Romero tovább zombul: Island of the Dead

Legutóbb Naplót készített velük, ezúttal meg valami szigetes móka lesz. És jöttek kép, de még hogy jött. Persze, a zombik mindig ugyanúgy néznek ki, de akkor is tudom, hogy sokan megbambulják most őtet.

Egy észak amerika parjaihoz közeli szigeten játszódik, ahol a lakosok küzdenek a zombi járvánnyal, de várják (dolgoznak rajta? reménykednek hogy lesz?) az ellenszert, hogy a családtagjaikat “visszaváltoztathassák”.

16 hozzászólás a “Romero tovább zombul: Island of the Dead” bejegyzéshez

  1. Szerintem csak jobb lehet, ott igazán a kamerás nézet nem jött be.

    Amúgy ez nagyon érdekes… Gyakorlatilag bármi mögé oda lehet csapni az ” of the dead” címet. :P Elég sok ötlet jut eszembe most hirtelen, de amíg nem védettem le, nem írom le :P

  2. Ójaj…

    Vajon milyen lesz, ha már a csontig lefoszlott arcú zombinagymama megkapja az ellenszert, újra öntudatra ébred és a tükörbe néz?

  3. Pedig azt hittem a DoD után hogy egy szigeten biztonságba lennék lol…

    Meglepő fordulatokkal lesz tele a film gondolom.

  4. hat en ugy vagyok romero-val, h a filmjeit inkabb tekintem valami szocio-dramas lightos thrillernek, mint horrornak, persze ez nalam nehol nagyon bejon (diary), nemely filmjeinel meg nagyon nem (day)

  5. Ha mar Romero, akkor en maradok a Night of the living deadnel azt hiszem. A tobbi filmje is boven nezheto, jobb mint az atlag, de az elso resz befejezese vmi olyat mutatott, amit horrorban en meg nem lattam (kiveve, ha ide vesszuk az olyan filmeket is amik horrorok ugyan, de az kb csak a diszlet, lasd Suttogasok es sikolyok, Farkasok oraja, Lynch filmjei, Jakob lajtorjaja, stb.).
    Ennek ellenere feltetlenul megnezem, most mar johetne egy igazan jo film, a No country for old men ota nem volt semmi olyan amire azt mondtam 10/10. Na talan majd ez :)

  6. Hát az a Diary egy nagyon nagy félrenyúlás volt. Egyszer is elég volt látnom, bár voltak benne azért okosságok.

  7. madcows-al értek egyet romero mindig többet ad egy átlagos zombihorrornál inkább a társadalomkritika és ez ember gyarlóságát emeli ki.. sztem nem ugy mint az ő filmjeinek rímékjei azok közül is a day of the dead ahol már a falon másztak a zombik elég röhejes volt:D

  8. jah és romero annyi dead filmet csinál amennyit akar mivel ő az alfa-omega zombifilmek terén

  9. Akkor a média, a fogyasztói társadalom, a Bush-kormány után a gyógyszeriparon a sor…?
    Bárcsak már itt lenne…

  10. Remélem a kézikamerás hülyeségről a South park égetés miatt lemondanak…. Anyám hogy az mekkora baromság…
    Az még elmegy hogy fps nézett egy főszereplő szemén keresztül…

  11. “Remélem a kézikamerás hülyeségről a South park égetés miatt lemondanak…”

    sztem meg pont a diary volt az, amelyiknél fel se tűnt annyira, hogy kézikamerás, mert nem azzal próbáltak trükközni, hogy össze-vissza rángatják, mint a hülyegyerekek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.