Twilight cuccok még

Vegyük át? Napon mászkáló vámpírok, magyarul is megjelenő könyv, akkora láz odakinn mint a Potternél (és kalapáccsal próbálom most beleverni: csak népszerűségben van hasonlítva, semmi másban!), meg ilyesmi. És a trailerek alapján ez akkor is egy kisköltségvetésű valaminek tűnik, amibe azért raktak akciót, pedig ha jól veszem ki nem az lesz a lényeg. Ez a középpontban az érzelmek dolog persze okés lenne, ha a többi nem B-mozit sikítana. Hiába na, nem 100 milliót vágtak a rendezőhöz, hogy Nesze.

Na mindegy, igazából nem is akaorm annyira oltani. Most akkor nézzük meg a legújabb trailert, ami az angoloknak készült. Egyáltalán nincs ritmusosra vágva szerintem, és ettől az elsötétüléstől most én szédülök. Vagy mástól?

Plusz hogy lássátok jóságom és megbocsássatok, csomó kép a főszereplőkről.

Twilight pics

Twilight pics

Twilight pics

Twilight pics

Twilight pics

Twilight pics

human
írta
2008. 10. 28. 03:03
megjelenés
24
hozzászolás


24 hozzászólás a “Twilight cuccok még” bejegyzéshez

 1. Asszem baromi késő van , (vagy korán? :P ) de én még mindig reménykedem. Nem a video miatt hanem talán ezek a könyvek talán (?) felérnek a hisztériához amik övezik őket. Sosem felejtem el, ki voltam akadva amikor kötelező olvasmányként feldobták nekünk a HP-t, angol irodalmon, és “csak-azértis” elolvastam az utolsó 2-3 oldalt. Lévén nagy könyvimádó, sem azelőtt sem azóta nem tettem ilyesmit, nem mintha bármi fontos lett volna benne, de azóta is szégyellem magam. :) Így mint annál, inkább ennek is adok egy esélyt, először papíron, aztán vásznon, sosem tudni mi sül ki belőle, mivel az is végül magába szippantott, de sosem tudni…

  Egyébként a romantikus szállal nincs sok baj, de nekem is gyenge szagot érez az orrom a egyenlőre. Lehet, hogy a nappali képek miatt, de lehet, talán nem jogos ítélnünk a trailer alapján. Sosem tudni.

  Csak mint egy örök optimista – és rossz helyesíró

 2. Nem látok benne semmi extrát. Moziban hacsak nem lesz vm abszolút pangás , akkor tuti nem nézem meg.

 3. Nekem olyan sorozatfeelingje van… mintha egy pilot trailerét nézném, ami nem egy nagy amerikai országos csatorna új nagydobásának tűnne. És valahogy nem fog meg.

 4. Ez a főszereplő srác véletlenül nem a 4. Potter-filmben a Cedric(remélem jól írtam)?
  Amúgy eddig a filmtől én sem vagyok elájulva.

 5. Érdekel ez a film. Meg a sztori is. És egyáltalán nem zavar, hogy “nappal” járkálnak, mivel elég borongós helynek néz ki a környék, közvetlen napsütés nélkül. Mick St. John is jól boldogul, meg hát vonatkoztassunk már el kicsit az ezeréves elgondolásoktól! :) És igen, a srác Cedric Diggory volt a HP-ben. Szóval nekem várós. :)

 6. Az alsó két képen a jobboldali gyerek az alsó sorban inkább néz ki farkasembernek mintsem vámpírnak :D
  A középső meg mint egy szökött bolond… Csak a kényszerzubbony hiányzik róla..

 7. Én most olvastam a könyvet, ami egy négy részből álló sorozat első kötete. Nagyon izgalmas és klassz az erotikus feszültség a szereplők között. Látva a vámpír casting eredményét egy kicsit csalódott vagyok, mert a könyv szerint a vámpírok mind földöntúlian jóképűek, a környezetükből kirínak, mintha modellek vagy filmsztárok lennének az átlagemberek között. Őszintén szólva eddig ezt nem láttam a szereplőkön, de persze az én képzeletem más és attól a film még lehet jó.

