Megszívtuk a kiborgokkal!

Nos emberek, egy fantasztikus döntésről számolhatok be nektek, bár még bőven van idejük korrigálni jövő május 22-éig ezt az előzetes tervet. A night at the museum második része itthon világpremier, és emiatt eltolnák a Terminátor 4 bemutatóját. Igen, 2 hetet csúsznának a kiborgok, hogy helyet adjanak Stillernek. A két filmnek ugyanaz a forgalmazója, nyilván magukkal nem akarnak kiszúrni, de akkor is grrr.

human
írta
2008. 11. 01. 13:42
megjelenés
37
hozzászolás


37 hozzászólás a “Megszívtuk a kiborgokkal!” bejegyzéshez

 1. Az a baj, hogy az ő szemszegükből teljesen igazuk van. Itthon egy Ben Stiller-es vígjáték nagyobb mozibevétellel kecsegtet, mint egy Terminator film. Sajnos

 2. igaz h a t3-mat is késve mutatták be, de az még a nagyobb hazai internetboom előtt volt. Olyan idegesítő, mert így is a pénzüknél lesznek, de a filmbuzik, ti, én, megszopjuk.

 3. mondjuk erre tuti az is lesz párak válasza, hogy hátde ott végképp csalódtak a népek.

  Viszont akkor az RTL lehet erre a premierre vár a TSCC bemutatásával?

 4. mostanság úgy tűnik nálunk a nagyobb filmek – persze bőven akadnak kivételek is persze – el vannak tolva 2-3 héttel… Changling például most lesz odakint a bemutató mi meg mikor is élvezhetjük? öhm..jah igen megvan február 5! Ennek fényében például az a 2 hét már teljesen normális…

 5. Engem az ilyen kis csúszások annyira nem zavarnak, emlékszem a 90-es években szinte minden film hónapokat késett, ahhoz képest mi az az 1-2 hét? Utoljára a 3. Bourne-nél voltam nagyon ideges…

 6. “The Dark Knight óta semmi sem lep meg. Se Max Payne, se ez. Szomorú nagyon.”

  mi benne a szomorú? hogy két héttel később látja az ember? nem tudom, de én mostanság fedeztem fel, hogy a film nem fut el. a karib 3, a pók 3 1,5 éve itt csücsül, majd megnézem. a no country for old men sem fut el már majd fél éve. a hellboy-t például megnéztem augusztusban, de az underground már 3-4-5 (nem tudom) éve pihen, pedig nagyon várós film volt. vagy bár sorozat, de ott a dexter. most megy a 3. évad, én meg a 4. résznél járok az 1. évadban. a 24-nél is csak az 5×07-nél, pedig nyakunkon a 7. szezon.

  szóval kissé fura az efféle izgulás itt kommentben, egy-két két ide vagy oda, hónapok, stb. (régen volt, hogy egy évet is várni kellett, akkor sem ment senki a falnak)

  vagy csak a jó érzés a fontos, hogy az amerikaival egy napon nézhetjük meg?

 7. Nem mintha újkeletű lenne a csúszás híre, ezt már augusztusban tudni lehetett, hogy lesz 2 hét csúszás. Még a Vox mozimagazin szeptemberi Countdown Special-jában is június 4-e van feltüntetve országos premierként. Egyébként tényleg grrr…

 8. winnie: Lehet, hogy téged nem zavar, de én baromira utálok úgy netezni, fórumokat olvasni, hogy bármikor spoilerbe futhatok, illetve kimaradok a kitárgyalásból.

  Mondom, lehet ez másnak nem probléma de engem zavar, és nehogy már Korea megengedhesse magának a világpremiert, mi meg ne.

 9. Nem értek hozzá, csak kérdezem:
  Nem lehet hogy a várhatóan baromi magas box office-al fognak itthon reklámozni? Úgy értem Fókusz, Aktív stb. A Dark Knight-al pl. csinálták.

 10. Most egyet kell értenem winnie-vel. Egy 2 hetes T4 csúszás annyira izgat engem mint az X-men 28. Daprince van, aki simán megoldotta a Harry Potter utolsó részénél, hogy ne kapjon arcba spoilereket. 2 hét az ég világon semmi. Észre sem veszed, és már eltelik. (T4ről nem írok véleményt, bannolnának egy életre)

 11. Engem utoljára a csúszás A Gyűrűk Uránál idegesített.
  Ki lehet bírni azt a két hetet. A forgalmazó szempontjából logikus a lépés, bár inkább a múzeumos izét tolták volna el.

 12. “winnie: Lehet, hogy téged nem zavar, de én baromira utálok úgy netezni, fórumokat olvasni, hogy bármikor spoilerbe futhatok, illetve kimaradok a kitárgyalásból.”

