Újabb Watchmen jelenetek

Erre a bővített trailerre ébredtünk, amit a Scream awardson vetítettek le. Van benne csomó új jelenet, mármint olyan amit eddig nem láthattunk. Előtte kicsit örvendeznek is, de utána jön a bővített videó, nyugi. A zene is ugyanaz, Smashing Pumpkins izé.

FIGYELEM! A kommenteket csak olyan olvassa akinek megvolt a képregény, mert páran jelölés nélkül szórják a SPOILEREKET, én meg nem tudom kiszűrni mert magam sem akarok belefutni. Köszönjük meg nekik, hiszen itthon 100 ember olvasta, köztük … is, úgyhogy nyugodtan ki lehet dumálni jelölés nélkül a képregény végét. Nyilván ez szarkazmus volt, mert épp ellenkezlőleg.

UPDATE: 720p minőségben azoknak, akik beakarnak tojni a látványon.

human
írta
2008. 10. 22. 10:54
megjelenés
38
hozzászolás


38 hozzászólás a “Újabb Watchmen jelenetek” bejegyzéshez

  1. Azért kíváncsi volnék hogy a stábból, de legalábbis a színészek közül mennyien olvasták el a Watchmen-t az elejétől a végéig.
    Mert ha – tényleg – megtették volna, lehet nem ilyen übercool movie-ként próbálnák meg eladni.
    Vagy ha már tényleg ilyenné torzították a benne lévő tartalmat, akkor hadd ne tapsoljak már hozzá…
    Hadd ne.

  2. Owlship befigyel a háttérben! :D

    human: Ment az üzenet, nem tudom megkaptad-e mert semmi válasz reakció nem érkezett rá.

  3. jaj, ha meg nem übercool movinak próbálnák eladni akkor nem kaptak volna rá ennyi pénzt, mivel nem lehetne reklámozni. Értsd: ha csak a rajongókra célozzák akkor nem hozza vissza a pénzt.

  4. És tényleg így lesz majd blockbuster belőle?
    Avval mi van, hogy: tartalomhoz a forma?
    Kevesebb pénzből, kisebb stábbal gyengébb felhajtással. De – tartalommal!
    A rajongókra így is úgy is szarnak, ahogy Alan Moore-ra is, akkor talán lehetne kevésbé pókemberesre venni a hype-ját.
    Nem?

  5. new-york-islanders
    csak ne feledd, hogy Zack Snyder rendezi, aki a 300-at is valosaggal kockarol kockara leforgatta, szoval egy film minoseget nem a korulotte levo felhajtas miatt kellene megitelni, amugy tok logikatlan amit mondsz, ha egy filmet nem reklamoznak, az halalra van itelve… amugy te kissebb stabot emlegetsz, de itt a szereposztasban egy A ligas szinesz sincs (aki tenyleg a ligas gazsit kapna), szoval amit mondasz elegge alaptalan, ha meg meg lehet tobb penzbol csinalni jol, miert ne elne snyder a lehetoseggel?
    amugy en bizok snyderben, vegul is a 300-ban is vegig konzultalt Frank Millerrel

  6. “A rajongókra így is úgy is szarnak, ahogy Alan Moore-ra is, akkor talán lehetne kevésbé pókemberesre venni a hype-ját.”

    De ha a rajongókra szarnak, akkor már úgyis mindegy? Egyelőre több rajongó örül neki, mint aki sír, szóval nem tudom. Nemsokára megjön amazonról a képregény és akkor minden eldől részemről :)

  7. Nem értem a szájhúzást. Pont olyan minden mint a képregényben (grafikus novellában), nagyon figyeltek a részletekre, és ekkora hype kell egy ekkora nevű filmnek. Azért arról ne feledkezzünk el, hogy kint a Watchmen mint olyan, a pop-kultúra egyik legismertebb része, sokkal inkább vannak tisztában az emberek az egésszel, és teljesen érthető a hype is. Ami mondjuk azért közel sem Pókember szintű, ne vicceljünk már…

  8. Én értem a szájhúzást, kilencedik fejezetnél tartok, lassan végzek vele, szájat nem kell húzni, jó lesz ez, csak tényleg marha furcsa, ahogy a színészek a szokásos hype szöveget nyomják, olyan limonádé érzés.

  9. Köszi Pá Dee, legalább egyvalaki nem ért félre ezen az oldalon.
    Olvassátok el mindannyian a képregényt (mostmár megtehetitek magyarul is – a bemutatóig kijön majd az összes rész) és miután leülepszik bennetek, azután nézzétek meg a trailert/teasert mittoménmit újra.
    Igen, lehet itt-ott képről-képre le lesz követve egy-egy jelenet, de sehol sem látom azt a többlettartalmat semelyik részében a hype-nak, ami ezt az alkotást (megérdemeleten) olyan magasra emelte a képregényes szcénán belül, sőt ennek pont az ellentétére próbálnak rájátszani marketing szempontból – innen a pókemberes analógia (a filmes Pókemberre gondoltam, nem a képregényre magára).
    Olvassátok el, és kiderül miről beszélek.

