Dalí felkapott lett és Will Smith plusz Sam Mendes

A Little Ashes mellé úgy néz ki még készülni fog Antonio Banderas főszereplésével is egy Dalí film, ami teljesen biopic lesz és Simon West rendezi.

Aztán meg itt egy másik hír, miszerint Spielberg és Will Smith nézegeti ezt az Oldboy című filmecskét (990 forint a nagyobb áruházakban, ha még van), hogy mégiscsak remeakelni kéne.

És még: Sam Mendes leoltotta a Variety-t, akik azt írták, hogy ő rendezi a Preacher mozifilmet, közben pedig egyelőre csak forgatókönyvet keres, és csak bevonták a projectbe. Ha nem lesz jó forgatókönyv, akkor meg kalap?

“This is a typical Variety announcement,” Mendes added. “‘Mendes to direct Preacher’ – I wish! Basically they should have written, ‘Mendes in development with Preacher’. What I’m doing is, I’ve gotta find a script. I’ve just got to get it written.”

20 hozzászólás a “Dalí felkapott lett és Will Smith plusz Sam Mendes” bejegyzéshez

 1. Ha az oldboy-t remakelni merik huhh… komolyan ezeknek már semmi sem szent?
  És főleg a popcornlátványhúdejómiez rendezők netovábbja Spielberg?? Mert még ha valami stílusos arc (ha már mindenképp remakelni kell), mondjuk tarantino, vagy valami fasza európai rendező, de spielberg?? Smithel semmi bajom, de sem igazán ilyen filmbe való.

  Hát, ezen eldobom az agyam, komolyan..

 2. Az Oldboyt éppen azok a pillanatok teszik különlegessé, amelyeknek egy hollywoodi produkcióban (sajnos) nincs helyük. Egy Oldboy remake valószinüleg egyenlö lesz egy Legenda vagyok szerü maszlaggal…

 3. én nem igazán értem ezeket a remake dolgokat…inkább csak az zavar, h összefüggésbe hozzák az eredetivel.

  Nem jó a tej(vagy inkább túl jó), ezért csináljunk tejitalt, ami olyan mint a tej :/

  Miért kell átültetni a történetet egy másik kultúrába? Előfordulhat, h kisül belőle jó, ezt nem akarom tagadni, de az eredeti sikeréhez, nagyszerűségéhez pont az kellett, hogy ott és úgy történjen, ahogy történt. A többi már utánzás, és giccs. Személyes vélemény, engem az Oldboy “új változata”(leirni is nevetséges) nem érdekel.

  Szivesen olvasok itt a remakelés motivációiról, lelki mozzanatairól, ha valaki be akar avatni :)

 4. hú, oldboy-remake nagyon kéne, a film volt olyan, hogy megérdemelje. valahol sajnálatos, hogy még mindig nagyon kevés az ázsiai remake és csak a J-horrorokat tartják feldolgozásra méltónak.

  (és ugyebár így még többen megismernék az eredetit.)

 5. “én nem igazán értem ezeket a remake dolgokat…inkább csak az zavar, h összefüggésbe hozzák az eredetivel.”

  én meg a remake-sírást nem értem. (nem kell nézni, ha nem érdekel. ezt le is írod. hol itt a gond?)

  érdekes, hogy az eredeti készítőit nem zavarja, hogy összefüggésbe hozzák őket az eredetivel – ha zavarná, nyilván nem adnák a jogokat.

  (azt meg hozzá sem teszem, hogy valamiért páran meg vannak győződve arról, hogy a remake nem sikerülhet jobban. hol van megírva, hogy az 1. verzió lehet csak a legjobb. lehet, hogy egy 4. remake-re tökéletesedik minden, tűnnek el a hibák, stb. mi lett volna, ha annak idején jeff buckley nem “remake-eli” leonard cohen “hallellujah”-ját? egy zseniális számmal lettünk volna kevesebbek.)

 6. Az Old Boy tudtommal egy trilogia egyik resze (persze a legjobb). En szivesen megneznek egy remake-et!

 7. Na már most, én jobban örülnék egy HBO-s Preacher-sorozatnak, egy(-két-három) mozifilmmel nem lehet igazán megragadni a képregény lényegét. És ha már itt tartunk, Mendes húzzon el a picsába.

  Ja és a szokásos duma, a rimék tuti szarabb lesz, köcsögötlettelenamcsik, blablabla.

 8. balta! Rosszul tudod. Csak a hasonló téma miatt nevezik a három Park Chan-wook filmet Bosszú Trilógának.

 9. winnievel értek egyet. aki nem szereti a remake-eket, az ne nézze. én se láttam még egyet se. ja, de, A kört. de annak meg nem láttam az eredetijét. illetve múltkor elcsíptem az HBO-n 10 percet A téglá-ból, azóta szemezek vele.

