Heti mozibemutatók: nov. 20.

Hát, a héten nem sok jó dolgot hoztak. Ezt a Public Enemyt érdemes megnézni? Látta már valaki?

 • Halálos közellenség – Public Enemy – Ismert francia gengszter, Vincent Cassel főszereplésével
 • Hógolyó haditerv, avagy ki legyen a Télapó? (Santa vs. the Snowman 3D) – animációs film gyerkőcöknek.
 • Katasztrófafilm (Disaster Movie) – iszonyat lehúzó kritikákkal rendelkező “paródia” film, ami kvöetia táncoló spártaiakat meg a többi szennyet.
 • Neve: Sabine (Elle s’appelle Sabine) – francia dokumentumfilm.
 • Vicky Cristina Barcelona – Woody Allen film, megyek vagy megyünk rá valamikor.
human
írta
2008. 11. 20. 14:06
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: nov. 20.” bejegyzéshez

 1. Most ha ennyire szar a disaster movie meg az előző részei, akkor hogy van az hogy sorra jönnek ezek az ugymond paródia filmek? csak vevők rá az emberek , nem?( Már aki )

 2. Az igenytelen toilet humorra buko, kulonbozo, azonosithatatlan letformak szeretik a Disaster Movie szintu szennyet, de en hal’ istennek ilyen emberrel a kornyezetemben meg nem talalkoztam. Vicky Cristina Barcelona meg termeszetesen nezos mindenkepp.

 3. Azért jönnek új részek, mert kisebb az előálítási költség, mint a bevétel, ezért hát valamilyen szinten jövedelmező a film. Pl a Meet the Spartansban volt vagy két díszlet és azokat váltogatták oszt cső. Egyébként ez a Disaster most jelen pillanatban az imdb Top100 legrosszabjai között az első helyen van.

 4. “Most ha ennyire szar a disaster movie meg az előző részei, akkor hogy van az hogy sorra jönnek ezek az ugymond paródia filmek? ”

  ennyi volt, a DM hatalmasat bukott. a többit is egyre kevesebben nézték.

 5. “mert kisebb az előálítási költség, mint a bevétel, ezért hát valamilyen szinten jövedelmező a film.”

  ezzel minden film így van (alig van veszteséges film). téves kiindulás. egy filmet nem azért csinálnak, hogy nyereslges legyen, hanem azért, hogy minél hamarabb legyen nyereséges, hogy mihamarabb visszaa tudják forgatni a pénzt új filmbe.

  ezért gáz, ha egy film lassan termeli vissza a gyártási költséget, mert akkor később tudják újra befektetni.

 6. Hát én ismerek olyat aki azt mondta a Tropic Thunderre, hogy a Meet Dave sokkal jobb volt, szerintem az ilyenek élvezik ezt a féle műfajt. És meg kell mondanom, részegen, sok emberrel nagy élmény egy ilyet megnézni, mert annyira gáz, hogy már jó! És el tudom képzelni, hogy sok amcsi így megy moziba, ittasan, betépve 20 haverral. Persze én ezt moziban nem teszem, szóval kihagyós.

  Woody jöhet mindenkor!

 7. Volt idő, mikor még jó volt ez a stílus. Jómagam is nagy rajongója voltam (vagyok). Tény, hogy ezek már csak elenyésző erőlködések, de azért az elején voltak még élvezhetők is.
  Vígaszképp, ha mást nem, megnézek 1-2 Leslie Nielsen filmet :)))

 8. A Vicky Cristina Barcelona nekem nagyon bejött. Igaz eddig nem sok Woody Allen filmet láttam, de felkeltette a figyelmemet a rendező iránt. Jó volt nézni. És rájöttem, hogy Penelopé Cruz nagyon vadító csaj.

  90%

 9. Elrángattak a Disaster Moviera. 20 percig birtuk, addig tartott a nachos meg a kóla :D
  Valami irgalmatlanul sz*r film.

 10. Meglepoen turheto a disaster.(Lehet csak azert mert ugy ultem be ha 1 jo poen lesz benne mar megerte) Sokkal jobb mint a superhero vagy a spartans. Termeszetesen tele van sok eroltetett szar poennal, de viszonylag sokat is lehett rajta nevetni. Vicces h meg ez a “legjobb” a moviek kozul es ez bukott meg pont.

 11. Azta mindenit!! A Vicky Cristina Barcelona zseniális!!! Végig nevettem az egészet. A legjobb Woody Allen-film!! Barcelonába akarok menni!! :D

 12. a Cassel filmet látta valaki? mármint az első részt (mert mintkiderült, majd csak januárban aják a második felét… döbbenet.).

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.