20 hozzászólás a “Underworld: Rise of the Lycans trailer” bejegyzéshez

 1. Nem biztos hogy nekik is az If I was your vampiret kellett volna betenniük zenének, részint mert nem illik ebbe a trailerbe. Részint mert mindenkinek a MAX PAYNEt juttatja az eszébe.

 2. Nekem valahogy a B-s hangulat ott csúcsosodik ki, hogy aki ismeri a sorozatot, az valahogy a végkifejlettet illetőleg se szharja össze magát, merthát ugye kiderül, hogy “Luke, i am your father” oder nein.
  Nahszóval ilyen elősztorikifejtésként szerintem gázos.
  (nem beszélve a megalomán-sorozatépítésről. ugyebár méééégakciódúsabb csaták kellenek, mééég táposabb lényekkel. itt meg kapjuk az első részt sem karcoló dolgokat -> ugyebár a technika sincs még a film jelenében a csúcson, nem lesz gun-fight)

 3. Nem volt ez olyan rossz. Igazából amit látni vélek rajta az a CGI gagyisága, az tényleg lehangoló picit. Egy esélyt kap azért :)

 4. már rég várom, alapban tervben volt már az első résznél a kezdet bemutatása, végre nem csak hülye ticsu-ticsu lesz

 5. Nagyon “B”, de talán pont ezért nekem ez így tetszik ahogy van, most szívesen megnézném. Rhona Mitrát meg egyébként is csípem a Doomsday óta, szóval…

 6. Nagyon sajnálom, hogy nem Kate viszi tovább a történetet, de én kimondottan szeretem ezt az Underworld sorozatot, már alig várom.

 7. kap egy esélyt, de ez így tényleg érdekes lesz… új értelmet kap a spolier szó ezen film kapcsán. :)

 8. Jó lesz ez, egészséges B kategória, ilyenek is kellenek.
  Az eyecandy adott, Rhona Mitra gyönyörű, Michael “Tony Blair & David Frost” Sheen meg elképesztően dögös tud lenni, ha akar. És Lucian karaktere tetszett a legjobban az egész témakörből, úgyhogy már csak ezért is tapsikoltam örömömben, amikor megtudtam, hogy nem az übervámpír & übervérfarkas-vámpír vonalat viszik majd tovább, hanem visszamásznak a múltba.

  Egyedül azt sajnálom, hogy Marcus ebből kimarad, számomra a második részt ő vitte el a hátán. Vagy a szárnyain. Bár lehet, hogy ekkortájt még nem volt része a bandának, nem emlékszem már a kronológiára.

 9. Feltételezem az anyagiakat figyelembe véve osztottuk ki a B-katot (teljesen jogosan). Ezzel nem is vitáznék, csak annyit fűzök hozzá, hogy az első rész is B katos anyagilag, ennek ellenére én elég jól szórakoztam rajta és nem éreztem a csóróságot (nagyon), szóval kevés pénzből is lehet igényeset. No igen, ugye CGI. Hát én már az első részben is el tudtam viselni, itt meg ugyanazok a modellek, szóval most sem fogok ezen fennakadni, csak azt a szintet hozza legalább…meg a harcok majd tényleg jól is nézzenek ki, mert trailerbe bármit össze lehet vágni. No majd meglássuk, de talán 1 fokkal bizakodóbb lettem, mint a trailer megnézése előtt voltam…

 10. Én spec Davy Jones izéé Bill Nighy miatt megnézem szívesen… Apropó Kis Vukban is látom szinkron munkát vállalt az úriember :) Ez már mondjuk kevésbé szerencsés :D

  Egyébként remélem ez is “hemzseg” majd a magyar kapcsolatoktól, utalásoktól :D:D

 11. Ezt egyébként Etyekwoodban forgatták, v. pesten v. már valahol máshol külföldön?

  Ez a több mozihoz ugyanaz a zene már nem újkeletű. A rekviem egy álomért -nak is volt a betétdala, amit aztán még a Gyűrűk Ura 2 torony alá is bevágtak.

 12. Szerintem nagyszerű lesz, mellesleg Új-Zélandon forgatták, nem lesz benne túl sok magyar vonatkozás, én leginkább a semmire tippelnék és legfőkébb Michael Sheen szinészi kvalitásában bízom.

 13. Akkor is hiányzik belőle Kate Beckinsale!! Rhona is jó, de KATE!!
  Tudom, hogy ez elég kevés és üres vélemény egy filmről, de ez fogott meg első elgondolásra… :P
  Egyébként meg azért én is várom! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.