Hunter Prey képek

Alienek elleni háború! Na nem Az Alienek, egyszerűen csak földönkívüli lények(?) elleni harc. Ennyi, és cool képek. Amúgy ez is valami indie cucc. Na jó, nem a nagy harc közepében leszünk, mielőtt valaki azt hiszi, hanem a semmi közepén bukdácsoló két főhőst követjük majd, amit azért biztos keverednek csúnya dolgokban is. A távolban meg dörögnek az ágyúk.

At its core, this is a picture about survival. Being able to adapt to your surroundings and persevere, to survive at all costs and prevail against incredible odds to complete an objective.

human
írta
2008. 11. 19. 02:45
megjelenés
31
hozzászolás


31 hozzászólás a “Hunter Prey képek” bejegyzéshez

  1. Hát az nagyon király lenne. :D
    Amúgy én imádom az ilyen filmeket, és bár a képek alapján nekem még nagyon nagyon B-nek tűnik, azért nem vetem el. Biztos jó lesz!

  2. Nekem is elsőre a köztársasági klónsereg ugrott be a SW-ból :D
    A legalsón meg egy buckalakó XD
    Nagyon arra hajaznak…

  3. az swrepcom játékban qrva jól sikerült, meg hát egyből azonosultam vele. ki nem szarta le a jedit,amikor a porcelánbabák(birodalmi rohamosztagos) tök vagányan néztek ki. :D sötétoldal rulez!:)

  4. Nekem is az ugrott be, hogy valaki lenyúlt egy korai clone trooper concept vázlatot és felhasználta egy amolyan Kedves ellenségemes sztoriban.

  5. Háború? Földönkívüliek? Első benyomás: Starship troopers, második a már emlegett SW Commando. Jó lenne látni azokat a bizonyos lényeket, mert ez alapján nem nagyon lehet leszűrni, hogy mi is akar lenni, valamint hogy milyen is lesz.

  6. Ezek ilyen clone trooper + Iron Man keresztezésből jöttek létre:) Amúgy nekem is várlistás lett.

  7. igazából nekem is a SW, illetve a klónhadsereg ugrott be először, másodjára pedig egy külföldi netes képregény, amit, ha persze működik, a blastwavecomic.com-on találtok meg. már persze akit érdekel.

  8. Nekem inkább StarCraft ugrott be, de azt az Orcot látva kicsit elment a kedvem. Ők lesznek az ellenfelek? Semmi űbermodern csodafegyverek és technika, csak egy kard meg egy pandamaci-koponya a vállon?

  9. /némi atlantis spoiler
    Nekem elsőre a SGA-ban látott asgard exok ugrottak be, bár tényleg hasonlítanak valamennyire a klónkatonákra.

  10. Elsőre úgy látom mindenki leragadt a clone trooper hasonmás ruházaton, de csak pár külföldi oldal átböngészése után tűnt fel, hogy a második képen látható sivatagos, két holdas bolygó (=Tatooine) is elég Star Wars-os nyúlásnak tűnik. Jó lenne valami klassz sci-fit látni moziban, szóval remélem Lucas bá nem pereli el a csávó gatyáját is.

  11. Egyébként csak úgy halkan jegyzem meg, hogy az a lenti képen lévő monszta is kisértetiesen emlékeztet a Republic Commando alapellenfeleire.

  12. nekem a piros pancelrol es a zold idegenrol inkabb WH40k jutott az eszembe. persze ahhoz 2x ekkora pancelok kellettek volna.

  13. LAckas: A trandoshanokra gondolsz? Egyebkent szerintem is Republic Commandora hajaz a design, ami egyebkent a legjobb Star Wars jatek ever IMHO.

  14. A már sokat emlegetett Star Wars ugrott be nekem is. Az a kék valami elég kedvrontóan néz ki, viszont ami elsőre nagyon meggyőző, hogy ütött kopott mind két páncél, nem úgy mint pl egy ST-ben ahol az összes harcos úgy néz ki, mintha Lakatos Márk futna utánuk kis sminkecsettel.

  15. Én bizakodom, a rendező ugyebár Sandy Collora, akinek a Batman: Dead End -et köszönhetjük. Érdemes az utóbbit csekkolni a youtube-on.

  16. Ez az idegen az utolsó képen olyan mint egy orc DK engi fejessel Gladiator vállasbanXD. Aki esetleg érti mire gondolok, erősítsen meg:). Egyébként minden sci fi várós, mert kevés készül manapság sajnos, azok is inkább horrorok. Jó lesz ez csak lőjenek meg rengjenek az ütegek a távolban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.