48 hozzászólás a “It could happen” bejegyzéshez

  1. Azért van dekoratív színésznő még:$ mondjuk Jessica Biel vagy Elisha Cuthbert is még jó lenne!

  2. bárki csak ne ő… én pl egy Charisma Carpentert még anno a Josh Whedonos szkripthez nagyon el tudtam volna képzelni… de nekem Sophia Bush a favoritom… bárki csak Megan Fox ne, könyörgöm…

  3. Én Liv Tyler-re gondolnék. Kellőképpen “komoly” arca van a szerephez, no meg szép is.

  4. srácok, komolyan azut hiszitek hoyg begy 100 milliós filmet rábíznának Carpenterre aki 1 nagy filmben sem volt főszereplő? Sophia Bushra? Rachel Bilson? Maradjunk már a mozifilmek talaján.

  5. Diane Keaton?:)
    Liv Tyler szerintem is jó választás lenne,csak megánok meg dzsesszikák ne mert akkor megint egy F4 lesz a végeredmény..

  6. hahaha Rachel Bilson!! :D én láttam azt a részt :O)

    Amúgy meg, Liv Tyler, esetleg valamelyik Jessica. Leginkább Biel, olyan Blade-esen :) Alba nem néz elég keményen.. de Fox-ot ne, kérlek.

  7. uma thurman? lucy lawless? nah meg liv tyler? úrIsten emberek hát WonderWoman mindigis a legszebb szuperhősnő volt DC-s berkeken belül. megan fox-al annyi baj hogy hiába istenítik hogy milyen jó nő, baromi szarul szinészkedik…angelina meg már ki van öregedve ebből a szerepből…az a baj hogy nincs olyan fiatal szinésznő aki tehetséges is meg még szép is és el is vállalná a szerepet

  8. Na ezeken a beszólásokon jót nevettem! Ha csinálnak filmet akkor én arra tippelek, hogy Superman méretű ismeretlen színésznő kapja és nem egy Chris Bale. Szóval ne maradjunk a talajon!!! (Én Jes Bielt képzelem, valaki erős és macsó legyen, ne egy Alba)

  9. ez a megan fox mánia… rose mcgowan, úgyis gyúr más red sonjára… vagy shannon elizabeth

    amúgy human, akár volt nagy filmben, akár nem, akkor is charisma lett volna a legtutibb :P foxot még le is játszaná :D

  10. Én Jennifer Love Hewitt-ra szavaznék, bár ő eléggé eltűnt a tini filmes korszaka után. Tudom sorozatozik, de akkor sincs már ott nagyon a filmekben. Kár érte. Azért remélem fültámad hamarosan.

  11. Kristina Loken. Tökéletes a szerepre. Nem hasonlít a karakterre és nem jó színész. Esetleg Esetleg Hely Bery :D

  12. csak nekem tűnik úgy hogy ez a nő úgy néz ki mintha férfi lenne? mint egy transzvesztita … vhol le is nyilatkozta hogy ő férfinak akart születni, semmi nőieset nem érez magában, nah gondoltam kisanyám, látszik is rajtad :))

  13. Mindenki sír itt, hogy M. F. nem tud színészkedni.. hát ebben a filmben szerintetek mennyit kell majd?

    De legyen mondjuk Olga Kurylenko… ;) Milyen vicces lenne, ha orosz akcentussal beszélne a vándervúmen.

  14. én meg liv tylert nem bírom, a hihetetlen hulkban tudott olyan bután nézni, hogy már néha tényleg azon aggódtam, hogy éber kómában szenved

  15. Kate Beckinsale? :P
    Volt már ő vámpír meg vámpírölő amazon… Szerintem tudna wánderwumen is lenni :)
    Ja, és gyönyörű!

  16. Alba nagyon szép, de túl törékenyő Wonder Womannek, Megan Fox jó lenne, ha felszedne pár kilót, meg izmot, fizikai adottságok alapján Lucy Lawless a tökéletes választás eddig felsoroltak közül. Az én olvasatomban Wonder Womannek nem angyali vonásai vannak, hanem markáns arca és erős felépítése.

  17. Nem akarom letörni a lelkesedést, de a filmre már le van szerződtetve nyár óta Megan Gale, a forgatást pedig Új Zélandon fogják kezdeni.
    Megtörtént a hivatalos bejelntés is az idei San Diego-i Comic Con-on

  18. Whoa! Utánanéztem Megan Gale-nek. Igen, kellően szögletes a feje, van vagy 1.90, szélesebbek a vállai, mint nekem (ez mondjuk az én hibám :D ), és szupermodellből lett színésznő. Biztosan elsöprő tehetsége van hozzá, mint a másik Megan-nek… :D

  19. nos a jó öreg imdb szerint valóban megan gale van írva wonderwoman szerepre de nem saját filmben hanem justice league-re 2011re…és pletyka szinten. igazán kiadhatnának azzal kapcsolatban is valami hivatalos közleményt mostmár!

  20. hmm hát nekem egyik ekdvenc sorozatom az Angel és Carpenter simán jó szinésznő benne, eg yszuperhős szerep meg nem kiván nagy alakitást meg oscart sem. a másik peddig h Taratino ota tudjuk h lehet B szinészeket még ujra “közzéteni”(de rondán fejeztem ki magam sorry)

  21. Mennyire felesleges ebből filmet csinálni miért nem AZ Igazság ligáját kezdik el inkább forgatni vagy egy Green Lantern is jobb választás lenne, ki várja ezt egyáltalán??

  22. Ha nem lesz olyan feje mint MF-nak a képen akkor felőlem bárki. Bár ugy alapból Wonder Woman-t nem csípem nagyon.

    meg reagálva előbbiekre sztem Green Lantern se érdekelne jobban, van 1-2 érdemes DC karakter (Batman, Superman) de a nagyrésze egy vicc. pl akik a Justice League: Unlimited-be vannak…. röhej

  23. Uristen ,borzalmas neveket irtok. livtájler :S:SS
    Underworldös csaj jo lenne.Jessikabíll ááá.Na meg kinek kell izomnő? Vazze ez egy holivudi film, ebbe bomba csaj kell.Na jo ,nem macskanő szintü szerepet de nem is egy nagy durrt kell várnunk.Love hujitt áá na az még egy semmi extra nő.Lucy Liu kicsit nem oylan arca van mint szuperhősnőnknek.
    Mindegy jót röhögtem a tippeken.
    Ja és szexis ez a M fox.Nem értem miért fikázza mindenki.Még hogy férfinek néz ki..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.