Két dologban is túl a 3000-ren

Egy kis saját vállveregetés. Azt kell mondanom, hogy durván sok munka van már a filmbuziban, nem csoda, hogy ez az amit legnehezebben adnék fel (s emiatt már szalasztottam is el lehetőséget valószínűleg). És akkor a 3000-rek: egyrészt nem olyan régen léptük át nem sokkal a 3000 fölötti olyan olvasók számát, akik RSS-en át figyelik a történéseket. Tutibiztos van még ilyen blog itthon, de a felvállalt feedburner számlálósok között nem nagyon láttam (jó pár olyat, akik ezer fölöttivel bírnak azért igen).

Másrészt pedig nem is olyan rég megírtam a 3000. bejegyzésem ide. Az adminfelület azt mondja, hoyg már 3040 poszt van, az ugyanabból az adatbázisból dolgozó oldalra elhelyezett számláló szerint pedig 3003, de mindkettő a kerek szám fölöttit mutat, így azt hiszem biztosan megvan.

Néha jó ilyesmire is ránézni.

human
írta
2008. 10. 22. 13:29
megjelenés
61
hozzászolás


61 hozzászólás a “Két dologban is túl a 3000-ren” bejegyzéshez

 1. hat hirek tekinteteben ez a legjobb oldal, amit ismerek magyarorszagon, es ezt minden seggnyalas nelkul, meg elfogultsag nelkul mondom, mivel erdekes dolgrol irsz (/irtok), nem pl olyanokrol, ami valosaggal koztudott, es nem irtok minden fake hulyesegrol (pl az sg meg az origo is szokszor csinalja, hogy a remes indexrol mar ne is beszeljunk…)

 2. gratula, a munkádhoz, a türelemedhez is, meg ehhez a nagyszerű bloghoz, ami ha nem lenne, akkor ki kellene találni. :)

 3. Nem semmi számok. Én is csak gratulálni tudok a folyamatos jó színvonalért, az remek ismertetőkért és naprakészségért. Valamint az odafigyelő moderálásért is… ;)

 4. Azt hiszem erre szokták azt mondani, hogy “na ezért érdemes”. Gratula az egész csapatnak!

 5. Az igen, több mint 3000 rss hírolvasó egy független blogon, megsüvegelendő teljesítmény. Így tovább!

 6. grtaulálok én is. igazán nem nyalásnak szánom, de azért már megérdemelnéd, hogy felkerülj a listára, akiknek a sajtóvetítések ingyenjegyeit osztogatják. úgy veszem ki a szavaidból, hogy ez nem így van. (múltkor emlegettél valamit, hogy bezzeg a horgászmagazin újságírója kap). mi is jobban járnánk, hamarabb írhatnál beszámolót, a forgalmazók is örülhetnének, hogy valaki rádumál a filmnézésre :) na mindegy, lesz a 3000 még több is! :) a legjobbakat neked.

 7. Csak így tovább, hiánypótló.
  Ha minden így működne itthon, mint ez a blog, a semmiből szépen építkezve, becsülettel, jobb hely volna ez az ország.

 8. Én is csak sok sikert szeretnék kívánni a továbbiakban neked!
  Az évforduló alkalmából nem kaphatunk egy olyan bejegyzést melynek címe és tartalma: Human Insect – Az ember a név mögött? Én személy szerint kíváncsi lennék rá, hogy a filmek szeretetén túl mivel foglalkozol még…stb. (a S.junkiet leszámítva)

 9. Filmbuzi 4eva!!!
  Nemhiába. Még az én ismerőseim közt is van nem is egy, aki nap mint nap felmegy a Movie guy-ra:D
  Pedig Borsodba lakok:D. Olyan környéken.

 10. Hali!

  Human ha van kedved feltehetnéd ahogy Mark Walhberg visszavág ahogy kiparodizálták nagyon nagy :D lehetne mind2 a paródia és ahogy Marky visszavág:)
  Thanks!

  [Már fennvan, rákerestél? – a szerk]

 11. az előttem állókhz csatlakozva gratulálok énis a szép számhoz human, de egy apró megjegyzésem azért lenne ha nem haragszol meg. mégpedig egy kis apró kritika, mert így huszonegyedike táján kitehetnél már vmi jó kis OKTÓBERI :) premierfilmből egy faja kis képet (mondjuk abból a bizonyos gagyi alcíműből, amit 30án mutatnak be itthon…;)

 12. Bizony bizony mennyivel szegényebbek volnánk ha nem volna ez az oldal (+a sorozatjunkie ;) Nagyonszépen köszönjük a készítőknek!

 13. 3000-szeres grat ehhez is, nem is értem honnan van időd ennyi színvonalas melóra (ez, meg a junkie+yummie :))!

