40 hozzászólás a “A Rózsaszín Párduc kettő bemutatója” bejegyzéshez

  1. azért mert neked nem tetszett az első rész, még jó vígjáték volt, és talán ez is az lesz.
    volt már egy fikázós posztod erről és mindenki lekommentelte hogy pedig milyen jó volt az 1….

  2. hát, az első rész tényleg k.jó volt, jók voltak a poénok, Steve Martin akcentusa pedig valami haláli volt. Ami nem tetszett, hogy megint ellövik ezt a “dembörgör” poént. Elsőre szakadtam rajta, másodjára csak megkérdezném, hogy miért nem találnak ki újat?
    Ja, és term. eredeti nyelven kell megnézni, az elsőt is így láttam, a szinkron kb. 90%-os poénvesztést generál.
    “It iz lövli vedá, vi á eving, áj óp dö vedá kontinyuuz!”

  3. Ez az eredeti sorozat megerőszakolása, élesben hátulról… Elég nehezen tudom elképzelni, hogy aki látta az eredetiket, annak tetszenek ezek.

  4. Ha az elso reszbol indulunk ki, akkor a masodikban is ennyi poen lesz, mint amennyit a fenti trailerben lathatunk.

  5. Szvsz ennyire nem kritikus a helyzet mint amennyire állítjátok, láttam az eredeti sorozatot (meg is van DVD-n) – Peter Sellers Rulez!, meg az előző részt is láttam, de nem éreztem azt hogy nem bírnám végig ülni, agyat kikapcsolva kellemesen szórakoztam. A folytatáshoz nem fűzök sok reményt, de az első részhez sem fűztem sokat, éppen ezért nem is csalódtam. Szerintem egyszer nézős szombati lazulásnak jó lesz, Cleese, reno, Martin, Molina… csak nem lesz már olyan rosz ;)

  6. Szerintem nem lesz rosszabb, mint az itt annyira sztárolt Tropic Thunder…
    Amúgy az Peter Sellers-es filmek is nagyobb potenciál volt, és ott sem használtak ki mindent. Nem tudom, hogy más is így gondolja-e, de az amerikai vígjátékok már nagyon régóta óriási válságban vannak. A fingós-böfögős-undorító poénokkal akarnak eladni mindent…

  7. LEhet hogy azért mert én az eredeti Peter Sellers-es részeket nem láttam, meg nemis igazán szeretem, nekem ez jobban bejön. Ez kicsit jobban hasonlít a rajzfilmre mondjuk.

  8. Andy Garcia-nak nagyön örülök, és ha már fele olyan jó lesz mint az első rész akkor leszen majd egy vidám másfél órám

  9. Alfred Molina. Say no more. :) (Cleese, Garcia)
    Nekem tetszett az első rész és a színészfelhozatal miatt tuti nézem a 2-t is. Én végigmosolyogtam az előzetest.

  10. Hát azért a régi sem volt egy húúú de nagy szám. Nekem csak a szerencsétlen “esetlenkedés” maradt meg + 1 jó csaj a gyémánttal :D

  11. “azért mert neked nem tetszett az első rész, még jó vígjáték volt, és talán ez is az lesz.”

    ööö, na de várj. erre most lehetne azt írni, hogy azért, mert neked tetszett az első rész, még nagyon rossz volt. kvázi magadnak mondasz ellent.

    valóban a legtöbb vélemény negatív volt, de persze, hogy sokaknak tetszett a film. de majd a 2. rész bevételeiből kiderül. ha hozza az első szintjét, akkor az jó nézői véleményt jelent. ha alulmúlja nagyon, az kevésbé jót.

  12. Én az első részre nagyon nem voltam kíváncsi de aztán kellemesen csalódtam, mert tényleg vicces volt! és ezért megnézem a másodikat is! nem hiszem hoyg ez csak dvdn jönne,mivel az első résznek is hatalmas nagy feneket kerítettek pedig mindneki leszólt legalábbis a kritikusok! de ettől még lehet hogy jó!

  13. Elnézve a színészeket, kb hasonló “prodzsekt”-ről lehet szó, mint az Ocean 13. Poénkodunk, barmulunk és még pénzt is kapunk.

  14. Én sírva terültem az első részen annyira bejött. Minimál fárasztás volt csak benne, klasszisokkal kevesebb mint a debil tinivígjátékokban.

  15. a régiek is jók, meg az új is. Jót röhögtem az előzőn, szóval jöhet ez is, a színészgárda meg pöpec! Bírom a “szerencsétlen” ember és még is összejön minden neki témájú filmeket:-D

  16. Medzsoval értek egyet,a régi rózsaszín párduc verhetetlen volt.Steve Martin jól játsza a figurát,de számomra az igazi Clouseau mindig is Peter Sellers marad.

