig nézni, de nem csak én voltam ezzel így, a mellettem lévő pali is hasonlóképp cselekedett.

  Egyébként meglep, hogy milyen sokan járnak dugni a moziba. Lehet, hogy egyszer én is kipróbálom. :b

 129. sexelni nekem a barátnőm akart egyszer.. de én igazi filmbuzi vagyok… ergo mondtam neki, hogy majd otthon az ingyé van :) különben is sokan voltak… aztán kicsit morcizott :D

 130. Egy mesélt story: állítólag egy vidéki moziban úgy vágták össze a Ponyvaregényt, hogy a története lineárisan ment végig, mert a mozigépésznek nem tetszett ez az időben össze-vissza ugrálás :D

  Saját: 3. alakalommal néztem a Sötét Lovagot és az utolsó 10 percben már nem bírtam, ki kellett mennem, annyira siettem hogy a hozzám legközelebb lévő WC-be mentem, egy toalett volt az egészben, mellette meg egy kapaszkodó… levágtam, hogy ez a mozgás korlátozottaknak fenntartott mosdó lehet :D amikor kijöttem elég furcsán nézett rám az egyik ott dolgozó :D

 131. Velem csak egy durva dolog történt, de azóta nem megyek moziba.

  Utolsó előtti sorban bal oldalt ülök, az mindig a kedvenc helyem volt addig, mire azt veszem észre a sötétben a filmet nézve, hogy a fejem mellett mintha vízipisztollyal lőttek volna 3-at, 4-et, de nem az volt:(((( És sajnos odanéztem, azt sem kellett volna…

  Most csodálkoztok hogy nem megyek ebbe a moziba, ami így is 50 km-re van, a filmek többsége szinkronos és én meg letöltöm a filmeket és felirattal nézem???

 132. Robotokra nyertünk premier előtti vetítésre jegyet, elmentünk a haverokkal. Borzalmas, csak hülyegyerekek, és unatkozó, dumáló szülök.
  “látod kisfiam, most ez történik, az történik”

  Mellettem a gyerek ölében minden szar, ami nekem egy hétre is elég lenne. Mondanom sem kell hogy telepofával röhögött mindenen, és köpte rám a jóságokat.

 133. Eszembe jutott még1, Hatodik érzék, beülünk, kezdődik a film, szinte kigúvad a szemem, annyira várom, hogy tényleg olyan jó-e, mint mondták, a legdurvább csattanó. Kiírják az elején Bruce Willis, Erre beordibál egy csávó:

  SPOILER!!!

  Amúgy Bruce Willis egy szellem!

 134. A múlt héten volt a “jubileumi” 30. mozilátogatásom külföldön (london,a mirrors-t néztem) de pár félkegyelmű indiait leszámítva soha semmi probléma nem volt. A legkellemetlenebb élményem a tropic thunder alatt volt, mépedig hogy szerintem valamit elállíthattak, mert olyan iszonyatos hangerővel szólt végig, hogy az már nagyon kellemetlen volt.(Odeon) Slussz,

 135. Legdurvább mozis élményem a Mennyei királysághoz kapcsolódik.
  Az egész teremben mindössze 15-20 ember. Már a bemutatók mennek amikor jött egy kb 20 éves srác és kérdezte leülhet-e mellém? Mivel pasi vagyok már akkor gyanús volt a dolog, de ami azután jött az maga volt a rémálom. Kezdődött azzal, hogy a csávó nekiállt kajálni, hozott anyagból. Volt ott minden fél literes kakaó, banán, szendvics, csoki,pogácsa amivel persze csörgött mint az állat.
  Aztán elkezdte nyomatni a “hittérítő” szöveget, hogy ő Isten miatt nézi meg a filmet, mert tegnap még lázas beteg volt, de este imádkozott, hogy ha Isten meggyógyítja eljön és megnézi a filmet…
  Aztán elkezdte fejtegetni hogy ez a film történelmileg mennyire hiteles, meg ez biztos pontosan így történt akkor (nem akartam a lelkébe tiporoni hogy azért nem egészen)meg hogy hiszek-e Istenben?Hiába mondtam neki hogy szeretném nyugodtan nézni a filmet, később már durvább hangnemben hogy kussoljon már, egyszerűen nem lehetett elhallgattatni.
  A film végén pedig megkérdezte hogy lenne e kedvem valamikor találkozni vele és Istenről beszélgetni?
  A választ inkább nem írom le… :)

 136. Nos, két rémes élmény.

  Egy: Batman Dark Knight. Egy nő az úgy 8-10 éves gyerekével, a 8 órási előadásra. A film feliratos,és ügye hosszú meg nem éppen kisgyereknek való

  Fél óra után már unta a gyerek, ott szenvedett dumált, nézett minket!! hogy mit csinálnunk.

