Coraline trailer

Végre megjött a Neil Gaiman könyvéből készült animációs film (bábokkal, mint a flushed away!), a Coraline trailere. Ugye a Nightmare Before Christmas rendezőjétől. Kíváncsi vagyok már a teljes élményre.


A yahoonál HD változatban is.

human
írta
2008. 11. 20. 13:13
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Coraline trailer” bejegyzéshez

  1. Nem kötözködés, csak én úgy tudom, a Flushed gyurmának álcázott számítógép-animációs film, ez meg tudtommal klasszikus stop motion.

  2. Hát szép képi világa van, csak nehogy úgy hazavágják mint a Halott manyasszonyt.
    Gondolom nem gyerek “mese” lesz.

  3. mi baj van a Halott menyasszonnyal? Szerintem zseniális volt:D ez meg nagyon várós, főleg, hogy Gailman alapanyagból dolgoznak

  4. Egy kicsit gyerekesebb és kevésbé beteg, mint amilyenre számítottam, de még így is a legjobban várt filmjeim közt van :)

    Viszont a stop-motion már-már tökéletesre fejlesztették, a főhősnő hajától szabályosan lefejeltem a monitort annyira gyönyörű volt

  5. Imádtam! Karácsonyi lidércnyomás nagy kedvencem volt nagyon régről. Sokkal jobban néz ki mint a Corpse bride!

  6. Ha stop-motion akkor a Nick Park (Wallace & Gromit) a mester. Egyszerűen utánozhatatlanul jól csinálja – életteli, “folyékony” a bábok mozgása. Henry Selick sem marad le tőle, örülök hogy nem hagyja hűlni a műfajt. Ha jól sejtem a HD tréler alapján és ha jól olvastam a Wikijét akkor itt ott azért rásegítettek CG-vel de ettől még nem von le az értékéből.

  7. Hát CGI richtig hogy van benne.
    Ápolják csak ezt a műfajt, más mint az animációs filmek, dehát kell a sokszínüség.

  8. Hááát, nekem nagyon gagyinak látszik, a halott menyasszony szerintem is zseniális volt, a karácsonyi lidércnyomás s zintén, pedig milyen régi, itt meg a figurák nem folyamatosan mozognak, hanem tiszta darabos az egész, és ez a kislány meg a gombszemű szörny anyja nem hozott lázba :)) uncsinak tűnik, ámbár lehet jó lesz, adni kell neki egy esélyt.

  9. Ez nekem nagyon nézősnek tűnik, több okból is; már kezd herótom lenni az animációs filmektől, nagyon sajnálom hogy a 2D kiment a divatból, szerencsére ez stop-motion, ami nagyon jó. Viszont nagyon Halott menyasszonyosnak látszik, elég sok áthallás van a két film között így az előzetes alapján.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.