31 hozzászólás a “Az igazi férfiak így gyújtanak rá (és még Watchmen poszterek)” bejegyzéshez

 1. Nagyon város, mert szeretem a képregény fimeket, és a trailer is nagyon meggyőző volt!

  [NO SPOILERES KÉRDÉS SEM, MERT ÚGY VÁLASZ SEM – a zideges zerk]

 2. Mert a képregényben neki volt a leggagyibb ruhája (egy fáraó jelmez ami egy BenHurban elmegy), végülis Owl-t is feltuningolták Batmanesre, pedig ő is egy Barna szövetvackot visel.

 3. Ez a komédiás eléggé komédiás :D Olyan kis mesefilm hangulata van ezeknek, kivéve az első kép, ja meg talán az utolsó. De ez a színorgia se túl szimpi nekem.

 4. NO3, milyen mesefilmeken nőttel te föl?:D A színorgia meg elég rendesen ott volt a képregényben is

 5. A képregény tudatosan kerülte az akkoriban divatos elsődleges színeket – kék, piros, zöld, sárga – és ehelyett inkább a másodlagos és pasztelszínekből dolgozott, úgymint lila, barna, narancs és így tovább.

  A film ebből a szempontból egy kicsit vegyesebbnek tűnik, de az biztos, hogy a marketinggel a szélesebb tömegeket célozzák, és így az ő ízlésüket is.

 6. Dante:
  Igazad van, de ez nem is baj (pl Nite Owl is fel lett turbózva). Inkább az a baj, hogy az ő posztere a leggyíkabb. :D

 7. Ozymandias olyan jellegtelen lett és ő hasonlít a szereplők közül a legkevésbé az eredetire. Egy gyenge kis ficsúrnak látszik, pedig tudjuk, hogy nagyon nem annak kell lennie.

 8. Jó Geo de ezek csak képek. Ráadásul karakterposzterek. Majd mozgóképes anyagon bebizonyítja h nem ficsúr

 9. Igazából a képregény fele nem foglalkozik sokat Ozzyval, nekem már ott sem volt szimpi, de nem spoilerezek. De a Macsekja tetszik, meg az a TV nézős előző poszter.

  Az a segg… Hát igen, kicsit szerintem hozzányúlt a PhotoShop, de legalább az arcát is megcsinálhatták volna “nem 40 évesnek”

 10. A mellei is elég jól néznek ki. A feje szerintem a fény miatt tűnik 40nek többi képen elmegy. Egyébként csak 8 év különbség van közte és a filmbéli anyja közt szóval még ő is beleférne :D

  A Komédiás poster meg a Trópusi Vihar postereket idézi szerintem

 11. Főleg, hogy valóban nem 40 éves. Mozgóképen viszont elég meggyőzően fest a hölgy. Még mindig le a kalappal Snyderék előtt, azért ez így nem semmi, nekem változatlanul ez A(!) legjobban várt film jelenleg. Legutóbb 15 évesen gizdultam így a Star Wars Ep.3-ra a reklámanyagok láttán. (Na jó, arra anno kb. ötvenszer jobban gizdultam, de az egy olyan korszak volt.) :D

 12. Ha már a negyvenéves hősöknél tartunk: Ozymandias miért néz ki úgy, mint egy végzős gimnazista, miközben bőven egy huszasssal többnek kéne? Azér nemár.

 13. nézős film ez nekem is, de kezdenek abba a hibába esni, mint az IRON MAN marketingesei – megy a széthypolás, és a ‘toljuk ki a badass-kibaszott-cool-plakátot-trailert-mindent! egyre többet! -egye a jónép’ feeling.

  Persze ettől még az IRON MAN is jó volt…csak egy idő után a film iránti felcsigázás és várakozás átbillen a mérleg másik oldalára az ilyen akciókkal.

  WATCHMAN! WATCHMAN! WATCHMAN!!!

  engem spec. már baromira irritál.

 14. majd akkro sírjunk ha kisvidókban a fél filmet netre teszik. Pár cool poszterrel még semmi baj nincs.

 15. Rorschach kezében ott a szigonypuska, hah, badass nagyon. Kíváncsi vagyok egyébként, hogyan oldják meg az idősíkok váltakozását, a képregény a képregényben dolgokat(ha benne lesz) és a fejezet végén lévő dokumentációs írásokat. sokat várok a filmtől, a poszterek eddig bejöttek, nomeg a trailer is annak ellenére, hogy kicsit becsapós.

 16. Csak a filmbuziban olvasottak óta tudom mi ez a Watchmenn (bár a történetet még nem tudom), de nagyon várós.
  Az agyon poszterezés, meg trailerezés ellen meg egy dolgot lehet csinálni. Ne nézd meg és kész. Olyan mint a cigi, szokj le róla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.