  17. Látom most is meglesznek ezek az eltúlzott bénázós poénok…
    No mind1. Már csak a színészek miatt is megnézem.

  18. medzso
    ugyan mar, eredeti szeri, abbol is csak ketto lett kalsszikus, a tobbi meg felesleges meg eroltetett…

  19. Hát nem tudom, én pont tegnap néztem meg megint az elsőt, és még mindig szénné röhögtem magam rajta. A magyar szinkron szerintem rohadt jó lett, angolul nem is bírtam sokáig. :)

    Inkább több ilyen, mint a b*szós, fingós, sza*os poénok…

  20. Hát igen… manapság nincs olyan vígjáték, amelyben ne lennének csöcsök, szex, pite és káromkodás… sok tini vígjáték (nah jó a fúrófej taylor az ütött)… Örülök, hogy a nyomozó visszatér! :)

  21. láttam az eredeti filmeket, és láttam ez ta remake-t is. nem vagyok híve a remake-nek, de itt az eredmény igazolta az újraforgatást. nem volt rossz Steve Martin, de Reno egyszerűen zseniális volt, imádtam… öröm volt újra ebben a műfajban látni (a Jöttünk, láttunk, visszamennénk trilógia után). a szinkron sem volt rossz, bár én eredeti nyelven is élveztem. és természetesen megnézem majd a második részt is, de biztos nem moziban, ráér majd dvd-n, nem üldöz a tatár…

  22. winnie bázmeg,

    azt írja, hogy:
    “azért mert neked nem tetszett az első rész, még jó vígjáték volt, és talán ez is az lesz.”

    mire te:

    “ööö, na de várj. erre most lehetne azt írni, hogy azért, mert neked tetszett az első rész, még nagyon rossz volt. kvázi magadnak mondasz ellent.”

    de nem azt mondta, hogy szar volt, hanem azt, hog nem volt az, tehát nem mond magának ellent, hanem egyetért magával. kicsit túlgondoltad ezt a dolgot szerintem. :)

  23. azzal mondott magának ellen a csávó, hogy ugyanúgy ki lehet jelenteni a másik oldalról is, senki sem győz – “tuti rossz lesz a második rész mert az első sem tetszett” “tuti jó lesz a második rész, mert az első is az volt”

  24. Az elso resz sztem katasztrofa volt, a regit is csak Peter Sellers zsenialitasa adta el, amugy az sem volt egy nagy durranas.

  25. madcows-al egyetértek, az eredeti Sellers-esek között sem volt mindegyik ütös, csak hát az idő.. ez meg ha egy picit jobbat tudna mint az 1, akkor akár nézős is lehet. vasárnap este. bár hozzáteszem h ez is az a kategória, ami csak a színészek miatt nézhető..

  26. dimitrij, sajnos nincs igazad. gondold végig. de hogy ne szakítsam meg a fonalat:
    ellentmondott magának. most te jössz:)

  27. uazz! az volt csak a bibi mariann megmozdulásában, h úgy kifogásolta human egyértelmű negatív véleményét, hogy ő is csak saját (pozitív) véleményének evidenciáját tudta felhozni. tehát: neked azért nincs igazad, mert nekem van / vagy: azért nem rossz a film, mert szerinted az, viszont azért jó, mert szerintem jó! :) ennyi.

  28. jah és nem önmagában a mondatban volt ellentmondás, hanem azzal amivel a mondat mögött érvelni akart. ezért írhatta winnie azt h “kvázi ellentmondás”.

  29. DelMare, “neked azért nincs igazad, mert nekem van ” igazad van, akkor mást írok :)
    nem az a lényeg, kinek van igaza ,kinek nem, csak nem szeretem ha olyan filmet húz le ami még moziban sem ment és nem is látta, ráadásul az 1. rész alapján ítél, ami meg ráadásul – és nemcsak szerintem – állati volt.100x többet ér mint egy pite.
    szóval azt nem szeretem ha megnézés nélkül ítél valaki, mert egy trailer alapján nem lehet.TDK-t is istenítette, én rávettem magam, megnéztem és elaludtam rajta, ez van. De legalább megpróbáltam :)

  30. Ha lesz a táncikáshoz hasonlóan odavágós jelenet, mint az elsőben, akkor már megéri. Én azon a mai napig szakadok. Jane Reno zseniálisan nyomja.

  31. és mit írtam? azt, hogy legfeljebb vitatható az álláspontja. viszont ellent nem mondott magának.

    de ilyen erővel kedves dr Fünke te is ellent mondasz magadnak. :)

  32. az az egyik csúcsjelente a filmnek Remus, szerintem is. abban a félig bézs, félig padlizsán színű testhetálló ruhában táncikázik a két idióta, az remek. :) ja, és kellemes a zene alatta…

  33. Csatlakoznék, nekem nagyon tetszett az első rész is (feliratosan), ez is ugyanolyan jónak ígérkezik, nálam tuti nézős :)

  34. Valami rémálom volt az elő rész, a felénél menekülve hagytam el a szobát. Szeretem Steve Martint, Renot is, de nem ebben a műben és igenis van az a film amihez nem kellene hozzányúlniuk, mert rontják az eredeti megítélését is.

  35. Jaj ne már hogy csinálnak egy második részt is ennek! Nagy pofára esés lesz.. Már az egy is szörnyű volt iszonyú gyenge poénjai voltak… nézzétek meg az eredeti részeket!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.