  10. Sokan megfilmesíthetetlennek tartják a Watchmen-t és a para érthető.
    Moore és Gibbons eleve úgy alkották meg az egészet, hogy a képregényt mint médiumot maximálisan kihasználják, pont ez a lényeg.
    Maga Moore mondta, sem könyvben sem filmben nem tudja elképzelni hogy működjön.
    A 300-at én is kedvelem de szerintem egy lapon sem lehet említeni a Watchmennel. Már a képregényt.
    “Kicsit” összetettebb.

  11. Nagyon várós már… Vancouverben az egyik ismerősünk kaszkadőr, és két jelenetben is szerepet kapott a filmben :) de hiába próbáltam meg kihúzni belőle többet, nem volt hajlandó semmit se mondani, csupán ennyit mondott: it’ll be simply awesome!

  12. majd egyszer jön a film és talán akkor lehet mondani ítéletet a filmről (és akármelyik filmről), várjuk már meg :-D a többi (hype, reklám stb.) mit számít egy film minőségénél, kit érdekel? Ok írjunk véleményt a trailerről stb, de ne írjuk már le a filmet egyúttal, volt már részem mindkettőben (szerintem mindenkinek), hogy reklám, trailerek után vagy csalódás vagy kellemes meglepetés ért. Nálam várós, majd lesz valami:-)

  13. igen, mert egy trailerben aztan nagyon durvan vissza lehet adni az osszetett strukturajat a comicnak, meg a tobbszintu szimbolikat

  14. “Igen, lehet itt-ott képről-képre le lesz követve egy-egy jelenet, de sehol sem látom azt a többlettartalmat semelyik részében a hype-nak, ami ezt az alkotást (megérdemeleten) olyan magasra emelte a képregényes szcénán belül”

    Én meglepődnék, ha te ezt látnád egy trailerben.

    Mellesleg gondolkodhatnátok egy kicsit logikusan, ezt a filmet több százmillió embernek akarják eladni, nem azoknak, akik olvasták a képregényt. De ez nem azt jelenti, hogy a film rossz, vagy nem felel meg a képregénynek.

    Azon méláztok itt, hogy a színészek csinálják itt a hype-ot, pedig ez nem is olyan. És úgy őszintén, mit vártok? Sikeresek akarnak lenni, azt akarják, hogy minél többet megnézzék…

  15. “igen, mert egy trailerben aztan nagyon durvan vissza lehet adni az osszetett strukturajat a comicnak, meg a tobbszintu szimbolikat”

    Nem kell oltogatni, a trailernek nem erről kell szólni, senki sem állította hogy erről kell szólni – de ha egy olyan képregényből forgatok filmet, amelyben a karaktereket a történet végére totálisan deheroizálják, talán nem evvel az elképzeléssel szembemenő elemekkel zsúfolnám tele a reklámkampányom.
    A Watchmenben egyszerűen nincsenek übercool karakterek, ezt értse meg mindenki, aki nem hajlandó beleolvasni.

  16. Akkor valaki tényleg mondta.
    Mindegy, én szeretem a képregény, remélem a film rendben lesz, biztos megnézem és bizakodom, hogy a stúdió által redukált játékidőbe belefér az aminek kell…

  17. new-york-islanders:

    te meg azt értsd meg végre, hogy ez marketing, aminek csak kivételes esetben van köze a valódi tartalomhoz. Azt akarják, hogy minél többen nézzék meg a filmet, azt meg cool-nak beállított trailerrel lehet, nem azzal, hogy ellövik a poént – mint épp te -, hogy mire megy ki az egész.

  18. a “tales of the black freighter” nem lesz benne a mozis valtozatban, premier utan par nappal kiadnak egy dvdt amin egy animacios film formajaban rajta lesz az egyeb extrak mellett, majd honapokkal kesobb a rendes dvds director’s cutban a filmbe is bevagjak rendesen

  19. “…ez marketing, aminek csak kivételes esetben van köze a valódi tartalomhoz”
    Ez a lényeg, te mondtad ki 1 az 1-ben, de én erről beszélek már az első hsz-em óta.
    Nem löttem le poént, akit kicsit is érdekel ez a képregény (film), az igenis utánajárt már mire ez a hajcihő és hogy mivégre akadtam/akadok ki a marketingkampányán…

  20. rotflcopter:

    SPOILER
    Van a vége felé egy jelenet, amiben megjelenik egy polip. Na az nem lesz, állítólag.

  21. NYI
    Amikor az eredeti képregényt elkezdték hirdetni (tök ugyanazokkal a karakterposzterekkel, amikkel most a filmet) akkor azok is egész coolnak tűnhettek. És ahogy a Watchmen elválaszthatatlan a nyolcvanas évek szuperhős-képregényeitől, ugyanúgy a mozifilm se lehet független a mai képregényfilm-áradattól. Ezért hasonlít Nite Owl Batmanre, ezért van mellbimbós dombornyomott gumiszerkója Ozymandiasnak is mint a Batman & Robinban (és ha nem esne le magától a tantusz, nyomatéknak a trailer zenéje is a B&R betétdal remixe). Így csak még erősebb lesz a kontraszt, amikor hőseink máshogy kezdenek viselkedni, mint ahogy azt az átlag mozinéző várná.

