Ausztrália poszterecske

Gondolom nem titok mostanra, az Ausztrália a várólista előkelő helyén van. (két héttel amerika után nézhetjük, dec 11-én, csak hogy a kritikák elkedvetlenítsenek, vagy felb*asszanak minden filmbuzit aki kíváncsi rá.) Aki pedig írtózik a jól giccses filmektől, az pedig egyszerűen nem nézi meg. Ilyen egyszerű.

human
írta
2008. 11. 07. 02:57
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Ausztrália poszterecske” bejegyzéshez

  1. Engem azért nem csigáz fel ez az egész Ausztrália dolog, mert nem tudom elképzelni, hogy mivel töltik ki azt a 3 órát (gondolom annyi, ha epik film). Úgy értem, hogy ha azzal töltik ki, amit a trailer is mutat, akkor az úgy unalmas. Két óra összeismerkedés, utállak, bunkó vagy, megmented az életem (tipp), hálás vagyok, nem utállak, szeretlek, trallala. Majd egy óra bombázás, zűrzavar, tragédia, romok, szeretlek, meg kell menteni az aboriginál gyereket, the end. És ez így beleférne másfél órába is.
    De bízzunk benne, hogy tévedek, és nem csak ennyi a történet. :)

  2. Én is ettől félek amit HeistMonkey mond, de remélhetőleg lesz valami jó háttérsztori, de belegondolva baromi sok film nagyon egyszerű történeten alapszik és mégis jó lett, rendezőn és történeten fog múlni a dolog.
    Az a kis őslakos a képen nagyon kemény!!!
    Ja és tudjuk, van külön Ausztrália Post, meg Trailer Post, oda a kommenteket, itt csak a képről lehet beszélni!

  3. Valahol olvastam, hogy a jó film ismérve nem a magas esztétikai érték, hanem a szorakozás által közvetített maradandó élmény. Ilyen formán akár a leggagyibb film is lehet jó! Majdhogynem mindegy, hogy azért nézzük ezt a filmet mert nyálas, vagy kosztümös, vagy történelmi ihletésű, vagy romanitkus – bocs, ez már volt más formában, – a lényeg: igencsak nézhetőnek tűnik! Irány a várólista!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.