Fejlemények a Host-remake ügyében és a pisis X-menek

Csak röviden, de Fredrik Bond rendezővel írt alá a stúdó egy szerződést, hogy dirigálja le nekik a Host remake-et. A forgatókönyvet papírram nyomtatni pedig Mark Poirier fogja, aki a Smar Peoplet írta. A producer pedig Gore Verbinski, aki rendezőként a Karib-tenger trilógiát hozta nekünk, de ez semmit nem jelent egyelőre, csak hogy majd jól kiírják a Host trailerében.

Aztán meg itt ez a furcsább hír, miszerint Josh Schwartz-ot felfogadták az X-men: First Class forgatókönyvének megírására, ami a tanított tinimutánsokról szólna. Ha tinicucc, akkor Schwartz? Hát nem tudom, bár a Chuck tényleg jó, de az nem tinicucc. Messze van már az az OC féle telitalálat.

6 hozzászólás a “Fejlemények a Host-remake ügyében és a pisis X-menek” bejegyzéshez

 1. wow, az x-men hír megdöbbentett.
  Aki nem tudná van egy most már befejeződött sorozat Marvelnél X-men First Class név alatt, ahol az első original csoport kalandjaik játszódnak. Küklopsz, Bestia, Iceman, Jean Grey, Angyal, meg a ProfX. A sorozatban az a rossz, hogy nagyon gyerekeknek szánt és semmi konkrét esemény nem történik benne, de ennek ellenére aranyos. Remélhetőleg ha filmet csinálnak belőle akkor nem olyan lesz mint a képregény, bár kinézem, hogy egy szokásos Marvel mesét dobnak össze mint a Young Avengers (az új generáció, pár 10 éves megmenti a világot ahol a nagy hősök elbuktak)

 2. Oh öregem, ez most minek?
  Talán Küklopsz, Bestia, Jean és a Prof lehetne benne, a többiek az X trilógiában szálltak be a csapatba, és elég nyilvánvalóan nem tevénykedtek velük addig… Miért ez a sok előzmény, hisz annyi minden történt az X-franchiseban azon kívül hogy a Testvériséggel bunyóztak. Pokoltűz klub (anyám, mekkora lenne) vagy a M’krann kristály sztorija, esetleg egy lebutitott Onslaught. Lehetne folytatni rendesen.
  A First Class szerintem egy rajzfilmet megérne, de egy nagyfilmet azt nem.
  MInt a Szupercsapat c. X-feldolgozás, még a TV is nyomta, benne volt Jubillee, Emma Frost, Sean Cassidy meg egy rakat mutáns, és nagyon buta volt az egész, emlékszik rá valaki ??? :)))))))

  A Host-ról meg csak annyit, hogy nem hiszem hogy remake-elni kellene egy filmet, ami már eleve iylen faszán van megcsinálva. Jó CGI, sztori is fasza, még a kissebbek is megnézhetik mert annyi vér nem folyik benne. Zavarja az amcsikat, hogy ferdeszeműek a szereplők, vagy mi? Ráadásul nem is olyan régi a film. Sőt, jön a sequel, ami az előzményeket meséli el, sok szörnnyel a város alatt…

 3. Lehet egyedül vagyok vele, de második évadra a GG kinőtte rendesen az első kliséhalmazait és nagyon fasza kis tini sorozat lett belőle, úgyhogy ez az X:Teens még jó is lehet.

 4. Most olvastam, egy IMDB cikkben:
  The studio is keeping quiet on the finer points, but it’s unlikely that it will revolve around the teenage versions of Cyclops & Co, as the series X-Men: First Class actually does. Instead, they’ll be using the young X-wannabes introduced in the previous three films, like Iceman, Angel, Rogue, Kitty Pryde, Jubilee (if you can call her cameo an introduction), and Colossus.

  szóval aki nem tud angol: Nem az eredeti csapat lenne, mint a képregényben, hanem az új X-ek: Iceman, Angel, Rogue, Kitty Pryde, Jubilee és Colossus.

  Szerintetek maradna Juno meg a többi régi ennél a filmnél?

 5. No ezek szerint nem lesz annyira “gyerekes” a film, hanem ilyen vissza a gyökerekhez téma. Nem rossz, igazából ezzel kellett volna kezdeni az egészet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.