Lekamerázták a Star Trek bemutatóját

Hölgyeim és uraim, filmszínházunk bemutatja: Star Trek, az akcióscifi. Kíváncsi vagyok a rajongók hogy reagálnak, viszont amúgy meg teljesen modern blockbusteres cuccnak tűnik, ami talán nem fog megbukni, szemben az ezelőtti ST filmekkel. Nézzétek amíg nem törlik (hivatalosan hétfőn kerül a netre, HD-ben).

a tippért köszönet sándorsokszámnak (felül az email felirat a filmbuzinak az emailcíme)

human
írta
2008. 11. 15. 20:04
megjelenés
53
hozzászolás


53 hozzászólás a “Lekamerázták a Star Trek bemutatóját” bejegyzéshez

 1. ok, kösz a navigációt:-D az előzeteshez meg annyit, hogy besza.rás teljesen más mint amire számítottam, végig pörög, tényleg blockbusteres cucc és mint star trek fan (jó nem nyomom fejből a föderációt, sem a klingon birodalmat, csak szeretem:-D) bejön amit látok, de azért remélem a régi szellemű ST is megmarad! Az elején kiscsávó komoly+a zene végig nagyon üt, várom a hétfői jobb minőségű trailert! Már nem is annyira “rózsaszínes” a cucc :-D

 2. na, nem erről beszéltem? :) zsír lesz ez, és nem csak a fanoknak jöhet majd be, de új fan-tábort is teremthet, szerintem. várom én is a HD trélert, de egyre jobban bízom a filmben. és ezzel párhuzamosan egyre jobban várom is.

 3. Magam sem vagyok igazán fan, inkább csak kedvelő, de ez bizony szerintem is jónak néz ki. Szereposztás terén Quinto telitalálatnak tűnik, de a Kirköt játszó gyerekről nem tudok nyilatkozni, meglátjuk. Shatner csak egy van.

 4. “szerintem egyébként pótólható.”

  Mondjuk tényleg, de egy szintet mindenképp meg kell ütni hozzá. Amúgy az a vicc, hogy nekem is Hooker jut róla eszembe előbb, nem Kirk. :D

 5. sztem is az eredeti szereplők no.1, de Quinto és Urban telitalálat. De egy biztos Shatner csak egy van :-D
  És Bana is elég keménynek néz ki!
  Amúgy az ezelőtti ST-filmek közül csak a Végső határ+Nemezis volt bukás, sőt Csillagösvény,Kapcsolatfelvétel (csak hogy mindegyik generáció legyen + említve) és természetesen a Hazatérés szépen hozott a konyhára!

 6. “de egy szintet mindenképp meg kell ütni hozzá”

  puding próbája az evés, szóval a tréler alapján még nem bznám el magam, de Shatner azért nem egy olyan nagyágyú, akit ne lehetne hozni, vagy felülmúlni akár.

 7. “múgy az ezelőtti ST-filmek közül csak a Végső határ+Nemezis volt bukás” És én nem ezekről beszéltem? Nyilván nem a régiekre gondolok, hiszen sorban jöttek a folytatások, sikeresek voltak.

  A Nemezis után csoda h bárki pénzt kapott új St filmre, nyilván a reboot láz tett csak jót ennek a projectnek.

 8. human én is meglepődtem, hogy a nemezis után valaki adott pénzt ST filmre. Amúgy kíváncsi leszek, hogy mennyit kóstál a film, mert elég látványosnak ígérkezik, de sztem viszonylag “olcsó” lesz. Hát ja, tuti reboot láz és eddig bejöttek, mondjuk biztos kellett J.J barátunknak az eredeti koncepciója, hogy rábólintsanak!

 9. Még akár jó is lehet a dolog… én személy szerint reménykedek. Meg mondjuk abban, hogy a franchise nem döglik meg végleg és kapunk egy új sorozatot – na nem TOS-prequelt, hanem egy kissé sötétebbet a TNG utáni századból.

