13 hozzászólás a “Jessica Alba látható az An Invisible Sign Of My Own forgatási képeken” bejegyzéshez

  1. Úgy, hogy szép az arca :)
    Amúgy valami hasonló film volt régebben Edward James Olmos-sal is, Stand And Deliver vagy mi volt a címe… (jelölték is oscar-ra Adama-t:). Najó nem pont ez a sztori de ott is matek meg izé meg dráma :D

  2. Ezzel a Jessica Alba=matektanár castinggal nyilvánvalóan a Marky Mark=természetismeret-tanár hülyeséget próbálják felülmúlni.
    Esetleg Vin Diesel is beszállhatna, mint algebra és számelméleti tanszékvezető professzor.

  3. :) Kiskis, hova ez a jóindulat? :D mondjuk a matektancsis részre én is kíváncsi vagyok, vajh elegendők lesznek -e az őzikeszemek..

  4. Hát, szerintem is elég fura a szereposztás :D
    Majd talán valahogy megnézem, ha jókat írnak róla, de nem moziban.

  5. Az első képen Alba kisasszony olyan fejet vág, mintha neki lenne szüksége a segítségre…
    Ez nekem elég nagy luftnak tűnik így elsőre.

  6. Kiskis ez ügyes volt! azért elvisélnek egy sulit ahol ilyen tanáraim lennének, de az én suliban Alba kisasszony inkább tesit tanítson szűk dresszben:) Vin Diesel barkács oktató legyen:) de ez a film egyébként hát nem tudom elég fura,olyna semmit mondó lehet megnézem,de Jessicát bírom meg minden csak sajnos más stílusú filmekben valahoyg nem felel meg lásd “A szem” hát tök vártam a filmet és nagyon rossz lett! :(

  7. Diesel bácsi már volt – ha nem is tanár – de valami bébicsősz. persez Alba kisasszony egy kicsit izgalmasabb jelenség, ha még valami szép szemüveget is dobnak rá, akkor kifejezetten izgató tantónénike lehetne belőle. :)

  8. Nem ismerem az ifjúhölgy matematikai képességeit de azt hiszem hogy általános iskolás (a kép alapján úgy tűnik)matematikai ismeretekkel még ő is rendelkezik. Nem hiszem hogy olyan film lenne amiben másodfokú egyenleteknél komolyabb matematikai példák száldosnának de még lehet hogy azok sem. De Alba miatt (Dark Angel;Sin City) mindenképpen nézős.

  9. Nem tudom ti, hogy vagytok vele de Albával, bármikor mármilyen film jöhet. Ha most épp egy csontig unalmas matektanárnős ilyen az igazi élet féle filmet fog forgatni azt is megnézem! Erre a csajra ha egy szemetes zsákot húzol és egy wc deszkát akasztasz a nyakába, akkor is állati jól nézki!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.