  Másik, Az ember gyermeke.

  Nem valami tréfás film , mégis egy felnőtt nő végig röhögte. Komolyan, normális az ilyen?

  A helyüket meg nem találó kaját szétszóró,röhögő, nem kussóló lábát felrakó paraszt meg már megszokott látvány

 137. jó kis történetek, tudom, hogy komolyak, a többség, de könnyesre röhögtem magam az előbb. :]
  nálunk meg az a szokás, hogy október 23-án egész iskola népe elmegy a plázamoziba, beül valami aktuális filmre, amit csak nekünk vetítenek… most is ez lesz. eddigi tapasztalatok:
  – mivel mindenki matrózblúzban vagy öltönyben feszít, ami feszít, elég sokan nyöszörögnek, ne adj isten, vetkőzni kezdenek, ami kellemes meg kellemetlen látvány is tud lenni.
  – a teremben fullasztó meleg van, belehelte szépen mindenki, így aztán…
  – fele társaság beszunyál, vmelyik előző filmen pl. bealudt barátnőm, rámborult, aztán betakarózott és a végére ébredt fel, riadtan, hová vitte kicsoda és mikor, hogy ő nem emlékszik semmire.
  – a másik fele mobilozik és röhög, azaz, ha az ember a közeli sorokban ül, hátrafordulva olyat lát, mint amikor koncertre neonrudakat adnak a közönségnek.
  – bezzeg a tanárok külön “szektorban” ülnek, véresen komolyan veszik.
  – legyen akármilyen drámai, horrorisztikus vagy bármilyen a film, tuti van benne rész, amit végigvisítoznak, röhögnek. Sorstalanságban egyik osztálytársam pattogott a meztelen férfialsótest miatt, Nagy Imrésben szintúgy, Mansfeldben nem is részletezném, mik voltak…
  – film végénél a tömeg tipródva gyömöszölődik kifelé, a biztonsági pasi meg kilökdösi a médiatanárnőt, aki csakazértis végigvárja a “folyó betűket”, a legeslegvégéig, stb.

  és akkor most 56 csepp vér, szerdán… jó lesz.

 138. Nekem a legérdekesebb az volt, amikor westendben egy tizenéves hülyegyerek lement a vászon elé 3szor az előadás alatt és ilyen szertornagyakorlatokat mutatott be frankón. Szaltó,cukahara minden volt. Bár a képből semmit nem takart ki, elég zavaró volt. A harmadik kísérletnél be is szólt neki egy csávó, hogy azonnal hagyja abba, de végül semmit nem kellett csinálni, mert egyik ugrásnál úgy megsérült a tornászpalánta, hogy utána alig tudott lábra állni.

 139. Anno az Alien 4 et néztük moziba.Páran ültünk.Egyszercsak megy visszafele a film.15 mperc mulva leáll.Mindenki néz mi lehet a baj .Majd fentröl a gépészteremböl hallatszik egy ordibálás :A K**va any*d nem megmondtam ,h ne piszkálj hozzá!!! :DDD

  Meg volt egy régi anno .Batman 1.Tömegnyomor ,sztem többen álltak mint ültek szal kajak fullon volt a terem.Na a terem közepén egy megnemnevezett etnikum tagjai állandoan hangoskodtak.A sokadik hangzavarnál nekiállnak verekedni meg furcsa akcentussal magyarul kiabálni (amolyan monika sósan).Az egyik kezében egy köteg pénz a másik meg már ölné meg. :D Na akkor jöttek a rendészek rendet tettek.Bánhatja aki nem volt ott.

 140. “Hell yeah.
  Sok gyökeret mindug megdobálom pocornnal.Merjen odajönni valamelyik…XDLebszok neki olyat kiköpi a vöröset!:)
  Pulgárpukkasztásra születtem!XD”

  egyszer fussunk csak össze, kisköcsög. :)

 141. Igazabol mindig volt annyi turelmem hogy egy egyszeru pszt-el vagy csitt-el lerendezzem a dolgokat, de mostanaban nem megy…
  Moziunnep: Hivatlanok – 3 gyerek rohogcsel, zabal, ficankol, aztan ugye elkezdodtek az “ijesztgetos” reszek, amikor sikitoztak mint a kislanyok. Egyszeri csitt meg pszt nem igazan valt be. Igy odaultem par kerdes erejeig mellejuk. Mint utobb kiderult 14 evesek voltak… Valoszinuleg elborult fejet vagtam mert utana leultek az elso sorba…

