Az év szórakoztatói

Az EW összedobott egy 25 fős listát, és spoiler alert, Downey Jr. van az első helyen. A 25.-en pedig NPH. (Ezt a Jonas Brothers dolgot máig nem értem). Katt a képre.

Itt meg a haverjaival lóg.

human
írta
2008. 11. 17. 02:14
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Az év szórakoztatói” bejegyzéshez

 1. Érdekes, hogy mikre gizdulnak Amerikában. Neked a Jonas Brothers volt a meglepő? :D Odaát a csapból is ők folynak. Ők a tinik és a jó Disney Channel erkölcsök végelmezői. Már várom, hogy valamelyik egyszer csak a semmiből bekerüljön elvonóra, hogy hoppá… :D
  Facebook lol. Meg Lil Wayne.

 2. Iszonyat jó az a Barát kép. Nem is tudtam, hogy Jackman haverja, bár a Sting dolog világos volt. (mert ki nem szereti Stinget ugyebár?) 91-es Oscar gála kommentelők szerint… Most már jöhet az Ironman vs Rozsomák! (vs YellowJacket, hohoho:P)

 3. le a kalappal Downey Jr. előtt komolyan, (persze biztos benne van a munkája a körülötte lévő barátoknak, segítőknek) de minden esélye megvolt rá, hogy egy pöcegödör mélyén végezze. régebbi filmjeiben is imádtam (Only you, Chaplin, meg van egy eszméletlen hangulatos, tök ismeretlen családi filmje a Home for the Holidays). hatalmasan örülök, hogy visszatért.
  a lista meg … egy csomó embernek hírét se hallottam. ciki.

 4. Mert a fele az USA-beli győzike/rúzsamagdi/fábry ezért sokat én is csak hírből hallok. Azért a Phelpsen meglepődtem.

 5. Ez teljesen jogos, csak nem hittem volna, hogy ebben a rangsorban benne lesz, bár valszeg miatta nézte sok amcsi csak az olimpiát.
  De kiakadtam az 1990-es mellette lévő rangsorban Nicole Kidmanen. Mert okés, hogy Jóbarátok, Simpsons, Spielberg meg hasonlók benne vannak az “1990 óta napjainkig szórakoztatók”-ban, de Kidman?!?!

 6. lil wayne – nem lepodtem meg, raneztem a kepre, es en is egy jot rohogtem a tagon, szal en jol szorakoztam rajta :D

 7. Valami jajj, és valami jó! A lényeg az, hogy az első három dobogóssal megvagyok elégedve.

 8. Lévén hogy nem vagyok amerikai, a listán szereplők 70%-át nem is ismerem. És hát jó néhányon röhögtem.. Gossip Girl? Haha.

 9. A Coldplay valahogy nekem sehogy sem illik se az “Amerika” sem a “szórakoztatás” mappába. Nem az a bajom, hogy alapvetően utálom a zenéjüket, a Portisheaden is meglepődnék.

 10. mintha hasraütés-szerűen válogatták volna össze ezt a listát. Facebook? Jonas Brothers? koreaiak a Lostból? WTF? de az jó hogy Downey van az első helyen, meg hogy wall-e-t is belerakták

 11. ugyanmár emberek… az EW listái soha nem arról voltak híresek hogy túl nagy valóságalapjuk lenne… mondhatnám h minden ilyen listájuk hasraütés-szerű, buta, és kb annyi a lényege h lehessen róla dumálni. bizonyítás: Elizabeth Banks a 16. helyen van, NPH a 25.-en. ez egyszerűen… rossz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.