Magneto fejlemények

Tudom, hogy erre sokan vártak, így muszáj belinkelni ezt a Shuler Donner interjút, amit az Empire magazinnak adott. Donner a film producere, és egyelőre azt mondja, hogy nem felejtették el a Magneto mozit, csak a Rozsomákost (Wolverine) vették előre.

“The professor meets Magneto after the war and while they bond over the realisation that they are alike in their special powers, their differences soon turn them into enemies.”

Röviden ez annyi, hogy a 2. világháború után találkoznak, aztán ellenségekké válnak a proffal, azaz Xavier is lesz a filmben. Na jó, ez csak a jelenlegi terv, de jó lenne.

human
írta
2008. 11. 12. 23:33
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Magneto fejlemények” bejegyzéshez

 1. Nagyon várom.Már csak a háborus idök és ez a mutánsosdi összehozása miatt.Az X man amugy is aránylag reálisan adja.És remélem Mágnesbá mihamarabb rossz lesz, valahogy az áll neki jól.

 2. Ohh! Ez ilyen Xavier Magneto találkozós lesz? Király!!! Egy kis zsidós üldüzés, megismerkedés első szerelemmel, majd talán jönnek a gyerekek is!!! (quicksilver, scarlet witch). A film másik fele meg talán a BrotherHood első megalakulása. Én erre tippelek.
  (kicsit off, de most látom, hogy az Avengersben Don Cheadle is benne lesz, IMDB)

 3. Bizony várós ez is. Jah Trib Higanyszál meg a Skarlát boszi után meg jöhetnek az Angyalok mi? :)

 4. még odébb van, de várós, remek sztorit lehet e téma köré írni, azért kíváncsi leszek kik játsszák majd őket, sztem Mckellen+Stewart kilőve, hisz fiatalok kellenek, bár X-men 3 elején is fiatalítottak rendesen rajtuk, de sztem itt az se elég:-) szóval arra is kíváncsi leszek, hogy bevállalnak valaki A-listásat vagy inkább jó karakterszínészeket, mint az első X-men esetében hisz akkor még igencsak “niemandok” voltak az x-embert alakítók (jó erős túlzás-én mondom ezt mint Star Trek fan :-D)
  +közelebbi jövő, tud valaki infót hivatalos Wolverine teaser v. trailerről? Mert hihetetlen sok jó és várós film lesz 2009-ben, de top 3-ban nálam ott van wolvi!

 5. Ideje volt valami hírnek jönni a filmmel kapcsolatban. Ez a háború utáni idő bemutatása érdekesnek hangzik. Amit Trib ír a családról, gyerekekről ahhoz nem fűznék nagy reményeket, mivel a x-men filmekben egyikük gyerekeiről sem volt szó. Szóval szerintem úgy lenne logikus, hogy az előzmény is a filmek által megteremtett x-men univerzumban játszódjon. Mondjuk ennek a logikának meg ellentmond, hogy a Wolvorine filmben is lesznek új arcok. De nekem azért fura lenne, hogy Xavier úgy tanít vadidegen mutánsokat, hogy a saját gyerekeiről egy szó sem esik meg Magnetto is Mysticcel, meg kardfoggal dolgozik a családi vállalkozás helyett.

 6. És ha a gyerekek miatt tört ki az utálat? Scarlet csinált egy varázslatot, emberek felhördültek és akkor kezdték el utálni a mutánsokat + első áldozat a gyerekek voltak? Ez eléggé indok, hogy Magneto minden Sapienst megutáljon, nem csak Hitleréket.
  Plusz ha Wolverine moziba beleraknak Blobot, Gambitot, Beaket akkor itt is elfér 1-2 új arc. (plusz ott lesz Young Scott Summers..:P)

  Kicsit OFF: Marvel most dobott ki egy új képregényt, Weapon X – First Class, gyerekeknek szóló bemutatás, de egyértelmű, hogy már a filmre gyúrnak. Első része Wolv+SaberT volt, majd jön nemsokára Wolv+DP és Wolv+Gambit.
  Ez olyan mint a Hulk film után kezdődött Spider+IronMan+Hulk Superheroe Team szintén gyerekeknek. Nem fér össze a 3 karakter, de hogy együtt menjenek moziba/vásárolni/étterembe jelmezestül meg segítsenek leszedni a macskát a fáról arra jó…

 7. Jól hangzik, de ugye nem fogják megvárni míg az alap színészek végleg nyugdíjba mennek?
  Ha hülyeséget írtam cseszettek le, de én tényleg aggódom picit a kor miatt.

 8. Teljesen jogos Nullpoint, én is tartok öreg Gandalftól, hiszen itt 40 éves emberkét kellene játszania.
  Egyébként most jutott eszembe, hogy nemrég kezdték a Magneto Testament képregényt, lehet már tudtak valamit a fiúk?

 9. nullpoint, trib, még régebben Gandalf nyilatkozta, hogy nincs a magnetoban, vagy valami ilyesmit. Szóval sztem fiatalabb színészek lesznek!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.