  Pontosan. De winnei csukott szemmel netezik. És igen, én is kerülöm a spoilereket, de néha nem sikerül, meg zavaró h kerülgetni kell. A 90-es években nem kellett, mert szar sem írt róla, nem volt ennyire szem előtt. Szerintem az internetboom előtti helyzettel felesleges filmbuziknak előhozakodni most 2008ban már egy olyan oldalon ahol ennyit foglalkozunk a legfrisebb hírekkel.

 13. Szerintem teljesen egyénfüggő ki mennyire spoiler érzékeny. Én pl. megnéztem mindent amit tudtam a Dark Knight-ról, de nem olvastam (csak itt), és így a plot nagyjából ismeretlen maradt, számomra ennyi elég. Persze aki ennyit sem akar, annak nehéz, habár az ilyen fórumokon kívül a spoiler sajnos ismeretlen fogalom a magyar köztudatban. Tisztán emlékszem amikor a Dogville című film végéről beszélgettek a rádióban a bemutató napján. Na az
  már nekem is sok volt.

 14. Az hogy a T4 helyett az Éjszaka a múzeumban 2 lesz a világpremier szerintem oltári idióta döntés volt. Alapból azért mert a vígjáték amúgy is olyan, hogy az emberek többsége megszerzi netről, aki meg nem az ki tudná várni amíg moziba kerül. Ezzel szemben a T4 egy csomó nézőt veszíthet azzal, hogy sokan már látni fogják jóval a bemutató előtt. És aki nem olyan óriási fanatikus, az lehet, hogy a moziba azután már el sem megy…

 15. Sztem ennek a hírnek nincs hírértéke. 2 hét az szinte semmi. Nyilván a sajnálkoznivaló csak az, hogy minek csinálnak egy olyan filmnek második részt, aminek az első része is szar lett.

 16. Ha te mondod, bocsánat hogy a saját oldalamon arról írok ami engem érdekel, és nekem ez hír. De majd küldöm a megírás alatt levő posztokat, hogy előre kiválogathasd majd azokat amiket ne tegyek ki, mert szerinted nincs hírértéke.

 17. “Sztem ennek a hírnek nincs hírértéke…”

  tényleg, ez aztán nem hír… sokak által az egyik legjobban várt film, ami egy igencsak kultikus filmtrilógia folytatása lesz, várhatóan egy olyan újragondolása a sztorinak, mint amilyen a batman: begins volt… ez az igen csak várt, és vélhetően itthon is komoly nézőszámot, magas nézetséget hozó film csúszik 2 hetet, ennek tényleg nincs hírértéke! :) arról nem is beszélve, hogy az a két hét éppen elég ahhoz, hogy egy rakás ember warezolja a filmet, olyanok, akik izgulnak, meg kiváncsiak, és aztán hiéna módjára lepik el az összes filmes blogot (ezt is), ahol majd spoilereznek, véleményeket írnak, amivel más ‘filmbuzik’ élményét rombolják.

  bázzeg, ha valaminek, akkor ennek van hírértéke.

 18. Hát nem tudom… eddig talán 2 film volt, amit premierkor láttam moziban, A HP3 anno (de az is csak pár nappal később), meg a Hancock (az tényleg permiernapon), de utóbbi pl csak azért, mert arra tévedtem, nem pedig mert kerestem volna és régóta vártam. Szóval szeintem sem vészes az a két hét

  Mondjuk nem mellékesen, sosem voltam úgy oda meg vissza, hogy jajj, ne olvassak spoilereket, meg ne nézzek bemutatókat, mert én remekül tudok élvezni egy filmet akkor is, ha tudom hogy miről szól. Persze a részletekbe menő leírásokat utálom én is, meg F1-nél tudok a falra mászni, ha valaki előre megmondja a végeredményt, mert azt mondjuk utána tényleg nem sok értelme van végignézni, de egy filmnél más a helyzet. Persze nem jó amikor valaki “megsúgja”, hogy a végén ez úgyis meghal, de… 2 hétig el lehet kerülni… :)

  Bocsi az F1egye soffért, de úgyéreztem beleillik ebbe a spoiler-dologba…

 19. A kéthetes csúszás önmagában nem egy nagy tragédia, viszont ahoz elég idő, hogy az ember belfusson egy jó nagy spoiler-be. És ha már moziban nézem meg (márpedig egy ilyen filmet kötelező moziban nézni), otthagyva pár ezer forintot, akkor MINDEN percét élvezni szeretném.