 10. Na végre egy Star Trek-film, amiről már nem süt elsőre, hogy B-kategóriás sci-fi. Reménykedjünk.

 11. na erre vártam már mióta, és nem csalódtam!! :)
  Csak érdekes ez a földön építünk csillaghajót stalus, de attól eltekintve nagyon várós a film, bár még abból is kisülhet vmi jó.
  Pörgős, látványos, pikáns (:$)… Minden megvan benne, ami kell.
  Mikor is lesz május 8.? XD

 12. Kirkkel a két kedvenc ST filmem a Wrath of Khan és az Undiscovered Country. Izgalmasak, pörögnek és sötétek. Picarddal egyedül A First Contact volt jó. Nekem a Nemezis és a Végső határ kilógott az ST univerzumából.
  Remélem az ifjú Spockot elég higgadtra és logikusra írták, mert egyébként elég furcsa lenne az új film.

 13. MrSpock, ekkor: 2008. 11. 15. 21:45

  “Remélem az ifjú Spockot elég higgadtra és logikusra írták, mert egyébként elég furcsa lenne az új film.”

  Hát trailer alapján nemhinném, hogy túlságosan higgadtra formálták volna a karaktert…
  Nekirontott a kapitánynak, mint tót az anyjának, szal majd meglátjuk… :D
  Különben is, én már régóta kíváncsi vagyok Spock sötétebbik énjére, mert a TOS-ban nemsokat mutattak belőle.

 14. Akció lesz a javából, ez jó is és rossz is. Jó mert megy a nép a mozikba, rossz mert megöli az igazi Star Trek fílinget.

 15. Nem néztem soha ST sorozatot sem, sem pedig filmeket, mert valahogy nem tetszett, ez viszont…

  WTB A.S.A.P!! Nagyon bejövősek a jelenetek. Nagyon kíváncsi vagyok :-)

 16. Sanszos, hogy a film után utánajárok a Star Trek univerzumnak. Ez ugyanis basz. Pedig ha valamiben biztos voltam, hogy nem nézem meg, akkor az ez a film volt. Mi is az a Star Wars…?

 17. “rossz mert megöli az igazi Star Trek fílinget”

  miért ölné meg? ebből a nettó 25 másodperces trélerből szűrted le?

 18. Végre egy film aminek a bemutatójától libabörös lettem…
  Végre van mire várnom…. okés go vissza WOWozni Killjani nem öli magát egyedül.

 19. Nekem nagyon tetszik így első nézésre, sőt, szerintem ha jön a HD trailer, azt is töltöm le. De aki szerint William Shatner jó volt Kirk kapitánynak…nos…esküszöm, hogy számomra mindig is ő volt a legidegesítőbb személy az összes Star Trek karakter közül. Nála jobban csak Gomez zászlós idegesített, mert ő minden második részben meghalt!

 20. Hát ez tényleg ütött, de csekkolom majd a jobb minőségű trailert is. Kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle. Egyébként mivel ez Spock és Kirk kezdeti kalandjáról szól simán elképzelhető, hogy Spock elveszti a hideg vérét, ugyanis csak félig vulkáni és van benne egy jó adag ember “vér” is.

 21. mégis olyan a vére, hogy Popey nyugodtan vámpírost játszhatna vele XD (értitek spenótzöld hehe XD)

 22. Szerintem ez csak egy egyszerű Serenity feeling film lesz, habár a Serenity is jó volt. Szóval nem látok nagy összefüggést a sorozattal, inkább majd az akcióra mennek, de ezt lehet majd kipihenten átgondolom, de akkor is ez az első benyomásom. Szerintem bukta lesz, kap majd egy 7.1-et és 2 év múlva elfelejtik, de ne legyen igazam!

