Heti mozibemutatók: október 23.

Nos, a héten rákapcsoltak, de durván. Van itt mindenkinek mindenféle.

 • Ananász expressz (Pineapple Express) – egyrészt erről írok, remélem holnapig, másészt pár hónap után sikerült behozniuk.
 • Gengszterek fogadója (Blinkende lygter) – Dán-Svéd akcióvígjáték. látta valaki? Kommentben a többieket akkor figyelmeztesse.
 • High School Musical 3. – Végzősök – Hát ez lehet aratni fog.
 • Hol az ördögben van Oszama bin Laden? – vicces (?) dokufilm.
 • Mázli – magyar német vígjáték, úgyhogy köszi, ezt nem kérjük.
 • Tekerd vissza, haver! (Be Kind Rewind) – a mozi imádata fél évvel a bluray megjelenése után iotthon vásznon. A filmről mindent leírtam az élménybeszámolónál, otthonülve talán még jobb is.
human
írta
2008. 10. 23. 14:44
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: október 23.” bejegyzéshez

 1. akkor is idióta cím a “tekerd vissza, haver”.
  ez a bin laden-film meg vmi altató lehet.. mindneki tudja azt nagyon jól, akik érintettek a kérdésben, meg mostanra már nem érdekel senkit sem.

 2. Hol az ördögben van Oszama bin Laden? – Moziban nem éri meg menézni, nem egy Pingvinek vándorlása. Viszont úgy általában nem rossz dokumentumfilm, ha nevetni nem is lehet rajta, azért elég szórakoztató, laza hangvételű, és végsősoron érdekes is. Ha más nem az első 10 percet meg kell nézni (vagy gondolom youtube), mert Osama profin előadja a U Can’t Touch This koreográfiáját. (Stop! Hammertime.):D

  Egyrészt ez, másrészt meg közérdekű kérdést szeretnék feltenni:

  Human, ilyen, hogy The Wackness, vagy mondjuk Charlie Bartlett kritika mint olyan, fog jönni valamikor, vagy esetleg arra vársz, hogy bemutassák itthon a mozikban? :D

 3. ha adsz plusz 4 órát a napomhoz akkor lehet róluk szó. Amúgy jönnek majd, itt várnak a nézési sorukra.

 4. Ananászt én is megnézem pár napon belül, de a Be Kindnál nem láttam mostanság rosszabb filmet, szóval azt moziban nem!

 5. A Mázlihoz volt szerencsém a premier előtti előtti előadáson, ugyanis pont abban a faluban voltam osztálykiránduláson ( Cserhátszentiván ) ahol a filmet forgatták. :D
  Nagy lelkesedéssel ültem be a falu kulturházába, hogy most láthatok egy teljesen friss kis vicces magyar filmet. Sajnos lelkesedésem alább hagyott az első fél óra után… Nem tudom, lehet velem van a gond, de nemigazán tudtam rajta nevetni.
  Valószínűleg fiatla vagyok az efajta “művészfilmekhez”, de ez igen gyenge volt.
  Mindensetre vicces volt a filmben statisztaként szereplő herlyieket hallgatni a film alatt; “Né’ má’ ott a Józsi!” meg “Most jövök én! ” beszólások megmosolyogtattak. :P

 6. Megnéztem a HSM3-at. Természetesen nem a komoly filmes élmény, mint inkább Zac és a HSM életérzés vonzott:) Nos, azt kell mondjam, függetlenül attól, hogy ki mennyire hiszi magát felkészültnek… erre NEM lehet készülni. 1-2kimaradt az életemből, de még most is keresem a fejemben az érzelmi tetőpontot. Hihetetlenül buta alkotás. Nem… komolyan. Úgy értem a kategóriáján belül is valami nagyon félresikerült glamour-giccsparádé kifejezetten rossz zenével és a legkevésbé sem komolyan vehető szituációkkal. Röhej. Olyan, mintha önmaga paródiája lenne.

 7. Szerintem High School Musical 3 nagyon jó volt abban, ami. Visszahozta az első film fílingjét, sokkal jobb mint a második ebből a szempontból. Szerintem a zenék jók voltak és rengeteg vicces jelenet volt. Jól összefogta az első két filmet, minden szempontból, és szerintem remek zárása a sorozatnak.
  Persze ki milyen elvárásokkal és szájízzel ül le nézni. :)

 8. Trib ezen mondatával maximálisan egyetértek: “de a Be Kindnál nem láttam mostanság rosszabb filmet”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.