A 2012 teasere!

Roland Emmerich következő világvége filmje olyan sztárokkal mint John Cusack, Chiwetel Ejiofor, Danny Glover, Amanda Peet és a többiek. A bemutató 2009-ben, hogy felkészítsen minket.

Never before has a date in history been so significant to so many cultures, so many religions, scientists, and governments. ‘2012’ is an epic adventure about a global cataclysm that brings an end to the world and tells of the heroic struggle of the survivors.

Teaser HD-ben a moviefonnál. (a 720p movlinkben, ya all.)

2012 teaserből egy pic

human
írta
2008. 11. 13. 02:51
megjelenés
36
hozzászolás


36 hozzászólás a “A 2012 teasere!” bejegyzéshez

 1. Nem dobtam hátast tőle, sőt! Ennek a rendezőnek az előző filmje valami iszonyat rossz volt legalábbis szerintem. Amúgy azt azért elismerem hogy egyedi a bemutató, de nem nagyon fogott meg. Hátha majd a trailer többet mutat és jobbat.

 2. a világvége mozikból a popcorn típusút nyomja, de nekem a Holnapután, a Godzilla, és a Függetlenség Napja is bejött, úgyhogy ha ezeknél nem lesz rosszabb, akkor jöhet!

 3. visszatérhetne már a gyökerekhez és csinálhatna egy nagy badabumm sci-fi filmet újra:-) elég semmitmondó teaser bár legalább van részlet a filmből+remélem nem lesz igazuk és 2012 nem OFF:-)

 4. Jó!
  Néha mellétrafál a rendező, remélem megközelíti majd a Függetlenség napját, esetleg a Holnaputánt (bár a Holnaputánnál lehet picit jobb is, az ID4-nél nem hiszem hogy tud jobbat :) )
  Az milyen már, hogy több ezer méter magasan ömlik a víz. Ezt hogy élik túl…

 5. Fúú! Ez nekem nagyon bejött! Iszonyat jól nézett ki + tetszett az is h végre nem New Yorkot önt el a víz. Bár a filmben biztos az lesz. De ez így nagyon bejött. Főleg, hogy mostanában a neten amúgy is terjeng egy 2012ről szoló világvége elmélet, szal sztem jó 5let ezt kihasználni…

 6. Legalább utolsó nap még bulizok egyet, december 20án van a szülinapom :D

  Jó kis trailer, várjuk!

 7. Ha ez a 2012 mizéria azt jelenti, hogy a következő években elárasztanak majd jó kis doomsday, meg egyéb sci-fi szerű filmekkel, akkor már megérte! Mostanában sajnos hanyagolják a témát. Alant a “Day the Earth Stood Still” jó lesz bemelegítésnek. :)

 8. Supul_et_Flow!

  Sehogy sem élik túl. :-)
  Azért világvége sztori.

  De majd azért a sivatagi emberek túlélik, mert a temérdek száraz homok beszívja a sok vizet. :-)
  Vagy nyílik egy lyuk valahol a Földön, ahol elfolyik a sok víz. :-)

 9. Eddig nem nagyon érdekelt ez a film, de ezt a pofás kis előzetest látva megjött hozzá az étvágyam. És remélem, Xerxésznek igaza lesz, és kapunk végre egy tényleg igazi “világvége sztorit”, ahol nem jön semmi kábeltévés meg olajfúró, hogy megmentse a Földet. Próbálkozni lehet, de kéne egy olyan mozi, ahol a végén mindenki meghal. (Jó, páran életben maradhatnak :P)

 10. Hát ez valami iszonyat unalmas amit Emmerich művel, egy hatalmas tsunami, ilyet se láttam még, nahát? Egy módon tehetné érdekessé, ha nem totojázik és rögtön a film elején kb. 10 percben elpusztítja az egész emberiséget és jön a végefőcím. Na, arra befizetnék.

 11. mivel világvége, logikusan az özönvíz csak egy dolog lesz a sok közül, legalábbis remélhetőleg

 12. Hangulatosnak hangulatos, de engem ez az özönviz cucc nem fogott meg. Egyébként a Michael Bay-s 2012-ről van valami vagy olyan nem is lesz?

 13. Nagyon ütős!

  Milyen már, hogy egyetlen szó és szöveg-beli utalás nélkül közli, hogy itt nincs hová menekülni? Elvégre a Himaláját borítja be a hullám.

  Nagyon ütős!

 14. hogy lenne mellékes? lehet, hogy a víz nem sokkal ezután egy ezer kilométeres lyukba folyik, a résbe, mely a víz előtt 5 perccel keletkezett, és mely felett röpköd az a tehén, melyet a tornádó szintén pár ezer kilométerrel odébb, egy magmafolyammal szemben emelt fel :D

 15. nem tűnik ez rossznak, csatlakozom néhány előttem szólóhoz: végre csináljanak már egy olyan filmet, amiben tényleg kipusztul az emberiség!

