Kép a Nine című musicalből

Mostmár tagadhatatlan: beindult a musical-láz. Az emberek kajolják, hollywood pedig nyilván nem hagyja ki, hanem addig növeli a musical filmek számát, amíg rá nem ununk. Idén Mamma mia!, siker, HSM3, siker. Jövőre pedig már tutira lesz Nine, amit most kezdtek forgatni. Díjnyertes darab, úgyhogy a filmváltozatot is tutira várja pár ember már most, és a hölgyeket elnézve ezen a képen úgy tűnik biztosra megy a Weinstein comp. (kattintva nagy, úgy jobban látszanak)


First Nine pic

human
írta
2008. 11. 08. 06:18
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Kép a Nine című musicalből” bejegyzéshez

  1. de, meg ahogy látom nicole kidman, penelopé cruz, kate hudson, judy dench, fergie, és a loren mellettit nem ismerem fel. de az imdb igen, marion cotillard.

  2. Habba Habba! És Daniel Day-Lewis is benne lesz! Akkor ez tuti jó film lesz!!! (van olyan film amiben DDL benne van és rossz film?)
    Fergien azért picit kacagtam. Meg Kate Hudson sem az a nagyon komoly színésznő egy ilyen társasághoz, de majd meglátjuk!

  3. Szóval már Fellini-t is remake-elni kell. Rendezői székben Rob Marshall, aki a Chicago-t csinálta.

    Tényleg olyan jónak tűnik ez?

  4. Még lehet belőle All that Jazz színvonal. Nekem legalábbis ez a lehetőség ugrott be, mert valahogy nem bírom elképzelni, hogy DDL énekel. Persze ő mindig meg tud lepni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.