Kicsit röviden: Kickass Sherlock visszavonul és a Preacher

Joaquin Phoenix úgy döntött, hogy ha már megérte ezt a tekintályes kort, ami a 34-es sorszámot kapta a születésétől számolva, akkor visszavonul a filmektől, és inkább zenélni fog teljes erőbedobással. Ez így wtf első hallásra, az E! riportere is viccnek hitte, de Joaquin leoltotta, hogy miért viccelne ezzel. Nos, ez derült égből, mert azért valszeg nem volt gondja a szerepek szerzésével.

Aztán tessék, újabb kép a Guy Ritchie féle Sherlock Holmes forgatásáról. Továbbra is tökéletes választásnak tűnik ez a két jobbfácán. (az előző képek erre)

Aztán pedig, ha már sorozatként nem kellett a Preacher az HBO-nak, akkor Sam Mendest bezsákolta a projectre a Columbia Pictures, és csinálnak is egy filmet belőle, mert miért ne.

Ez pedig a végére egy Kick-Ass forgatási kép volt, amin végre a főszereplőt láthatjuk beöltözve, amin épp kocsizik, ahelyett, hogy seggeket kikkelne.

12 hozzászólás a “Kicsit röviden: Kickass Sherlock visszavonul és a Preacher” bejegyzéshez

 1. az új Sherlock-ra kibeb*szott kíváncsi vagyok. főleg úgy GR rendezi és ez a két állat viszi a mozit.

  Phoenixnek biztos hiányzik a Johnny Cash életérzés :)

 2. tudja valaki melyik storyja lesz Holmesnak?
  Amúgy meg tökmindegy, mert óriási Jr. rajongó vagyok, szóval tőlem bármi lehet.

 3. Phoenix :S attól a pillanattól mikor kimondták, hogy Hoffman kapja az Oscart vártam, hogy végre megint olyan szereppel jöjjön ami visz mindent.. mert szvsz annyira megérdemli már, hogy hihetetlen :) csodálkoztam is h telik az idő és nem akar semmi új projekt megjelenni a Two Lovers mellett.. :( remélem meggondolja még ezt és 1-2 éven belül újra forgat (megtetszik neki valami pl..)
  amúgy már legalább 2 éve várok egy nyughatatlan kritikát, hogy végre kikommentáljam magam :D

 4. “tudja valaki melyik storyja lesz Holmesnak?”

  random, nem hiszem, hogy feldolgozás lenne. afféle vicces kalandos krimit eszkábálnak belőle a szkript ,nulla realitással, ezernyi popcornnal, szóval jó móka lesz elvileg.

  itt a szkript leírása: theplaylist.blogspot.com/2008/10/sherlock-holmes-script-is-escapist.html

 5. What the fuck? Remélem J.P. csak annyira vonul vissza, mint anno Anthony Hopkins, mert nagy kedvencem…

 6. Jajj, alig várom a Holmest.

  Brianspirin: Kickass képregény, kiscsávók/kislányok véresen szétszednek mindenkit, igazi felnőtt csemege

 7. Trib: Úgyis elszabják az egészet, és örülhetünk a Wanted szintjét megüti. A sok hülye amcsit nem lehet bevinni a moziba egy képregényfilmmel, hiába m+/r+, mert “buta mese”. A kisgyerekek adják a bevétel nagy részét, a rajongók hozzájuk képest elenyészőek, ezért a korhatárt lejjebb viszik, kevesebb vér, kevesebb Kickass :( Persze a remény hal meg utoljára, de halott lóra soha nem fogadok

 8. te most miről beszélsz? a Wanted is R lett, és hozott is a konyhára rendesen (most hagyjuk az eltérést, Mark szerint belefért), egyáltalán nem hiszem, hogy a Kick-Ass-t PG-13-ra szabják mert jaj kisgyerekek.

 9. Asszem ez a képregény=buta mese, meg a “kisgyerekek adják a bevétel nagyrészét” teória a TDK-val igen szépen megbukott.

 10. miért, a TDk-ra mehettek a kisgyerekek pont :) ennekellenére tényl gjó lenne leküzdeni ezt az elméletet

 11. Phoenix egyszer már elvonult a filmvilágtól a testvére halála után. Lehet most is csak kis pihenőre van szüksége, kár lenne érte.

  Holmes naggyon tetszik, mindig is kedvencem volt A.C.D. hőse és regényei, a két kedvenc “jobbfácán” alakítására meg pláne kíváncsi vagyok :)

  Kick-Ass huh inkább no comment, majd ha kijön, de lehet utána se…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.