Pirospont Mark Millarnak

I want to start on Krypton, a thousand years ago, and end with Superman alone on Planet Earth, the last being left on the planet, as the yellow sun turns red and starts to supernova, and he loses his powers.

Az Empire-nek nyilatkozott az ő Superman elképzeléséről, amivel megkereste a stúdiót. A múltkor is pedzegette, és komolyan, amikor ilyeneket mond akkor bennem felmerül, hogy vágják már hozzá a projectet. A returnsnél azért simán lehetne jobb filmet is csinálni. 8 óra, 3 részre szabva, amiket 1 év eltéréssel mutatnak be. Epic.

human
írta
2008. 10. 29. 21:54
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Pirospont Mark Millarnak” bejegyzéshez

  1. hát gondolom sztorifelelős, ha nem is ő írná a forgatókönyvet, de executive producer, meg based on szerintem simán.

  2. Tényleg nem lenne rossz végre látni a Krypton bolygót,viszont kár lenne szegény Supermant leamortizálni a végén.

  3. Szerintem nem volt olyan rossz a “Superman visszatér” nekem a címszereplővel volt csak bajom Brandon Routh életemben nem láttam semmiben! Jó persze nem akartam egy Christian Balet Supermannek de valaki más jobb lett volna,végölis akárki kigyúrhatja magát ha arról van szó…mert ez a gyerek színészileg nem volt nagy eresztés,úgyhoyg akárki szóba jöhetett volna a fiatal sztárok közül! de bírnám ha lenne még több rész,évente egy:)

  4. Ez nagyon érdekesen hangzik. A vége nagyon ütős még így, ahogy felvázolta is, nemhogy filmen. Reméljük összejön ez így, ilyen formában.

  5. hmm, hát oké, hogy ütős a pár sorban felvázolt színvilág, de ahogy olvastam enyhén megcsapott egy ilyen hatásvadász szag. (ettől függetlenül még ilyen hatásvadász dolgokat nekünk!! :D ) =)

  6. Nem rossz tényleg a dolog, de azért az alapvetően nem feltétlen helytálló h Superman egyedül meghall a Földön, nem vagyok teljesen a képben h a képregényekben h végződik a dolog, de sztem ugye Superman több ilyen hőscsoportosulásban is benne és azokkal együtt erre arra tevékenykedik, nem tudom ehez mennyire akarnak majd passzolni de ha igen akkor nem nagyon halhat meg egyedül a Földön.
    Egyébiránt én nagyon örülnék ha vmi ütös látványos és mondjuk Batman szintű cuccot összedobnának, ráférne Supermanre is

  7. Jól hangzik de ha a közte lévő időt tipikus Millares anyaggal tölti ki akkor az már régen nem jó.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.