13 hozzászólás a “Inglourious Basterds forgatás” bejegyzéshez

 1. Az ezredforduló körül élték reneszánszukat a világháborús filmek (Bourne közlegény megmentése, Elit alakulat, stb), ez mintha kicsit el lenne késve, de várós ám. Tarantino alól került már ki pár jó film, bár valahogy nem tudom elképzelni, hogy hol csempészi bele a szokásos fekete humort és cinizmust egy ilyen témába, de kész vagyok a meglepetésekre. :)

 2. Heistmonkey:
  Nyet Bourne, RYAN!

  Nézd meg a Kelly hőseit ha a csempészútvonalakra vagy kiváncsi.

 3. Segnor symor igazat szól hallgassatok rá (esetleg Navarone ágyúi)!

  Számomra a II.VH megunhatatlan téma, bízom benne hogy Tarantino bácsi sem véletlen választotta ;)

 4. Symor:
  1. Matt Damon közlegéény
  2. Láttam már nem egyszer, és tényleg, igazad van. :)

 5. a II világháború egyrészt kimeríthetetlen téma, másrészt nem hinném, hogy pont ebbe a keretbe ne lehetne fekete humort és cinizmust keverni, mikor már annyi háborús írónak sikerült.

  várjuk, mint a állat :D

 6. Nnna, végre ezt a műfajt is megtalálta magának. Remélem teletömi fasza dumákkal. Nem az akción lesz a lényeg, vagyis ne azon legyen! Igazi kúl, Tarantinós Piszkos 12-t várok!!!

 7. remelem az elso kepen lathato akciok a film mondjuk 10-20 szazalekat teszik ki, mert en a haborus filmeket nem szeretem, de egy tarantino-s verzio tudom, h mas, szoval nagyon kivancsi leszek

 8. Én meg nagyon régen láttam jó (újabb) háborús filmet, úgyhogy remélem normális arányban lesz a szöveg, meg a hentelés. És legyenek havas helyszínek is (szerintem az még jobb hangulatot kölcsönöz).

 9. aki nem látta volna, az nézze meg a Halál 50 óráját, az felülmúlhatatlan háborús film, kicsit komolyabb, mint a Kelly hősei, de ütősebb is. ez valami jóféle tarantinos film lehet, feketehumorral, nem várt fordulatokkal, kattanásokkal… naon várós, az tuti, az előző dobása balul sűlt el sajnos.

 10. dimitrij: Halál 50 órája… Jópár film felülmúlta a témában, és nem volt olyan nehéz…

  Valszínű azért, mert még nagyon közel volt a háború emléke, de teljesen kicsavart és hiteltelen vmi lett belőle, gyakorlatilag történelemhamisításnak lehet nevezni.
  Példálózni most nem akarok, de tudnék.
  Ha mondjuk megnézed a Saints and Soldiers-t,lényegesen reálisabb képet fest a dolgokról, főleg arról a bizonyos “mészárlásról”…
  Amúgy gyerekoromban nekem is baromira tetszett a film.
  Aztán mikor újranéztem, baromi nagy volta csalódás :( …
  A Tarantino filmet meg én is várom nagyon…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.