27 hozzászólás a “És akkor Gran Torino trailer” bejegyzéshez

 1. Nagyon kemény lesz. Nekem mondjuk végig az járt a fejemben milyen király lenne Clint egy Frank Miller – The Dark Knight Returnsben…az a hang:)

 2. Clint Eastwood kicked ass!!

  És végre egy Clint Eastwood film ami marha jónak néz ki. Az újabb filmjei közül a Titokzatos folyó és a Millió dolláros bébi különösebben nem hatot rám( az Iwo Jima-ás filmjeihez még nem volt szerencsém), habár mindkettő jó film volt, de szerintem egyik sem volt akkora nagy szám, hogy megérdemelték volna az oscar körüli hype-ot. Kicsit mindegyikből hiányoltam valamit.
  Na mind1 a lényeg az, hogy a poszter után az előzetes is azt sugalja ,hogy Clint visszatér a jó öreg kemény figurákhoz ami a Szöszivel és Dirty Harry-vel fémjelzett tengelyen is simán megálja a helyét.

  I know what you’re thinking. “Did he fire six shots or only five?” Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you’ve got to ask yourself one question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?

 3. Jó az öreg a háznál…a trailer láttán és után erősen nézős lesz. Az a mozdulat! No kérem várjuk!

 4. ez engem is meggyőzött, csak egy félelmem van: nehogy túl érzelmesre vegyék (akár oscar miatt, akár más miatt)

 5. Szörnyű látni, hogyan öregednek meg sorra a nagy amerikai filmesek. Nemrég a Bakancslista volt hasonló élmény Nicolsonnal és Freemannel (persze a film szuper), most meg ez az előzetes… :)
  Sajnos Eastwood sem lesz már fiatalabb, de reméljük csinál még pár tuti filmet.
  Mondjuk ez a trailer annyira nem győzött meg, ilyen túldrámázott Punisher témának látszik (ennyiből).

 6. Hát nemtom’ én egy kicsit mást vártam, nem pedig ilyen a kiégett, múltban élő, patrióta szomszéd, csájniz gengekkel fájtol sztorit. Remélem az akció több lesz, mint a moralizálás és ez csak egy elcseszett trailer.

 7. Még ha nem is mozis élményeimet akarom ezzel a filmel bővíteni, de várom. Eastwood legnagyobb alakítása rám nézve a Halálhágó :D

 8. Aki sok akciót vár ettől a filmtől az sztem el van tévedve. Trailer alapján Dráma lesz ez a jobbik fajtából.

 9. Valahogy én is úgy érzem, hogy meg fog benne halni. Akció se hiszem, hogy nagyon lesz. Mondjuk ezek ellennére lehet jó. Mégis Eastwood film.

 10. Nekem felkeltette az érdeklődésem. Bár nem különösebben vagyok oda Clint Eastwoodért, ez nagyon ütősnek néz ki. Öreg papa lecsapja a kis sárga ninjákat :)

 11. Ha olyan lesz a film mint a trailer (minimalis akcio) akkor nagyon kellemes dolog sulhet ki belole.

 12. Clintnek mindig ilyen gégehangja volt? Ijesztő. Nem merem majd megnézni, kizárólag szinkronnal…

 13. Nagyon jól néz ki így trailer alapján. Ha már találgattok, akkor én is. Szerintem a kiscsávó vagy az annya fog megmurdelni :)

  Egyébként nekem koreaiaknak tűnnek a szomszédok…bár lehet, hogy koedukált színészgárda :)

  A cím meg gondolom utalás arra, hogy a régi időkben nyugodalmas volt a környék, a szomszédok segítették egymást, stb…

 14. Tényleg badass!
  De milyen akciót hiányoltok? Szvsz inkább jól adagolt feszültség legyen a filmben meg egy bazinagy stukker, mint az üres Bay-féle csimm-bumm akció!
  A kedvenc filmem tőle a The Gauntlet, igaz még pisisként láttam, de a buszos jelenet a végén überkirály!

 15. Psion, ekkor: 2008. 10. 25. 12:21
  “Tuti, h. Clint Eastwood meghal végén.”

  Mivel a filmben Eastwood karakterének a neve Kowalski, ezért lehet hogy igazad lesz Psion! Volt már egy Kowalski a Vanishing Point filmben (és a Madagaszkárban is egy pingvin :-), bár ott nem ’72 Gran Torino, hanem egy ’70 Dodge Challenger a járgány, talán mert az utalás úgy túl egyértelmű lenne. Azért remélem nem csak dráma lesz, hanem jó kis akció, ahol a Gran Torino is szerepet kap! ;)

 16. soksok szöveg meg társadalomkritika aztán eastwood bepöccen és lepusztít jópár embert aztán vagy meghal vagy következmény gyanánt sitt jönne de a szomszédok mellette tanuskodnak és felmentik….:D:D egy copland féle filmet várok ahol egészen a végéig huzzák az akciót de akkor pusztulás lesz
  sorry a sok baromság miatt csak megihletett a trailer.. tehát iszonyat várós film!!!

 17. Wow!!!!!!!! Go Clint go !
  Clint Eastwood,badass! Dirty Harry movie-k voltak tőle a kedvenceim,de szinte minden filmben nagyot alakított,ebben a filmben sem lesz másként.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.