7 hozzászólás a “Még egy kicsi Australia-kampány” bejegyzéshez

 1. idén ez lesz az oscar-rabló?? 11 jelőlésből 02 fog elvinni?? engem nem hozz lázba bármennyire is kampányolják :)

 2. remélem Hugh-nak végre ezzel a filmmel meg lesz az Oscar nom., igazán megérdemelné. Szerintem jók ezek az oldschool képek, olyan feeling az egész. (off nyomhatnának már az Avatarról is némi promo képeket mert így nem fognak özönleni a népek – ne legyen igazam….on)

 3. Tegnap néztem meg a Jó, rossz, csúfot és végig azon filóztam, hogy mennyire hasonlít Eastwood és Jackman egymásra, fpleg arcvonásokban. Nekem emiatt tuti tetszeni fog, mert elő fognak jönni az emlékek a régi cowboy filmekből, már most hogy ezt a képet nézem Eastwood jut eszembe és nem Wolverine.

 4. Trailer alapján nekem a képi világ nagyon bejön, mi több ütnek a nagytotálok. A történet meg nekem kicsit hajaz a Out of Africa-ra, kövezzetek meg de a trailer közben az ugrott be , némi háborús körítéssel. Néni jönni újvilágban, ahol lenni egy helyi Indiana Jones, love, némi action:o) Talán ez kevésbé lesz lelkis.
  Nekem tuti nézős lesz.

 5. Igaz és Bocs!
  Bár nekem kimaradt eddig, és eme postról tévedtem oda….
  Pakold át vagy töröld. Mea Culpa!

  A képek is ütnek, szerintem ráhangolnak a filmre, a korra, és még a képi világra is. Bírom az ilyen PR-t, akárcsak a TDK Joker firkálta cuccok. (remélem ez nem off)
  Illetve ha ütős lesz a film akkor jó mellékletek lehetnek majd egy diszdobozhoz vagy steelbookhoz szerintem. Lényeg a lényeg nekem bejönnek az ilyenek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.