Push trailer

A Heroes kicsit több pénzből Hipervándori és Nexti magasságokban megvalósítva. Ennyi. Szuperképességű emberek (vazz, még befeketedő szemű is van) akikre egy kormányszervezet vadászik, de ők visszavadásznak.

A trailert az Apple szállítja jó minőségben.

human
írta
2008. 10. 17. 23:23
megjelenés
23
hozzászolás


23 hozzászólás a “Push trailer” bejegyzéshez

 1. Már vártam mikor mondja Johnny, hogy Flame On! de ez nem az a film. Nagy Marvel fan vagyok, de nekem a Heroes sem tetszik és ez sem néz ki túl jól. (lehet azért mert minden képességhez egy marvel/dc karit párosítok)
  Ahogy látom próbálják összevágni az eddigi szuperdolgokat és kivenni 1-1 fasza képességet ami érdekes, de ez akkor sem jó!
  Szerintem Jumper kategóriás lesz, ha nincs már egy jó háttere mint Spirit, SinCity, Watchmen, Marvel ahol már megnyerték egyszer a közönséget és csak próbálnak a most fent lévő hullámba belekapaszkodni, mint mégegy szuperhős film, akkor bukás lesz!

 2. A sorozat nagyon szar, az ötletben azonban van potenciál. Lássuk mit hoznak ki belőlük a filmesek. Bár a trélert nem nézem meg, de 1 dl-t majd biztos megér.

 3. Ez elég gagyinak tűnik. Vártam mikor mondja Chris Evans, hogy “Fire on!” Sajnos ez elmaradt. XD
  Tényleg tök olyan, min a Jumper, meg a Heroes összerakva. Bár az utóbbit szeretem, viszont a Jumper egy nagy rakás szar volt, ez is az lesz.

 4. Inkáb Dakota Fanning-nek adták volna a sikításommal-összetörök-mindent képességet :) Minden filmjétől kiráz a hideg. Vagy sír vagy sikít, vagy mindkettő. A Frászt hozza rám :S

  Egyébként nem biztos hogy rossz lesz, de úgy látom a Jumper nem csak bennem ejtett mély sebeket.

 5. “de ők visszavadásznak” – Hát ezen a szerkezeten marhanagyot röhögtem:) Már előre elképzeltem azt a nagy visszavadászást:)
  Am, én egy trailer alapján már tartózkodok véleményt mondani…majd meglátjuk a filmet…vagy nem:)

 6. a Jumper szörnyű volt (a Hősökről nem is beszélve), de ez sztem még egész jó lehet, ha másban nem, akkor legalább látványban

 7. Heroes miatt (is) nézős mindenképpen. A Jumper is kapott egy lehetőséget, ez is fog mindenképpen. A trailer meg szerintem nem is lett szörnyű/rossz vagy ilyesmi.

 8. Nekem a Heroes is tetszik és a Jumper is tetszett (lehet röhögni), és ezt is nagyon várom, bár biztos sikeresebb lenne, ha az lenne a címe, hogy Heroes, the movie… már úgyis annyiszor megcsinálták ezt…

 9. ez így lutri, akár jó is lehet. reméljük nincs minden ütős jelenet benne a trélerben. :)

 10. Trailer alapján eddig bejövős-dvd-n mindenképpen nézős, egy “kis” Heroes utánzás tényleg észrevehető, de nem baj, azt úgyis szeretem :D

 11. Csak tudnám minek erőltetik ezeket a B-kat szuperhős dolgokat. Fossák-szarják a stúdiók ezeket. Évente 2-3 ilyen film kijön, minek mégegyett csinálni? Inkább csinálnának egy Fantasy-t. Lehetne egy jó kis Warhammer féleség, Félix & Gotrekkel. Tény hogy nem lehet pár misiből összehozni mint ezt a filmet, de azért nem is olyan sok, lévén hogy a Warhammerben nem szörnyek vannak, hanem mutálódott lények és az emberek kajolnák, mert a Warhammernek is faszentos kis rajongótábora van már.

 12. Süci: én is vártam vmi hasonlót Chris Evanstól, vagy legalábbis egy pici lángocskát. :)

  Brekicc: előbb-utóbb, majd ha elfogynak a hősös témák jönnek a szerepjátékos/fantasys cuccok.

  A filmről meg annyit, hogy nem ez lesz az első klisés film.

 13. azért új ötletet már igen nehéz mutatni ilyen téren (is)
  chris evan meg egyre jobban tetszik (na nem úgy) de végre egy jóképű és nem nagyképű és nem is nyálas legény a vidéken. hiánypótló.
  a heroest meg szeretem tessék leszállni róla!

 14. Én mos néztem az Apple oldalán a trailer és nagyon megtetszett:) az egyik h Dakota nagyon jó kis szinész palánta és a Constantinból ismert fekete szinészt is nagyon birom. a másik h bejönnek ezzek a “realis világba való mutans képességek keverése ” kicsit x-men utánérzés jutott eszembe nem peddig a jumper( a heros 3. évad 5 . résztől nálam cancelt kapot-beleuntam)
  Hát remélem emberibb lesz mint az utolsó x-men film volt (ott nagyon nem tetszett h a karakterekből mesehősőket csináltak:S)

 15. A trailer alapján nekem nézős lesz. Biztos bennem a hiba de én a Jumpert is tudtam élvezni (nem, nem volt persze tökéletes a film, de egynek elment… :) )

 16. Semmi uj nincs benne de meglehet maj nézni.Bár nekem kicsit sok már eza sok híró szeru xmen utánzat mindenféle képességgel.Azé megér egy kis sávszélt majd.

 17. És még annyit h eza föhös tag akit ugye pár filmben láthattunk már nekem egy az egyben BK-üs Imi kategoria.Egyszerüen nem tudom komolyan venni.

 18. Visszavadásznak:)
  Várom a Backhunting of the… című filmeket.
  Nekem teljesen Hipervándor érzésem lesz a trailerektők – nem örülök.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.