 16. Ez a nesze semmi fogdmeg jól trailer.
  Azért kíváncsi leszek rá.

  Biztos ami biztos, 2012 dec. 21. -én legyetek valami óceán közepén egy csónakkal + karúszókkal (ha netalán felborulna és eltünne a csónak, a hullám következtében). Így az egyik katasztrofális esemény túlélését ki is lehet pipálni. :D

 17. Azt volna jó tudni, hogy a maják (ugye az ő naptáruk szerint lesz a világ vége 2012-ben) hogyan, milyen módon képzelték el a világvégét?

  Özönvíz lesz (mint a Bibliában, csak nem eső formájában), ezt már tudjuk. Földrengés kéne, vulkánkitörés, aszály és örök sötétség. :-)

  Amúgy Emmerich lépked felfelé: a Holnaputánban még csak New Yorkot öntötte el a víz, itt már a Himalája hegyet is el fogja. :-) Lehet, hogy a vizes része a dolognak kicsit hajazni fog a Waterworldre…

 18. …nekem a Holnapután tetszett, csak hát ettől a mézes-mázas Hollywood-i stílusból már elegem van…
  Emmerich úr! Tessék egy rendes , oda***s filmet rittyenteni!
  :)

 19. “amúgy Emmerich lépked felfelé: a Holnaputánban még csak New Yorkot öntötte el a víz, itt már a Himalája hegyet is el fogja. :-)”
  ez meg csak a kezdet :D kovetkezo filmjeben a galazist onti el a viz, kioltja a napot, es menekulnek az ufok :D

 20. Akosh
  ekkora ziccert meg a fizikai torvenyek miatt se fog kihagyni Emmerich :P Amugy Emmerich csak akkor tud jo popcormozit csinalni, ha kapnak melle egy jo forgatokonyvirot…

 21. bejövős a tréler, kár, hogy még rengeteget kell a filmre várni.

  egyébként cunami a himalájában? azért az elég érdekes dolog… honnan kerül nagy hirtelen elő annyi víz, hogy egy mondjuk 7000 méteres vízáradat induljon meg? egy akkora meteori, ami ilyet indítana, az valszeg darabokra zúzná a bolygót, más esély meg nyilván nem nagyon van, kb az összes óceánban lévő víz kevés lenne ehhez. valami baszott nagy féregjáraton jön a víz, vagy mi lesz itt? estleg egy giga-gejzír nő a Csomolungma mellé? :)

  a rendezőtől a holnapután jó volt, de az id4 az valami fertelem gyenge egy szarkupac. sose értettem hova pörgették annyira. :P

 22. Dimitrij, a Föld 2/3-át víz borítja, a Csendes-óceán legmélyebb pontja kb. 11km szóval nyugi, van utánpótlás.
  Ha arra vagy kíváncsi mi indít el ennyi vizet, akkor pedig keress rá a “2012 – Planet X” vagy “Nibiru” kifejezésekre a gugliban. Ki van ez találva kérem. :)

 23. Malachi,
  tisztában vagyok vele, de ha az átlag mélységét nézed a földet borító víznek, és azt viszonyítod a teljes földfelülethez, akkor hamar rá fogsz jönni, hogy az nudli… gondolj csak bele, a sarkörök teljes olvadása kevesebb, mint 100 méterrel emelné meg a vítszintet. egyébként ahogy nő a föld középpontjától a távolság, úgy lesz egyre nagyobb a felület, ami víznek kell fednie (ha csak a kerületet hasonlítod vízszint és 7 km magasságban, már több, mint 50 km az eltérés. felületről akkor már ne is beszéljünk).

  az meg, hogy van erre valami világvége elmélet, az vajhmi keveset javít a dolog megítélésén. :)

 24. off: rákerestem erre a Nibiru dologra… kár volt. :PPP nevetséges. ha erről fog szólni a film, akkor meg se nézem.

 25. Remélhetőleg ez ilyen holnapután szerű, “nem hárítjuk el a katasztrófát csak túléljük” dolog lesz.

  Amúgy most sajnálom hogy nem New Yorkot önti a víz… Szegény tibeitek nem ezt érdemelték hogy úszómedence legyen az országukból… De bezzeg a Hamburger hazája megmenekül. :)

  Bár hullám már valszeg mire ideért átvágott oroszországon/kínán ( attól függ hogy a hegy melyik oldalán vannak ) szóval most a jó öreg Eurázsia kapja meg.

 26. amugy utne ez a trailer, nem is kicsit, jo a zene, na meg a hullam, valjuk be sokkolo de… Nem teszi mert ezt mar lattuk valahol… a Shining-ban. csak ott ver jon es 1 folyoson, meg a zene is hasonlo. ugyanaz csak nagyban…

 27. ID4 2-t csináljon már, csak előbb valaki rakjon össze neki egy forgatókönyvet:)

  Na most egy darabig nem leszek, elmentem bárkát építeni…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.