  Masik John Rambo hatalmas muveszeti alkotas, jo nem egy Oscar dijas film de szerettem volna nyugodtan nezni, de sztereoban kaptam hatulrol kel oldalrol a nevetgelest barmikor megszolalt Sly bacsi…
  A jobb oldali tarsasag kicsit jobban idegesitett igy a Cola maradekat elfogyasztva az ures dobozt szepen hatravagtam. Szerencsere pont eltalalva a 3 emo kinezetu fiatalember vagy lany (kitudja manapsag) valamelyiket. A bal oldali tarsasag meg csak szimplan meg lett fenyegetve a film vegen egy nagyon nagy es csunya kopasz bacsi altal aki szerintem eletenek ebben az egy momentumaban volt szimpatikus nekem.

  Moziba nem azert jar az ember hogy masokat neveljen,olyanokat akiket nem tanitottak meg kulturaltan viselkedni. Ennek ellenere imadok moziba jarni es semmi nem fogja elvenni a kedvem tole.

 142. Művész mozi – Plasztik szerelem
  Összesen hárman voltunk a teremben, én az egyik barátnőmmel és egy 60 év körüli bácsi. A bácsi már a film elején frankón horkolt, amikor vért vettek Larstól, Lars felordított és a bácsi is horkantott egy hatalmasat. :D Mi meg sírtunk a röhögéstől.

 143. Én is ki vagyok akadva az ilyen kaja csatázó, mobilozó és villamosszékben ülő rángatózoktól…általában gyorsan rendszabályzóm őket.

  Viszont a Nem vénnek való vidék westendes vettítésén nagyon kiakadtam, mikor a film felétől szereoban szólt csak a film, és csak a mély. Kb minden párbeszéd csak dömdöröm volt:(

 144. Nekem áramszünetes élményem volt a multiplexbe. Film vége előtt 15 perccel, amikor a lényeg jött volna. Szerencsére az egyik tulaj-féle is a terembe volt és rögtön mondta, hogy bocsi, másnap megnézhetjük újra. Megnéztük.Még jó, hogy felajánlották, különben balhét csinálok.

 145. Hm, sokszor járok moziba, van pár élményem is.
  1. Nemtudom már melyik moziba, de a Narnijára vettünk jegyet, be is ültünk, kezdődik a film. mindenki csak néz. ugyanis nem a narnia hanem valami 18 karikás film jött, és közbe ott volt az a csomó gyerek. páran kimentek, aztán szóltak az illetékeseknek xDDD
  2. Egy másik filmen pedig elromlott a vetítőrendszer és tök sötét volt a kép. aztán átvittek minket egy másik terembe, és ugyanonnan folytatták
  3. haverom elég pisilős típus, hát Múmia III alatt se bírta ki, és pont akkor mondta hogy na most csakazért is kimegy, amikor a múmiát megölték !! szerencsétlen pont a leglényegesebb részről maradt le xD

 146. A fimre nem emlékszem, de őgy a reklámok/előzetesek legvégén bejött egy nagyobb létszámú, nem éppen a társadalmi elitből származó csoport, részegen. Kb. olyan hangerővel és stílusban beszélgettek, mintha kovsmában lettek volna, aztán egy anyuka beszólt nekik, hogy maradjanak csöndbe, mert mások szeretnék nézni a filmet. Erre ők:

  – Há mi meg szórakozni jöttünk!

  Aztán a fél közönség elkezdte magyarázni, hogy ők nézni akarják, ezek meg jöttek szórakozással. Azátn 5 perc után “na jó, menjünk” felkiáltással elhúztak.

  A szokásos balfaszokon kívül, akik mindenen röhögnek (nálam a Gyűrű Szövetségét tették emlékezetessé) nagyon hülyékkel még nem találkoztam, ezeken, amiket írtatok, viszont betegre röhögtem magam :D

 147. A nagy élmények közé tartozik az, amikor bejön sok-sok tizenéves köcsög,dobálják a kólát, benem áll a pofájuk,csókolózgatnak…és most jön egy oan amin beszartam amikor megláttam: A csaj kiverte a pasinak a faszát…színvonal.magyar moziba azért járnak tizenéves gyerekek, hogy egymás faszát verjék? A film végéig kurvabüdös geciszag áramlott a pofámba.ez volt a legszarabb “élményem”.