  22. egyáltalán nem vágom ezt a képregényt (mintahogy szinte egyet sem), úgyhogy nem is igazán értettem mire ez a nagy lelkesedés. az első teaser után is húztam a szám. a Trópusi vihar előtti trailer áradatban pedig ott volt a Watchmen. akkor vmiért magával ragadott. ez a valami pedig a bitang jó zene és valószínűleg az effekt áradat volt. sajnos sok film épített már a látványra, és bukott akkorát, hogy öröm volt nézni. a trailer felkeltette az érdeklődésemet, ahogy előttem is mondták már cool az egész. na így kell becsolgatni a moziba egy NEM Watchmen fanatikust.

  23. amúgy nem tudom mit vártok majd snyder bácsi azt mondja, hogy ez a film egy nagy kalap …., és igen ne nézze meg senki mert ez nem az a tipikus heroes mozi :-D és igen beleraktak 100 milkót, szerintem szeretnék visszakapni a lóvéjukat miért ne lovagolják meg a képregényfilm áradatot, legfeljebb lesznek egy páran (vagy jó sokan) akik fanyalogva jönnek majd ki a moziból “ez nem az Y-men 4 volt” a többi meg örüljön, hogy valami különlegeset láthatott:-D

  24. NYI:
    “ha egy olyan képregényből forgatok filmet, amelyben a karaktereket a történet végére totálisan deheroizálják, talán nem evvel az elképzeléssel szembemenő elemekkel zsúfolnám tele a reklámkampányom.”

    Aki ismeri a képregényt, az tudja, hogy mi lesz a vége és pontosan tisztában van a deheroizálással is; de aki nem, az pont ettől fog durva sokkot kapni ;) Az szvsz biztató, hogy a látványvilág egy az egyben a képregényből lett átemelve (leszámítva a jelmezek módosításait, amikkel nincs baj szintén szvsz), a sztorin meg nem igazán lehet faragni…

  25. Hogy elolvasták e a képregényt? Hát nem megeröltető szerintem azt a 12 számot elolvasni, ez nem egy xmen vagy pókember ahol 2000 darabot kellene átnyálazni.
    Én várom a filmet, imádom a regényt is, és abban igazat adok, hogy baromi nehéz lesz azt a hangulatot visszahozni ami a comicban volt, de látszólag van esélye a filmnek!
    (jobban mint egy Dragonballnak)

  26. Komolyan SPOiler jelölés nélkül szórjátok a SPOILEreket? beszarás, hoyg ennyit nem lehet megtenni, egy nyamvadt jelölést.

  27. SPOILER

    ok, igazad volt bocs, én is megtaláltam azóta a hírt, csak ahogy kiírtad kissé pusztai pletykának tűnt:)

  28. Nos végeztem a kötettel, és ennek fényében most még szkeptikusabban állok a videóhoz. Spoilerezés nélkül mondom, a kötet nem véletlenül kult, pont itt beszélgettünk azt hiszem korábban két képregény íróról, Millaról és Mooreról.
    az elöbbire az jellemző hogy az akció és a kúlnessz oltárán bármit fel tud áldozni, ez egy megfilmesítés esetén nem probléma sőt, elfogadott, de nem sül el jól minden esetben, míg Moore pont az ellenkezője Millarnak, neki van egy esetleg több mondandója, üzenete és ezért képes bármit beáldozni, én még nem olvastam ennyire elgondolkodtató művet és főleg a videó hypeolós felhangja miatt kezd az a félelmem kialakulni hogy ugyanúgy nem lesz semmi tartalma mint egy jópár korábbi Moore feldolgozásnak, őszintén szólva meg is értem hogy Moore nem kíván semmilyen részt vállalni a megfilmesítésből.
    Bate: LEhet csak hype, lehet hogy csak néző csalogató, de amíg nem láttuk a filmet engedtessék már meg minden embernek hogy higyje azt amit akar, teszem azt legyenek prekoncepciói, és ha téved az legalább kellemes csalódás lesz.

  29. Ha a WB beleölt vagy 100millát akkor azt szeretnék is visszakapni. Ezért maradt ki a moziból a kalózos képregény, és kellett lecsökkenteni a játékidőt is. És ezért kell a filmet orrba-szájba lekúlozni. A fő célközönség a fiatal kölykökből áll, nekik meg elég ha azt mondják a filmről hogy evszam meg kúl és már dől is a lé. Ettől függetlenül a végtermék állítólag végigköveti a képregényt tehát nem lesz se kúl se evszam de a skacok nem ülnek be egy effektdús elgondolkodtató narrátoros drámára szóval valahogy be kell őket csábítani a mozikba. Ez a része puszta biznisz, a film már más kérdés.

  30. Végig kell követnie és látványosnak kell lennie. A látvány szerintem óriási, elképesztő, rég láttam ilyen látványos trailert, remélem történetvonal is jó lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.