19 hozzászólás a “Bruce Willis a HSM3-ban” bejegyzéshez

 1. A DeNiro-Pacino fim helyett inkább a Bruce Willis – Mel Gibson párost kellett volna létrehozni. vagy majd 20 év múlva?

 2. Azért az ujjatlan póló style megmaradt Mr Willisnél. Vajon a vér áztatta be íly pirosra?… Jó kis meccs lehetett!

 3. Hát ez… nem jött át nekem. :D
  Sajnálom Lettermant, mert nagyon nem vicces a műsora, pedig majdnem főműsoridős odaát. Viszont az utána lévő “Late Late Show” Craig Fergusonnal egyszerűen zseniális, youtubáljatok utána, ha érdekel.

 4. Az egész filmből csak a csaj ért valamit.

  És willis mennyivel jobb lett volna a szerepben :D

 5. @Heistmonkey: hát ez érdekes, nekem pontosan ugyanez a véleményem :)
  próbáltam már Letterman-nek esélyt adni, nem egyszer nem kétszer, de egyszerűen képtelen vagyok élvezni… Fergusont meg egyszerűen imádom, mindig tudok rajta nevetni, vagy legalábbis mosolyogni, mindig megnézem a műsorát ha felkerül youtube-ra.
  bocsánat az offért, csak jó érzés társakat találni, világ Craig-fanjai egyesüljetek! xD

 6. Kell forgatni annak a romnak egy 4. részt ahol Brucie a senior az egyetemen és épp zombitámadás van, és mindenki énekel…

 7. ó, istenem ez kurva nagy! miért nem forgatták így le az egész filmet, esküszöm, ezért adnék 1000 forintot, mg az “eredetit” akkor sem nézném meg, ha ők fizetnének nekem..

 8. hehe bruce is the man!
  ez a hsm dolog meg annyira borzalmas, én már a south park részt is majdnem kilőttem az első fél percben, amikor elkezdtek énekelni. egyszerűen el nem tudom képzelni, hogy miképp tudja valaki ezt elviselni, hovatovább, élvezni(!) egy egész filmen keresztül…

 9. Tudjátok én egy kicsit sajnálom, hogy Willis-t elsősorban akcióhős szerepekben láthattuk. Mostanában megy a Simlis és a Szende a Dunán, és bár biztos bejátszik némileg a nosztalgiafaktor, de akkor is szenzációs humora van Bruce-nak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.