 14. Én is napi rendszerességgel olvasom, és mivel TV-t már szinte nem nézek, innen jön az ötlet, hogy mit töltsek le, mire menjek moziba. Ami tetszik még, hogy elég objektív az egész oldal, ami human-nak tetszik, az nem biztos, hogy nekem tetszik, és fordítva, de ebből nincsen gubanc. Grat és jókat a továbbiakhoz is!

  Ja csak úgy felvetem, ehhez a teljesítményhez úgy lehetne a legméltóbban reagálni, ha feltűnne az olvasók között egy tehetős mecénás, valami felajánlott meglepetésbulival, monjduk: Gellért fürdőt kibérelni, korlátlan alkoholfogyasztással, svédasztallal, 3 emeletes tortával, amiben darabonként 2 gyönyörű kéjhölgy van elrejtve szabad használatra, ajándék törölközők, ja meg filmekről is beszélnénk. Persze minden olvasó nem jöhetne el, human-ra, a mecénásra meg magamra gondoltam, de human írna az egészről nektek egy kritikát. /Ha lenne belőle valami ott a mail-em, de tényleg ott a mail-em!/

 15. Gratula. Amióta felfedeztem az oldalt azóta én is ide járok mozis hírekért szóval csak így tovább.

 16. Én is csak gratulálni tudok, mert jó a blog és kész.(Már eleve a stand-up comedy miatt is, jó pár kedvencre tettem szert itt. bruhaha)
  Amúgy miért kapott szavazás címkét a poszt? Vagy én vagyok a láma, és nem látok valamit?

 17. dividasero: Időzíti esetleg? :]

  [Itt nem időzítek, vagyis csak nagyon ritkán – a szerk.]

 18. Gratula a szerkesztőknek!
  Az oldal mindennapos már az életemben! Csak így tovább!
  Ja és Say hi to your mother for me, alright?

 19. Érdemes visszaolvasni az első bejegyzéseket, hogy mennyit fejlődött Human. A sokadik gratula! Még x-szer ennyit! (x>10:))

 20. “dividasero: Időzíti esetleg? :]”

  nem az a típus, akkor délelőtt lennének posztok, amit átalszik:) éjszakai bagoly.

 21. “grtaulálok én is. igazán nem nyalásnak szánom, de azért már megérdemelnéd, hogy felkerülj a listára, akiknek a sajtóvetítések ingyenjegyeit osztogatják.”

  ez tipikus öntökönszúrás, hogy egy ennyire aktív közönséget nem dolgoznak meg ekképpen a forgalmazók. ha forgalmaznék, adnék.

 22. Hát igen minőség, én is tudom már régóta, sok film csak miattad került a látómezőmbe.
  Remélem ez rendbe teszi a hangulatod is :)

 23. Szép teljesítmény, csak így tovább!
  A pezsgőbontás megvolt, vagy azt az 5000. poszthoz tartogatod? :)

 24. Nálam az egyik legjobb oldal.Poénos kommentek ,korrekt film leirások és nincs trágya beszéd.Innen szelektálom a nézendő filmeket.

  A mozi élményes posztot meg állandora kéne venni, h mindenki beirhassa amit átélt! Ezáltal szorakoztatva a többi olvasót.

 25. gratulálok a sikerhez, meg a kitartásodhoz.
  Dícséretes így vinni szenvedélyből dolgokat.

  with all my respect…

  Kellemes 4 napos pihenést!

 26. Én is gratulálok.
  Az 1ik kedvenc oldalam a Filmbuzi. Naponta többször is megnézem. Csak így tovább.

 27. Gratulálok, pláne, hogy ezt saját magad erejéből csinálod, nem fizet érte senki, és még hirdetést se nagyon látni.

  Szóval csak így tovább! :)

 28. Grat, szép számok ezek.
  Egy fórumon gyakran kerül szóba és linkelgetjük az oldalt annak ellenére, hogy ott a csúnya-randa-beszéd-szűrőt mindig kerülgetni kell. :) Na meg nekem is ott van rss-ek közt is. :)

 29. 1: hát gratula!
  2: csak azért grat mert szinte minden posztot elolvasok amibe belekezdtem, és ez azért vmi!
  3: én szinte mindenről innen tájékozódok, igaz nem vagyok egy hattalmas a négyzetnégyzetén fimbuzi, de amiről nekem tudnom kell azt megtudom!
  4: ha abbahagyod megkereslek, és egy “true” kasszasiker horror lesz belőle(d)(-e ünk)! ;)

 30. Gratulálok! Rettentő jó munkátvégzel. Nem is tudom, hoy van időd élni? Mindenesetre szurkolok, hogy a lehetőségek is jöjjenek, de a filmbuzit se add fel miattuk.

 31. Azt hiszem épp tegnap előtt néztem, és akkor azt írta 2999 bejegyzés van eddig. Akartam is szólni :P

 32. Nem szaporítom a szót, de ha valami ennyi ideig létezik a neten és ennyien keresik fel naponta és szólnak hozzá, az nem véletlenűl történik.
  Szóval gratula.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.