 10. Megy harc rendesen! remeke vagy ne! hát én szivessen nézném Will smithel, de ha Spielberg belenyúl akkor úgyis valami olyna rendezőnek adja aki már letett valamit az asztalra, nem tudom kik közül válogatna de ilyen D.J Caruso a jeleöltek között lenne tuti:) szóval megnézném ezt a remeket de ez csak évek múlva jöhet szóba! addig lesz még pár vita meg utánna is hoyg az eredeti vagy a remeke jobb e!? de azt hiszem az ázsiai filmek amerikai változata csak a Kör esetében sikerült!

 11. majd ha a ti kedvenceiteket is meggyalázzák azután védjétek a remake-eket… Winnie is biztos örülne 10 év múlva egy “Lost – eltűntek a Hajógyári szigeten” szintű remakenek Ben szerepében Besenczi Árpáddal(vagy tök mindegy minek, most épp ez a sorozat jutott eszembe róla)
  eegyébként az egészben a legzavaróbb hogy:
  A: nulla ötletből kaszálnak
  B: amerikaiasítják az egészet, ergó kommerszszarosítják
  C: az egyszeri mozinéző ezt az újat látja majd először, osz” majd ebből vonja le az okosságokat és előtérbe helyezve a remaket, az eredetit meg majd jól el is felejtik /persze nagy ritkán van ellenpélda, én pl. láttam moziba a Vanilla Sky-t és tetszett, az eredtit meg csak később, és egyormán bírtam mindkettőt, de ritka az ilyen)

 12. “hát én szivessen nézném Will smithel”

  bravó. most komolyan, ezt az alakítást vissza tudná adni bárki, meg ennek a filmnek a hangulatát? oké hogy ilyen eleve ratyi zs-j horrorokat meg mittudomén milyen alja filmeket újráznak az nem is gáz, de pont az utóbbi évek egyik legeredetibb és legjobb filmjét? ezt csak elb*szni lehet

 13. “amerikaiasítják az egészet, ergó kommerszszarosítják”
  Azért kizártnak tartom, hogy a kommersz filmek Amerika sajátosságai legyenek :)
  Mindenhol vannak kommersz filmek szép számmal, de nyilván egy nem amerikai kommersz filmet kevesebbet néz az, aki nem a filmet gyártó országban él, mert nem is hall róla. Gondolom ezért szokás a “kommersz film” fogalmát Amerikához kötni.

  “és előtérbe helyezve a remaket, az eredetit meg majd jól el is felejtik”
  Szerintem ha valaki látta az eredetit, az nem felejti el. Aki meg csak a remake-et, látta, és tetszett neki, az pont hogy nagyobb eséllyel nézi meg az eredetit, nem? Aztán eldönti, hogy szerinte melyik a jobb.

  “ezt csak elb*szni lehet”
  Ha egyszer sikerült megcsinálni ilyenre, sikerülhet másodszor is. Nem azt mondom, hogy sikerül, de minek látatlanba temetni??

 14. Odboy-ból remake will smithel és spielbergel. ebben én sehogy sem tudok pozitív dolgot látni sehonnan se, de aki igen az kérem ossza meg az észrevételeit.

 15. Ha ez amerikaiak remeakelik, akkor elveszik a film lelkét, és arra hajtanak majd, hogy minél több pénz folyjon be. És ez itt a gond, elveszik belőle a művésziességet, bedobják a nagy amcsi filmgyártó gépezetbe és kijön egy cenzúrázott maszlag, ami olyan lesz, hogy minden hülye megérti.

  Nyilvánvaló, hogy az eredeti készítők a rengeteg pénz miatt adják majd oda a jogokat (…). Csak, hogy a film az embereké, mint ahogy minden mű.

  És akik itt pattognak, hogy most mi mit sírunk a remake miatt, azok vagy nem is látták, vagy nem tetszett nekik a film, és örülnének egy ‘könnyebben emészthető’ Tömeghez szóló verziónak.
  A remake a rajongóknak tesz rosszat, ha a ti kedvenceiteket remaekelnék (ráadásul spielberg!!!!!), nem tudom mit szólnátok. pl rengeteg star wars geek van itt biztos közöttetek is, szerintem nem örülnétek egy star wars remaeknek….

 16. Haverral az Oldboy remake-ről:

  Thámás     üzenete (12:21):
  will smith :D
  áll a kép előtt és vigyorog hogy mosolyogj és a világ veled mosolyog :D
  álat lenne :D
  meg polip helyett enne egy hot-dogot

  Hooligan from Outerspace üzenete (12:25):
  rotfl

 17. Ja, meg nem tudom smith úrnak milyen szerepet szánnak, de nehéz lenne elképzelnem ahogy kivágja a saját nyelvét, avagy mikor meg akarja erőszakolni a nőt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.