 148. Velem is történt 1-2 érdekes eset

  1. Azt hiszem a Man in Black 2-re mentünk haverral amikor is azt vettük észre,hogy két 12 év körüli szemüveges kiscsávó a helyünkre telepedett. Szóltam is nekik,hogy a helyünkön ülnek. Azokat az ijedt fejeket sohasem fogom elfelejteni. Na szóval felálltak és vagy egy órát nézegették a jegyüket. Majd az egyik megkérdi tőlem: “De honnan lehet tudni,hogy melyik a jobb oldal?” Hát mondom találd ki! De lásd kivel van dolgod segítek egy kicsit!(végül is megmutattam neki az ellenkező irányt.Hátha abból már kitalálja) Megjegyzésnek még annyit a dologhoz,hogy a film első 30 percében a sorok mellett álltak és tanakodtak.

  2. Haverral néztük az egyik Scooby Doo filmet. Nagyon ideges volt a haver mivel a mellette ülő gyerkőc percenként rohangált hugyozni. Plussz még a mögötte ülő gyerek is rugdosta a székét. Szóval kellően fel volt ba..va az agya. A film felénél azt vesszük észre,hogy bejön 6 gyerek és elkezdik keresgélni a helyeiket. A sorok egyébként nem számok hanem betűk szerint voltak jelölve. Haverom meg tök hangosan odakiabált nekik: “Na ilyenkor lenne jó tudni az abc-t, mi?” Egész terem szakadt a röhögéstől.

  3. Indiana Jones negyedik részét néztük barátnőmmel. Mellettünk ült egy pár. Egész film alatt pofáztak. A pasi állandóan azt kérdezgette a csajtól,hogy film után hova menjenek zabálni. “Mi lenne ha mekibe mennénk? Mi lenne ha a Négy évszakba? Mi lenne ha pizzahut-ba?” Mikor már teljesen felba..ta az agyam odafordultam hozzá és azt mondta: “Mi lenne ha befognád?” Kuss volt egész végig.

 149. Legutóbbi “élményeim”:

  1. No country, 2. nézés. Utolsó mondat, film vége, faszi mögöttem: “Mi a f@sz?”. Mondjuk, ezen röhögtem, a pár perces néma döbbenetemet az első vetítésen ellőttem.

  2.TDK, premier éjszaka. Haver mellett ülő kultúrált úriember azzal kezdte, hogy megszabadult felesleges(?) lábbelijétől. Hozzám már nem jutott el a szag, de koma panaszkodott utána nagyon. Deviszont. Mellettem ülő arc végig néma kussban, kivéve annál az egyetlen, véletlenül sem drámai jelenetnél, amikoris Joker “megtéríti” Dentet. Na, akkor rákezdett a nachója aprólékos ropogtatására. Nem pofoztam le, bár az inger megvolt.

  3. Tropic Thunder, premier előtt, angol nyelven, felirat nélkül. Valami okból kifolyólag baromi halk volt a film, így helyette a tőlem 2-3 székre ülő, indiai vagy pakisztáni családot hallgathattam, akik tört angolsággal ugyan, de meglehetősen lelkesen tervezgették a másnapi ebédet.

 150. moziban kajálás, mobilcsörgés, smárolás stb. én már megszoktam 1általán fel sem tűnik. vhogy a fülem már kiszűri ezeket a hangokat v nem tom. én nekem is vannak vizelettartási problémáim, de ezt úgy oldom meg h a film előtt kb. 1 órával nem iszok semmit, se a film alatt. igy ki lehet bírni. nevetgélés: nem mind1 h milyen filmen.

  pl: 2 haverral néztem a pite 2-őt. ugye szakadt az egész terem a röhögéstől, főleg mivel nagyjából egy idősekből állt az egész. akkor viszont nem bunkóságból, de mindig voltak kommentek, amiken szintén nagyon jókat röhögtünk, sőt mi is gyarapítottak az iqszinteket az okosságokkal. ez volt életem egyik lejobb moziélménye.

  a legjobb a sebezhetetlen volt teljesen egyedül néztem a moziban (kisváros). az volt a legjobb. és igen lerugtam a cipőmet feltettem a lábam az előttem lévő székre és végigcsörögtem-zörögtem az egész filmet.:)

  a legnagyobb történet ha már témánál vagyunk. kisváros, mozi, világok harca. egyedül néztem, mellettem egy batár nagy állat csávó, kopasz, a karja akkora mint a combom. szva film elejétől kis köcsögök hátam mögött kb. három sorral pofáznak, röhögnek, böfögnek, finganak stb, de elég hangosan, ami már az én fülemet is sértette:) erre felállok, odafordulok és közlöm velük, h ha nem maradnak kussban, akkor a mellettem ülő kopasz haveromat küldöm oda második figyelmeztetés helyett.:) na utána visszavettek, de csak annyira h már engem nem zavart. a kopasz csávó viszont úgy a film vége előtt tíz perccel valami nagyon durva hátrafordulással és farkasszemnézéssel tette őket teljes kussba.

  ui.: kissebségekről már nem is szólva….