 23. Nekem a Hazatérés és A nem ismert tartomány a kedvencem, de ez is nagyon finom munkának tünik a trailert nézve – remélem rendesen hoz majd a konyhára a készítőknek, hogy necsak ilyen egyszeri próbálkozás legyen ez a reboot.
  Annyi lehetőség van ebben a franchise-ban, hogyha kevésbé szappanoperásították volna el az egészet az évtizedek folyamán, talán most nem lennénk ennyire meglepődve…

 24. Nem vagyok ST rajongó úgyhogy szerencsére elfogultság nélkül mondhatom, hogy remek kis blockbuster lesz ez. Mustsee listámon van. Biztos vagyok benne, hogy a ST fanok nagyon sokat kardoskodnak majd a film ellen. Dehát be kell látniuk, hogy ha széles tömegeket akarnak megnyerni akkor a régi szinttel még egy fél vak fél süket sem fog beülni a filmre. Bele kell törődni, hogy a régi franchise-okat rebootolják és kifényesítik, hogy azt a mai korosztály is megemészthesse.

 25. Én sosem szerettem a Star Treket, nem tom miért, de mindig távol állt tőlem. De ennek a filmnek adok 1 esélyt, hogy megszerettesse velem…

 26. “rossz mert megöli az igazi Star Trek fílinget”

  Szerintem meg éppen, hogy nem. A filmet azonban érdemes lesz megnézni, és majd csak utána ítélni, mert szinte bármiből össze lehet vágni egy ilyen pörgős akármit, aztán meg jön a hasraesés.

  “ST fanok nagyon sokat kardoskodnak majd a film ellen”

  Csak egy kicsi, de annál hangosabb részük. Na, nekik aztán nem jó semmi, bármit csináljon bárki, az “nem ST lesz”. Szerintem meg lassan ők maguk nem felelnek meg a star trek rajongói címnek :D

  Egyébként szerintem dícséretes, hogy foglalkoznak a franchise újraélesztésével / rebootolásával. Más, jó színvonalú sorozatokat is lőttek már le pár rész után, amilyeneknek az esélyt sem adták meg. Próbálkoznak, és trial-by-error módszer szerint elég szépen haladnak előre. A Nemesis szerintem “érdekes” volt, az Enterprise viszont már egy jó irányba tett lépés (minő irónia, hogy azt is szétutálták az okos trekkerek).

  Abszolút várós film.

 27. Ez odaba.z!
  Nem hittem volna, hogy ennyire akciódúsra veszik. Vagy csak a trailer az. De ahogy mondták ez nem “B” kategoriás sci-fi lesz. Drukkolok a sikerének.

 28. Nem tudom, volt-e valaki közületek a tegnapi AXN Sci-Fi és SFportal Találkozón, de jelen volt Eric Stillwell, aki Az új nemzedék forgatókönyvírója volt, illetve Richard Arnold, Gene Roddenberry asszisztense is. Nekik is feltették azt a kérdést, hogy mit is gondolnak az új Star Trek filmről, a válasz így hangzott:

  “A negyedik és a hatodik film azért sikerült olyan jóra, mert a készítésükben nagy szerepet játszott Leonard Nimoy. És most, a tizenegyedik filmben is nagyban hozzájárul a színészek segítségéhez, folyamatosan mondja, mit hogyan csináljanak.”

  Ahogy a díszvendégek elmondták, “J.J. Abrams végre az a személy, aki nem csak annak a 95%-nak készíti a filmet, akik soha nem láttak Star Treket, hanem az 5%-ra, a rajongókra is nagyon nagy hangsúlyt fektet. Erre még Gene Roddenberry is büszke lenne.”

  Illetve hozzátették: “Ne adjuk fel a reményt, és vigyük el családtagjainkat és barátainkat is többször a filmre.”

  Szóval szerintem is van miben reménykednünk.

 29. neblax, remélem igazuk lesz:-) jó film lesz ez! Mondjuk nekem mindegyik ST-film tetszett, jó a nemezis annyira nem!

