33 hozzászólás a “És nemsokára fűrészelnek is” bejegyzéshez

 1. SZÁNALOM
  egy bugyuta kis sztori, C színészek ötödjére, tényleg érdekel ez vkit?
  ha igen, bocsi!

 2. Akármit ki lehet vele találni, lehet akár egy múltbeli visszaemlékezés is,de lehet hogy az is csak egy trükk volt. Jöjjön, nagyon szeretem!

 3. Micsoda szpojleres képek. Nem várom, de én is azok közé tartozom, akik megnézik az ötödik, majd a tizenötödik részt is…
  Igen Jigsaw él, sőt mindenki akit eddig meghalni láttunk. Felébrednek és egy “csak álom volt” mondattal magukhoz ölelik a Jigsaw babát és tovább alszanak.

 4. Háát… Mondjuk megnézem, mert eddig is megnéztem őket, de már nem várok smmit. Am a Jigsaw csávó nélkül ez a sorozat megdöglene (bár sokak szerint már így is megdöglött) de nélküle sz*r lenne. Ő az 1etlen aki miatt érdemes megnézni. Mert remekül játsza a szerepét. (ezért evidens h valami módon beleépítik a filmbe)

 5. nekem tetszettek az eddigi részek is. nem várom tűkön ülve, de tuti nézős dvd-n, bár sztem csak arra fog kijönni mo-n, mivel megint úgy dönt a sok f@sz fejes, h ez nem való moziba. nekem pedig más mozikban futó filmekről van ilyen véleményem…

 6. Én kíváncsi vagyok mi mindent hoznak még ki a storyból! biztosan valami előzmény lesz megint mivel tényleg felboncolták Jigsawot! szerintem minnél több rész lesz annál gyengébb de majd amikor az unokámat viszem a Fűrész 66-ra addigra már valami sci-fi slasher horror lesz a sorozatból!

 7. Ha visszaemlékezés akkor Scott patterson mit keres benne? ő csak is a 4-ben volt benne, és ott esett rabságba! Nemtom mi a bajotok vele, sztem ellehet szórakozni vele, egy 1,5-2órát megér, nemtom mi abaj azzal hogyha sok része van, ez egy ilyen sztori, melynből ennyit kilehet hozni,akkor miért ne?

 8. Lehet, hogy hülyeséget, mondok, de nézzétek meg jigsaw arca elválik a fejtől, olyan mintha csak egy maszk lenne (ugye az egyik plakáton is ez van). De a mimika viszont túl kifinomult. Nem tudom…

 9. Az első rész még egész türhető volt, de az összes többi előre kiszámitható, közhelyes és csak “hétvégi mozi hősöknek” jelent valamit.
  Olyasfalyta embereknek akik úgy gondolkoznak, hogy “veszek pop-cornt a csajomnak, nézünk valamit a moziba amin megilyed oszt hozzám búlyik”
  Komolytalan az egész!

 10. realface
  en meg az ilyen emberekrol, mint te gondolom azt, hogy most attol milyen jofejnek erzik magukat, mert leszolnak egy filmet, es azok rajongoit…

 11. látom lesz benne erkölcsi mondanivaló is.
  “Jigsaw megszívatja a nácit.”
  Milyen eredeti.

 12. Faszt nem! Csoda, hogy Human nem sípolt ki! De amúgy egyet kell értenem Kiskis meg Realface-el, ez a legnagyobb popcorn mozi amit moziban láttam. És igen, csak azért néztem meg moziban és nem otthon, mert Csaj volt velem aki hozzámbújt.

  Amúgy fél percig néztem a képet, hogy most az igazi Jigsaw emberke van e a képen vagy egy álarc/maszk, mint a poszteren is volt. De szerintem az igazi, max Jigsaw begins, de az is volt már. (amúgy tényleg Jigsaw-nak hívják? mint a Punisher ellenséget?)

 13. nekem is a poszter jutott eszembe, de szerintem valami ilyesmi lesz, h valaki magára műtteti Jigsaw arcát és folytatja amit elkezdett… Ez csak egy tipp, de már a poszter alapján is nekem ez az evidens!
  Tiszta Face/Off lenne :D

 14. Szerintem érdekesnek ígérkezik a saw 5!!Amugy a faszi fején lévő kockába vízet töltenek!!Ez mondjunk meglepő!Kiváncsian várom milyen lesz!!!:D

 15. A Two and a half men egyik részében a háttérben ott egy SAW33 plakát :-)

  Negyedik évad, valahol a 10. rész környékén, Alan azt álmodja , hogy egy moziban doglozik a fiával, Charlie meg jegyet vesz nála. Na ott a háttérben a Fűrész 33. részének plakátja.

  Szerintem összehoznak ezek 34 részt is:-)
  Egyébként moziba azt hiszem soha nem mennék el Fűrészt nézni, de DVD-n mindig lecsekkolom mi a helyzet a jó öreg Jisaw-val.

 16. Kíváncsi vok-rá Scott Patterson miatt. Úgy gondolom nagy lehetőség ez neki. Kiderül. Én várom.

 17. Ha jól látom, akkor Tobin Bell ismét tiszteletét teszi, vagyis vagy valami isteni csoda folytán feltámadt halottaiból, vagy egy flashbackben csodálhatjuk meg kopasz fejét. Kár, hogy meghalasztották, mert ha élne, akkor nem kéne eröltetni a következő jigsaw-t, aki kellőképpen motiválatlan, csak szimplán szadista vagy elmebajos. Meg ez az egyidőben két szivatás dolog! Tényleg! Ezmá mennyire gáz! A 3. rész ugye párhuzamos volt a negyedikkel, szóval tulajdonképpen a következő történt: Miközben az új Jigsaw áldozatai szenvedtek, addig egy másik helyen, de ugyanabban az időben… na ne szórakozzunk már! A negyedik részben ellőtték azt a lehetőséget, ami megmenthette volna a sorozatot! Miért nem adtak Tobin Bellnek egy saját filmet? Horrordráma vagy mittomén. Miért kell flashbackekkel hatásvadászkodni, amikor egy egész filmet is összehozhattak volna neki!?

 18. Nem lőttek el semmit a 4. részben, szerintem teljesen nyílvánvaló, hogy a 4. rész folytatása lesz az 5., mivel Strahm ügynök (Scott Patterson) lesz az egyik áldozat. Jigsaw pedig, ahogy már a 4. részben is, csak flashbackben fog előjönni.

  Ha megnézitek ezeket a képeket, az a 3 perces digitális óra az első részben volt látható, Paul csapdájánál.
  És láthatjuk majd megint Tapp nyomozót is (Danny Glover)…szóval ha jól sejtem, megint jól összekuszálják az idővonalakat…de ez nem baj.

 19. a 7. képen a fazon nagyon üt. Ha ránézek az jut eszembe róla, amikor Joey megmutatja hogy mennyi arca van…és ez a “meglepett” :))

 20. Én sem ülök tűkön, de megnézem ezt a részt. Akik meg leszólják a filmet (semmi komoly indok nélkül), azoknak meg azt mondom, vallják be maguknak, hogy ezt a műfajt nem szeretem. Ez egyfajta beteges pszicho/thiller/krimi, ami nekem főleg a krimi része miatt bejött, hiszen szerintem a sztori az, ami izgalmas, a csavarok is jól meg vannak oldva, és olyan sorozatszerűvé csinálták. Bár nem hiszem, hogy meéljük a saw33-t, mert azért annyit még nem ér meg. A negyedik részben abszolúte nem bíztam, mégis tetszett. Szerintem a bűvös 6-nál, vagy esetleg 7-nél le kell állniuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.