Mark Wahlberg szépít

A sztori előzményeit láttuk, Wahlberg (ezek szerint) látszólag felkapta a vizet a róla készült SNL paródián. Aztán Kimmel showjában beígérte, hogy odamegy aztán jól megveri ezt a parodista gyereket – nézzétek meg a videót, kurvajó, főleg a vége.

És ez itt lentebb pedig a végjáték (amúgy az egész talking to animals valószínűleg a Happening növényhez beszéléséből ered, na meg a “say hello…” beszólásból.)

30 másodperces reklám van előtte, akinek nem megy annak meg sorry, nincs youtubeon és nálam ebben a percben is működik, nem vagyunk kitiltva ennél a részletnél jelenleg.

human
írta
2008. 10. 20. 14:05
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “Mark Wahlberg szépít” bejegyzéshez

  1. Ha engem kérdeztek, akkor az is lehet, hogy a stúdió amelyik a Max Payne-t készíti nem örült Wahlberg nyilatkozatának, mert féltek , hogy egy negatív kampány lesz belőle, aminek az lehet az eredménye, hogy csökken a bevétel. Ezért rászóltak Marky Mark ra hogy sürgősen dobjon be vm humoros megoldást erre.

  2. Persze, hogy kacsa volt, de azért vicces, hogy egy pillanatig is komolyan gondoltátok:).
    Azért a Matt Damonos hülyités jobb volt.

  3. hát mostmár én is be tudnám ezt írni, azért az első cikknél nem látom a kommented, hogy kacsa :P

  4. na már nem megy, jaj mert a magyarok véletlen nevetnek valmai olyasmin amit az életben nem adnak el itthon és cska most aktuális nem 10 év múlva dvd-n.

  5. Ha FAKE volt, ha nem sztem így jól lett az egész. Nekem bejött:) Főleg ez az utolsó videó. Nna ez király.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.