13 Torino sétálni ment az erdőbe de Gulliver eltaposta őket és Spirit lelőtte

Először is, a nemrég említett 13 remake az alábbi két remekbeszabott színészt zsákolta be magának: Ray Liotta és Ray Winstone.

Aztán úgy néz ki, hogy a Gulliver utazásait megint megfilmesítik, és ezúttal a gumicukros Jack Blackké lenne a főszerep, mindezt a Fox pénzből a Shark Tale rendezőjével.

Most pedig két szerintem fasza Spirit kép. Ez olynan over the top lesz, hogy remélem szeretni fogjuk tényleg.

És még az is itt van, hogy folytatják a 30 Days of Nightot, ami vámpírfilmről mammut ejtett már pár szót nektek. És a forgatókönyvírók maradnak, akik közé az eredeti képregényt elkövető muksó is beszámít.

És végül a Gran Torinonak egy újabb poszter, Clint papa az ujjával céloz.. ja nem.

6 hozzászólás a “13 Torino sétálni ment az erdőbe de Gulliver eltaposta őket és Spirit lelőtte” bejegyzéshez

  1. Gulliver Jack Blackkel? Bakker, kinek pattanak ki az agyából ilyen ötletek? Szerintem biztos fasza lesz, csak ne drámázzák túl, hagyják JB-t élni. A Spirit nekem még mindig semleges sajnos, nem tud elkapni. A Gran Torino meg, úúúdevárós. (Amúgy te Human, tényleg álmatlanságban szenvedsz hallod.)

  2. Nagyon bejönnek a Gran Torino minimalista poszterei, viszont ezek a Spirit képek nekem valamiért nem ütnek, de mindegy, mert mindkettőt nagyon várom. A Jack Black Gulliver meg baromi jó ötletnek hangzik, így hajnali ötkor.

  3. SLJ ezen a képen, hűha… emlékszem egy interjúra, amiben Frank Miller mondta azt, hogy ez a film a Maszk! és a Sin City keveréke lesz… hááááát.. én még bízom az öregben
    Gran Torino pedig nagyon Oscar gyanús lesz….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.