5 hozzászólás a “Heath utolsó alakítása” bejegyzéshez

  1. Érdekes kis gárda ez a Depp, Law, Farell trió, bár én Colint szívesen kihagytam volna belőlle, mert nem kedvencem a srác. Főleg a Nagy Sándor óta. :)

    Azért remélem hogy nem fog a film követhetőségének a rovására menni ez a kis móka, meg hogy Gilliam a jobbik formáját hozza, mert azért voltak gyengébb rendezései is.

  2. David Fincher és Tim Burton mellett a “jóöreg” Gilliam a kedvenc rendezőm, így nagyon kiváncsi leszek az új filmjére. Heath-et nagyon sajnálom, mert nagyon jó kis szinésznek tartottam, szerintem az, hogy három ilyen remek szinész Depp, Law és Farrel ugrott be a helyére igazi tisztelgés az emléke előtt!

  3. Farell-el sincs baj. Az In Bruges-ban pl. egészen jó volt meg azért volt néhány jó filmje. Mondjuk nem egy színészisten az biztos.

  4. az In bruges-t még nem láttam, de a Kasszandra álmát érdemes megnézni Farreltől. Annyira én sem favorizálom, de ebben a piás, szerencsejátékos, idegösszeomlás szélén álló pasast negyon jól hozta. Tuddd ő játszani ha nagyon akar.

    Gilliam filmjeit pedig annyira nem ismerem, de én mindent megnézek amiben Johnny Depp tiszteletét teszi. Ledger-ért pedig nagyon fáj a szívem…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.