A csöndes Bond

Nos, itt ez a 60 másodperces TV-spot, és szerintem csak azok nézzék meg akik az iron man minden cuccát bevizsgálták és mégis maradéktalanul élvezték a filmet. Igen, baromi sok akció van ebben a 60 másodpercben, talán az összesből pár képkocka. Én a felénél lőttem le, mert ne, maradjon meglepetés. De akit érdekel az fáradjon tovább.

19 hozzászólás a “A csöndes Bond” bejegyzéshez

 1. video alapján egy sima akciófilmnek tűnik…
  egyszer nézős, de nekem ez a Crage gyerek még mindíg nem a szívem csücske.
  Hiányzik belőle a Bond filmek megjelenése, eleganciája, sármja…
  Hova lett a “Bond, James Bond” bemutatkozás?
  Hova lett a Vodka-Martini felrázva?
  Mi ez az idióta Kojak napszemüveg rajta?
  ÁÁÁÁ…
  Ez már nem az a bond, amit szerettem…
  Sokan húznak, ha meghallják, hogy Brosnan sokkal jobb volt.
  És tényleg jobb volt.
  Én az ő Bond filmjein nőttem fel, de attól függetlenül szeretem a többit is.
  Ez az új sztájl nekem nem jön be.
  Ezekben Bond már olyan, mint egy lerongyolódott pankrátor…
  Puszta ököllel indul a világ megmentésére…
  Reálisabbá akarták tenni a karaktert (gondolom a Batman: Begins! mintájára), de ezzel csak szétkúrták az egészet…
  Alig várom, hogy lemenjen a köv. két Bond film, amire Crage aláírt aztán folytassák onnan, ahol Brosnannal abbahagyták.
  Én azt csinálnám, hogy visszahívnám még Brosnant egy Bond filmre, amiben egy idősödő, félig lepukkant ügynököt alakít és a végén csak úgy tudja megmenteni a világot, ha ő is meghal. Ennyi, lezárásnak tökéletes lenne…

 2. Nem hinném, hogy ilyen egyszerű lezárással vetnének véget egy igen jövedelmező franchise – nak. ugye ez már talán a 22, 23-dik bond film.

 3. bokesz: nem kúrták azt szét, hanem időszerűbbé tették. vége a boldog nyolcvanak éveknek, meg a hidegháborúnak, így a Roger Moore – Pierce Brosnan féle James Bond időszaknak is. nekem kimondottan tetszik, hogy visszatértek az eredeti Lazonby, Connery féle BOnd vonalhoz, ez életszerű-szagú. ha nem tetszik, akkor ne nézd meg… egyébként jó a hasonlat, épp úgy újraépítették a Bond karaktert, mint a Batman-t.

 4. azért a “Then we have all night” az egy kicsit a RogerMoore-érának a megcsillantása, én már látom hogy itt szeretni fogjuk a szöszibondot

 5. Magam is a Pierce Brosnanos részeknél kapcsolódtam be a sorozatba és nagyon tetszett a stilusa. Kicsit finnyásan fogadtam a szinészváltást, de azt hiszem tényleg nem könnyű feladat lepipálni illetve eljátszani azt a szinvonalat amit a karakterrel az előző nagynevű szinészek megállapitottak. Az előző részben kicsit tul komornak éreztem Craig bácsit, talán a sárm se ugy volt ott mint eddig, de minden szinész a maga tehetségét adja hozzá a karkterhez, és ugy érzem sülhet ebből még ki jó dolog. Biztos hogy meg is nézem:)

 6. Semmi újat nem mutatott ez a 60 másodperc a trailerhez képest.
  Nyugodtan végignézhetted volna Human.
  Ha tényleg csak ezek az akciójelentek lesznek a több mint két órában, akkor ez egy lélektani dráma lesz inkább, mint akciófilm :).

 7. Ugyan az a véleményem mint Pajay-nak. A filmet már nagyon várom, szerintem nagyon jó lesz!

 8. A Bond-filmekben azért Connery, és bizonyos fokig Roger Moore a csúcs, mert azzal a fejjel, ami nekik van, az egészet még annnyira sem lehetett komolyan vanni, mint amennyire az alkotók szánták. Később csak az Aranyszemet láttam, de siralmas volt, mert komolyan vették…

 9. Casino Royal jobb volt kicsivel mint az atlag Bond filmek (mondjuk hanyatt igy sem estem tole), szoval nezesre alkalmas lesz talan ez is.
  Mas: ezzel a videoval kapcsolatban jutott eszembe, h vajh’ miert divatosak ezek a 2mp-es vagasidok. Engem vmi rettenetesen idegesit, nemtom ti h vagytok ezzel.

 10. Hát ,kicsit sztem is lehetne selymesebb ez a Jémsz.
  Az persze faja ,h jol szétlő mindenkit ,mert kemény és ez még látványos is .De azért a Bond , James Bond ne legyen már kihagyva.Sulyos autos ,hajós ,repülös üldözéseket , cool ketyeréket és hanyatt fektetett Bond-lányokat várok.Ennyi

 11. Nálam ütött ez a trailer, úgyh. a Coca Colás gagyi reklám és a gyenge filmzene ellenére is be fogok ülni kivételesen egy Bond filmre is hamarosan! :)

 12. Minden új, Bondot játszó színésznél változott a sorozat is. A mostani esetében nyersebb, keményebb, reálisabb figurában és sztoriban gondolkodnak Broccoliék. Kinek ez a fajta tetszik, kinek az. De a látványos akciók maradna, és legyünk őszinték, elsősorban ezért ülünk be egy Bond-mozira :D

 13. na, annyira csak nem lehet szar, ha Angliában rekordot döntött, 4,9 millióan láták az első napon. kevés a szavazat ugyan, de már 7,8-on áll az imdb-n. menniy még? másfél hét?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.