7 hozzászólás a “Slumdog Millionare poszter” bejegyzéshez

 1. Megnéztem a kapcsolódó posztot. Az avetélkedős kép hihetetlenül elcseszte a kedvem. Annyira bulvár feelingem támadt hogy az zseniális. A Skinsben nem alakított maradandót. Sőt, leginkább csak filler karakter (szerintem). Kíváncsi vagyok… (mondjuk nem “jegyárnyira”, de kíváncsi)

 2. jah, pedig a film kicsi hányada fog ott játszódni szerintem. Mondjuk a búltvár feelinget nem értem, semi bulvár nincs benne, csak nem film, hanem gagyi vetékedő feeling maximum.

 3. Igen, arra gondolok. Felcsendültek az ismerős dallamok, Vágó hangja, ahogy olvassa a kérdést. Kíváncsi vagyok hogyan kerülik el ezt a “hangulatot”, mert szerintem ez nagyon veszélyes. Annyira hétköznapi, annyira szürke, annyira megszokott és ismerős, hogy már most tök furcsán érzem magam, ha arra gondolok, hogy ilyen betétek is lesznek a filmben. Meglátjuk…

 4. úgy kerülik el, hogy fel sem merült a fejükben. Odakinn máshogy ment a legyen ön is, és ha jól tudom már rég tovaszállt a népszerűsége is, csak itthon tartott ki ilyen sokáig.

 5. Pontosan. Mármint… magyarok vagyunk ugye. De ahogy te is írtad “Kár, hogy Vágó neve belengi most a gondolataitok épp.”. Tökéletesen ez zajlik le bennem. Viszont ki tudja. Ha kaszál a film lehet, hogy megnyit egy új fejezetet és látunk még Weakest Linket, XY Got Talentet és más hasonló nyalánkságokat is a filmvásznon. Ami igazán érdekel az a srác alakítása. Örülök, hogy nem a Skinsben betöltött (béne muszlim srác) szerepében tetszeleg. Meglátjuk ez mennyire megy neki.

 6. Értem mire gondol Deluksz, nekem sem tetszik a poszter, és a Skinsben tényleg csak mellékszereplő volt inkább (bár Chris, aka állófarkú-tanárkedvenc, mellett mindenki az volt).
  Még nem győzött meg, max a közepén az a “winner” felirat

 7. Srácok! teljesen rosszul nézitek a dolgot, a vetélkedő korántsem kap olyan megvilágítást, mint maga a mondanivaló, az ahogyan az ottani emberek élik a mindennapjaikat. Nos én nagyon jól ismerem az ottani szemétvárosokat (egy segélyszervezet keretében, rendszeresen látunk vendégül indiai gyermekeket… több alkalommal Prezentációkat tartunk több ország részvételével, hogy a nemzetközi segélyszervezet fokozottan koncentrálhasson a térségre.
  A film teljes hitelességgel mutatja be, sőt nem, hogy túlozza a helyzetet, hanem éppen, hogy próbálja valamelyest finoman bemutattni a körülményeket. Ők tudják csak igazán, mit jelent az, hogy nélkülözni!
  A mi számunkra fel sem fogható, hiszen mi már úgy nőttünk fel, hogy tudjuk mi az, hogy vezetékes víz!
  A vetélkedő, csupán annyiban játszik szerepet, hogy a szemétvárosokban élőknek semmi esélyük a gazdagságra, vagy csak csoda folytán!
  A film mondanivalója igazából, csak akkor érthető és érezhető, ha valamelyest ismerjük az ottani helyzet súlyosságát!
  Minden elismerés a filmet alkotásában résztvevőknek!!!

  Üdv, Dorel
  A filmet értékelve: 10/10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.