 151. Egyszer mögöttünk a sorban volt két srác, az egyikük nagyban mesélte a másiknak, hogy “a múltkor elhívtam a moziba a csajomat, és képzeld el a k**vája a filmet akarta nézni”. Nahát mik vannak, de tényleg :D Moziban filmet nézni? :D
  Amúgy nekem is volt egy barátom, aki azt hitte, hogy azért ülök be vele egy olyan filmre, amit már láttam, mert közben mást akarok csinálni. Hát nemkicsit tévedett :P Főleg hogy a Tökéletes trükk alatt próbálkozott be, amit én csak moziban 3x láttam, és elég nagy kedvenc…

 152. Meg az is jó volt, mikor a Chihirot néztük NÉGYesben a barátaimmal, még a film előtt bejött egy szem mozis srác, és királyi többest használva elkezdte mondani, hogy szeretnének kisorsolni HÁROM ajándékot. Matricákat, füzeteket, ilyesmi. És persze, hogy mindenki kapott egy kisebb ajándékcsomagot, csak én nem :D Nem tudom mibe fájt volna még egy ajándékot hozni, ha úgyis látta, hogy csak négyen vagyunk bent…

 153. Kicsi voltam még, de naná, hogy ráakaszkodtam bátyámékra, feliratos Mortal Combatra bevitettem magam, tesóm olvasta nekem végig a feliratot…

  A Sorstalanság első néhány percén nem volt hang, és ezt több előadáson is eljátszották.

  Star Wars asszem Klónok támadása, ott ültünk anyuékkal, egyszercsak a film előtt, a párkányon feláll egy csávó, és elkezd tapsolni, természetesen erre mindenki elkezdett tpsolni, a film végén kiderült, hogy bátyám volt.

  Amúgy én azt utálom a legjobban, mikor leülnek mellém. Tudom, hogy eljön az a pillanat, de mikor bejönnek, és beülnek mellém elkap az idegbaj…

  Ha meg előttem pofáznak megdobálom őket kukoricával. Legjobban a tinicsapatokat utálom.

  Ja, és mégegy csemege, amikor az osztály megy moziba vagy ne adj’ isten az egész iskola. Felét nem érdekli, pofáznak, mellettem mp3at hallgat ami természetesen kihallatszik…….gr

 154. nemmondommeg! Csajjal mozibaaa? Nehülyíts! Nálunk a mozi az férfiprogram!

  Másik érdekes moziélményem a Star Wars 3.-hoz köthető. A film végén, amikor a csúnyán összeégett Anakinra ráteszik a maszkot, a majdnem teli mozi meghülten nézi a történelmi pillanatot… totális kuss… a Maszk Anakinon… sípoló hang… első lélegzetvétel… Gigantikus kacagás előttünk néhány sorral! Wazeg! Mi a fene!?

 155. Még a Harry Potter 3-at néztük meg barátnőmmel, premier volt,szóval 2 teremben is azt adták.
  A terembe egy viszonylag idős házaspár is ült,valamint késve megérkezett 2 tinilány. Namost..az idős házaspár a 2 tinilány helyén ült,de mikor szóltak a lányok,a házaspár elküldte őket kilehet találni hova.. a kislányok szóltak moziskollegának,film a 10.percben leáll villanyok fel 3 mozis ember bejön..majd kdierült az idős házaspár elnézte a termet..meg mellesleg a sort is és a székszámot is..

 156. huhh rendesen megkönnyeztem…

  Barátnőmmel beültünk a Narnia 2-re és kb. az első 10 percben megittuk a literes kólánkat.én nehezen de kíbírtam a végéig.bnőmnek nme sikerült.. büszkevagyok magamra :D

  a székrugdosástól herótom van. mozba baszni? hát nem tudom….

 157. Nekem is voltak hasonlók…
  Még a Pókember 3-at sasoltuk haverokkal, aztán mellettünk ült 2 srác (12-13 évesek) végig ökörködték a filmet, és már úgy voltunk, hogy kivágjuk őket. Hát, láss csodát, e gondolatmenet után kb. 1 perccel, az elöttünk lévő sorból felállt egy kopasz csávó, és elég rendesen kiosztotta őket… a moziban lévő emberek tapssal jutalmazták, és a srácok a történtek után 5 perccel kisétáltak a teremből.

  Ez volt a legdurvább, a többi pedig az átlagos, popcornos, telefonálós sztori volt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.