 30. Hűűű… Hát ez elsőre jobbnak tűnik, mint vártam. Remélem itthon nem pakolják nyár végére.

 31. Jónak néz ki. Ha a “nem igazi ST” azt jelenti, hogy nem a TNG-re fog hasonlítani, az csak jót jelent :)

  Muszáj megnéznem pár részt, felizgatott a vörös riadó hangja :D

 32. Valószinüleg igazi star trek lesz, hisz elvileg benne lesz az öreg spock is, és hogy időutazás lesz benne, vagy visszaemlékezés…

  de hát valószinüleg az első

 33. Egy valag pénzből készül a film, valami 150-180 millió rémlik, ami nagynevű sztárok híján szinte mind látható is kell hogy legyen majd a vásznon.

  És persze nem jóindulatból reboot, hanem mert az összes merchandising és licencing pénzforrás is kiszáradt, annyira nem érdekelt senkit. Egy jó mozifilm után meg lehet megint könyvet-videojátékot-tévésorozatot-ágyneműt tolni a népnek… :)

 34. hát nézegettem én is, mindenhol ilyen budget körüli összegeket írnak, hát nehéz lesz visszahozni, de nem lehetetlen ha sikerül nem csak a rajongókat becsábítani a mozikba. Ha visszahozza rég volt, hogy ennyi pénzt hozzon majd egy ST-film (persze infláció arányosan). 2009 év nyami, tuti újra rekord döntés valakinek olyan filmek lesznek, de kíváncsi leszek melyik blockbuster fog “hasalni” (gyengébben teljesít) mint idén a caspian, hulk 2

 35. A korábbi képek miatt nagyon lehúztam a filmet, de ez most nagyon pozitív csalódás volt.

  Az utolsó snittek között az a kigyulladós rész nekem Sithek bosszújából az űrhajó kettéválása. (Vagy a Titanic reccsenése :DD)

 36. A tegnapi találkozón erről is volt szó. Richard Arnold elmondta, hogy amíg a Nemesis kb. 100 millióba került (minden költséggel együtt, tehát a reklámokat is beleszámolva), addig az új film esetén 150 millió körül járnak, és ez konkrétan csak a filmre vonatkozik, a reklámok összegéről még szó sincs.

 37. Már vártam a trailert, nagyon jól néz ki. Remélem a film is legalább ennyire jó lesz.
  Viszont furcsa volt, h elmaradt a sikítozás, fügyülés és örömújongás a vetítés alatt.:-)

 38. ááá i love jj

  eddig absz nem érdekelt a star trek, de ez a trailer odabasz, tuti megnézem a filmet.

 39. dettó, egyik filmet sem láttam csak a régi sorozatot néztem még anno a tv3-on de ez a trailer nagyon ütős a zenéje telitalálat

 40. pont ma néztem egy csomó TOS-t :-)

  na szóval nekem mindegyik mozifilm tetszett, és persze az összes sorozat minden részét láttam, úgyhogy mondhatjuk fullos vagyok, ha ST-ről van szó de ez nagyon olyannak igérkezik, hogy nemcsak ST fanoknak, hanem mindekinek és ez a király! kösz JJ, jó lesz ez!

  az eleje azért odab** keményen!

 41. Ütős trailer, majd meglátjuk milyen lesz a végtermék. Abrams nem arról ismert hogy visszafogja magát vagy betartja a határokat. Jut eszembe, régebben hallottam hogy a ST azért jobb a SW-nál, mert intelligensebb. Na nesze ez intellektuális előzetes :)

 42. ST-nek az a varázsa, hogy egy lehetséges jövőről szól. Nem egy messzi-messzi galaxisról, ahol gondolatokkal fojtogatják egymást, hanem a mi jövőnkről.

 43. Lehetséges jövő?
  Csipogókkal lövik egymást és a United Color of Benetton lesz a világ egyetlen, hatalmas ruhamonopóliuma.
  Elég posztapokaliptikus ez a számomra.
  Na ezzel csak azt akartam kifejezni, hogy sok realizmust nem látok benne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.