 8. Nekem nagyon tetszett a könyv, nemsokára megyek meg is nézem a filmet a moziban. Jah és egyébként öt részes, nem négy, és lehet, hogy még több is lesz…

 9. Egyébként 4 részes, és nem 5. Az ötödik, a Midnight Sun nem jelent meg, csak egy félkész változat került fel a netre. De nyilvánvalóan ez a mozi szempontjából nem fontos:)

 10. A könyv engem is lenyügözött egymás után vagy háromszor elolvastam, de utána aludtam rá párat és rájöttem: ég világon nincsen benne semmi extra.

 11. obb mint a HP, és a férfifőszereplő a központ:D
  a filmben nem csalódtam akkorát mint amekkorát gondoltam.xD
  a könyv pedig… imádom(L):Dnemkell a kritikaa…
  szerintem akkor is jó:D

 12. Imádom a filmet és a könyvet is mindennél jobb teljesen a hatása alatt állok éjjel nappal….Tök olyan hatása van mint a Kegyetlen játékok-nak ha valaki nem látta nézze meg!!!!!!!!!! IMÁDOOMMMMMM

 13. de mért is kéne bármi extra a filmekbe?o.O mindenki arról beszél h nincs benne akció meg semmi extra -.-“pff nem akció könyörgöm most mit vártatok h állandóan ugrándozni fognak meg harcolni ! Na meg attól is kész vagyok h mindenkinek az a baja h nem halnak meg a napfénytől-.-” elöszőr is amikor süt a nap nem mennek iskolába meg sehova mert fénylenek vagy mit én tudomXD és különben is kimondta h nem mehetnek napra ez egy 100000000000 éves mese-.-“és am semmi köze a hphez csak játszott a hpben a főszereplő ennyi

 14. Én is olvastam a könyvet, pedig először nem akartam, mert mindenki a fellegekbe sztárolja éshogy bestseller, meg mittoménmi, de végül a kíváncsiságom legyőzte ezt az érzést…éshát engem lenyűgözött, bármilyen közhelyesen is hangzik… aztán nagyon féltem megnézni a filmet ezek után, hiszen általában csalódást okoz… (legalábbis nekem) De az ebből készült film szerintem baromi jó!! Irtóra tetszett, meg is lepődtem… persze vannak benne eltérések, dehát nem is lehet ugyanaz… sőt voltak benne olyan változtatások, amik kimondottan tetszettek!
  Szóval én kellemesen csalódtam a filmben is és a könyvben is. És mindenképpen el fogom olvasni a következőket…:)

 15. ez a film egy istenkirály :D nemtom mi bajotok vele :D am igen a harry potterben is ez a pasas játszott =) már ott is sexy =D

 16. az első fél órában észrevettem egy elég fontos és érdekes dolgot a filmben.
  A csaj is, meg a vámpírpasi is úgy feszengenek egymás közelében, mint akik mindjárt kidobják a taccsot… most vagy nagyon mélyértelmű, vagy ennyire szar, de nekem akkor sem katartikus.

 17. bocs de hogy mondhat v.ki véleményt vmiről mikor fogalma sincs mi van benne???szerintem naon király a film és a mozi is szóval sztem ne naon ne becsméreljétek!!!!!!!!

 18. Nagyon imádom ezt a filmet és szerintem szavakal ki önteni se tudom ,hogy mennyire szerettem és már 65 ször látam számoltam egy csomo képem van róla és alig várom már a következö részét könyvben is olvastam. És ne is beszéljünk a vámpir pasiról nagyon hejes és persze sexi ő a kedvencem.Ő játszot a harry Potterben is akit a negyedik rész végén öltek meg Szedrig Gigorinak hívták a filmben de a rendes neve Robert Pattison! Nagyon hejes imádom meg persze jó színész.

 19. Tegnap néztem meg a filmet, akkora hype volt körülötte, gondoltam ezt nem hagyom ki. Hát rosszul tettem, az általam látott legszarabb filmek listáján a top3-bol kilökött valakit, unalmas, vontatott, gagyi. Elhiszem, hogy a 15 éves tinilányok benedvesednek a film láttán (lásd az előttem kommentelőt) de engem nem hatott meg a vámpírgyerek mosolya. Szogrúan “15 minusz”-os karikát érdemelne. Nem is pazarlom rá a szót, aki szeret a romantika és nyáltenger fosédes vizeiben lubickolni annak ajánlom, a többieknek nem.

 20. Nagyon tetszik a film mert elég fordulatos és teljes mértékben át lehet élni a filmet.Remélem a 2rész is jo lesz várom hogy meg jelenjen!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.