 20. Maga a döntés tűnik marhaságnak, hogy ha van egy kibeb@szott nagy franchise-legenda-mindenkitérdekel film és mellette egy harmatos vígjáték-szerű egynyári valami, akkor mégis mi a bánatért kell a nagyobb nevet eltolni?
  Persze, 2 hét nem sok, illetve pont egy Terminátornál nem hiszem, hogy akkora spoilerbe futhatna bárki, mert elvileg oda-vissza ismerjük már a sztorit, de az eljárás maga akkor is szánalmas.
  Ja és még annyit, hogy az Indy4-et kb. 1 héttel bemutató után tudtam csak megnézni, előtte böngésztem itt-ott ki mit ír róla, és az Index egyik remek “kritikusa” szó szerint a MÁSODIK mondatban lelőtte a záró nagyjelenetet, kb. Szóval erről ennyit.

 21. indexet sosem szabad film előtt olvasni. Na jó, többnyire nem szabad, viszont nehéz kiválogatni ránézésre, hogy melyik kritikájuk nem spoielres.

 22. Azért a Batman Begins-el ne hasonlítsuk már össze, csak azért mert itt is Bale a főszereplő. Annak filmnek volt 1 jó rendezője is, MCG meg a Supernatural-en kívűl még nem nagyon csinált semmit. Éppúgy lehet az egész 1 nagy bukás is Bale-el együtt. Bale is bele tud nyúlni középszerű filmekbe, ugyanúgy ahogy most szerencsétlen Edward Norton se épp a legjobb projektekbe mászott bele.

 23. “Azért a Batman Begins-el ne hasonlítsuk már össze”

  már miért ne hasonlítsuk? nem Bale miatt, hanem mert 2 jó rész után sikerült szar részekkel rombolni a film nimbuszát, és most reális esély van rá, hogy kiköszörülik a csorbát.

  “Annak filmnek volt 1 jó rendezője is,”

  ezek szerint látatlanban megmondod erről a filmről, hogy szar, csak mert McG rendezte? ezt azért nem kellene…

  “MCG meg a Supernatural-en kívűl még nem nagyon csinált semmit.”

  Nolan meg Memento-n kívűl nem nagyon csinált komolyat a Begins előtt. és akkor mi van?

  “Bale is bele tud nyúlni középszerű filmekbe”

  ettől még lehet kurva jó a film, ez nem érv semmire se.

 24. hogy mindenki átérezze:D
  ez a csúszás olyan, mint mikor állsz a villamos megállóban, és látod ahogy közeledik, de tőled 200 méterre megáll, te meg csak nézel, hogy most mért állt meg, mért nem jön már, hisz nincs se forgalmi akadály, se semmi.
  na kb ezért sz*r, hogy csúszik…

 25. igen, mert ha az egész világon csúszna 2 héttel az oké, de hogy megint csak minket szopatnak az dühítő, és ráadásul egy ilyen fossal.
  biztos azt hiszik hogy a múzeumra komplett családok fognak elmenni (nem) és ha apu a terminátort nézné inkább akkor a család többi része se múzeumozna, gondolom én
  nagy fasság ez

 26. Én azt mondom,hogy örüljetek annak,hogy csak 2 hetet csúszik. Az meg kis hazánkban nem sokat számít,hogy milyen nagy kaliberű film van érkezőben. Ott van a Dark Knight vagy a Hellboy 2 például. 1 hónapot csúszott mindkettő pedig rengetegen várták őket. Helyettük kaptunk egy elkúrt Múmiát.
  Szóval addig örüljünk amíg a filmek csak csúsznak. Én már azon sem lepődnék meg ha a jövőben 1-2 film meg se jelenne nálunk.(vagy csak 1-2 moziban menne)Amit a fűrész negyedik részével is műveltek az egy vicc!

 27. Az, hogy McG a Supernatural-en kívül nem csinált semmit sem, egy nettó baromság. Ajánlom az ide vonatkozó IMDb oldal megtekintését mielőtt ilyen hülyeségeket írunk le egy filmes oldalon…

 28. bocsi az offért:

  “Én már azon sem lepődnék meg ha a jövőben 1-2 film meg se jelenne nálunk.”

  ott a Taken, bemutatták? nem. pedig az utóbbi időszak egyik legjobb akció-thrillere, szerintem. nekem ez fájt, de mindenki fog tudni mondani egy ilyet legalább, Human meg gondolom többet is… :(

 29. Én is kibírom a 2 hetet, de pl Humannak, aki filmekről az átlagosnál több hírt olvas el a nagy világban, neki már neccesebb, mert igen, spoilerbe szaladás esélye megnő :P

  McG-be nagyon bízom.

 30. Ja és Stillernél ne csak azt nézzétek, hogy T3-tól kikapott a Múzeum első része… Stiller úgy általában idehaza nem bukik el. Sőt, Amerikába bukik, de itt nem -> Agyő nagy ő … szóval kajálja a magyar nép…. :P:) Talán ezzel magyarázható. Terminator azért amúgy jól cseng még mindig.

 31. Nézzük a jó oldalát….késik az Ítéletnap….hátha ez jót jelent.
  Amugy én is nagyon várom a T4-et,visszafelé számolom a napokat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.