Ti vagytok az ászok

Na jó, azért az oldal is (hehe), de a sok látogató nélkül semmiképp sem ez lenne a stúdió által hivatalosan youtubera töltött Valami Amerika 2 trailernél a statisztika. Összesítve az Sg nyer jelenleg is, ha az oldalakat összeadjuk, de nem is annyira sokkal. Egy független blog így tolja.

Fura, hogy az origó meg az index nem ezt a videót illesztette be (bztos lehozták ők is a trailert), hiszen akkor nem királykodhatnék azért.

human
írta
2008. 11. 23. 14:50
megjelenés
29
hozzászolás


29 hozzászólás a “Ti vagytok az ászok” bejegyzéshez

 1. az origó azért nem ezt illesztette mert természetesen a saját portáljukkal rajkóznak, ott sz*r videás videó volt, amit meg se tudtam nyitni, mer nem hitte el h fennvan a legújabb flash player…

 2. “Egy független blog így tolja.”

  és lehet tippelni, hogy melyik “médium” kap nyilván sajtójegyeket és melyiket sz*rják le a forgalmazók.

 3. de legalább tényleg független maradhat a blog. írhatod azt a filmről, amit gondolsz, nem mondják meg előre, hogy tetszett-e a film. :)

 4. ha megtenné akor valoszínű nem ide irogatnánk:) akorkeresnénk más független blogot, mert pont aza lényeg h ne befolyásoljon semmi csak az egyéni vélemények egy-egy filmről

 5. Heistmonkey – ezt csak azért mondod mert még nem voltàl sajtóvetítésen – higyj nekem címbi, bárki akinek van egy kis önbecsülése (leszámítva talàn winniet) nem akar egy teremben lenni másfél-két òràt a magyar média elittel! ;-)

 6. na igen, a Gonzo által is említett ‘ki ha én nem?’ celebvilággal történt találkozás mély benyomást sokan inkább kihagynák. :)

  kicsit off: mostanra már a tv2 is eltüntette a mozifilmekkel kapcsolatos műsorát? nem hogy fejlődés, de visszafejlődés tapasztalható ebben a kérdésben is… :(

 7. azért szerintem azt felejtsétek el, hogy a forgalmazó megmondja mit írjon bárki is (elég csak az index kritikáit nézni, hehe). Max a kritika kikerülésének az időpontját szokták kérni, de akkor sem azért mert negatívat írtál esetleg, hanem mindenkitől. (vagy nem is vetítik odakinn a sajtónak, ha tudják hogy csak negatívat kapna)

 8. és mi lenne, ha mondjuk egy nagy cég azt mondaná, hogy fizetik a belépőidet a vetítésekre, meg biztosítják, hogy évente 4-5 komolyabb filmes eseményen jelene lehess, cserébe csak mondjuk a bannereiket ki kellene tenned, meg pár apróságot még kikötnének… bevállalnád? :)

 9. persze, jóval többet. azért írtam, hogy kiutazás mondjuk európai filmes eseményekre… esetleg az államokba. :)

  (a bannerek értéke mondjuk kalkulálható, nem? vannak statisztikáid az oldalak letöltése kapcsán, abból kiszámolható egy nagyjáboli összeg intervallum.)

 10. ha-ha..:)
  dimitrij! szerinted milyen cég fizetne itthon külföldre utaztatást bárkinek is, amikor van olyan, hogy ők maguk sem jutnak ki sehova (haza magyar filmforgalmazókról, produkciós cégről beszélek)???

  államokba…az.

 11. konzervman: human-nak tettem fel egy kérdést, ha akar válaszol rá, ha nem, akkor nem. esetleg olvasd el, hogy mi volt a kérdés. a kérdés ugyanis az volt, hogy bannerekért cserébe nyitott lenne-e? de hogy válaszoljak is arra, amit magad egyszerűségében próbálsz feszegetni, mondjuk egy multinacionális cégnek esetleg maradhatott a marketing, vagy más büdzséjéből, amit el kellene-lehetne költeni. egyébként az a benyomásom, hogy az ilyen srácok, mint te, tulajdonképpen nem is örülnének, ha egy ilyen lehetőség összejönne humannak… szánalom.

  (human: bocs az offért, töröld ha úgy látod jónak, ha indokolt kereslek mailben inkább.)

 12. dimitrij: te miről is beszélsz?

  tapasztalatból mondom, hogy ilyenre nem költenek itthoni nagy multik. mondom tapasztalat.

  teljesen normálisan postoltam: a szánalmat meg szerintem hagyjuk.

  további szép napot!

 13. human: pár nap alatt kiderítem, de ezt majd privátban.

  “mondom tapasztalat.”

  konzerman: sajnálatos, csak érdektelen… részemről befejeztem ezt a társalgást.

 14. bocs, h belepofázok, de saját környezetemben van ismerős, akinek a cége finanszírozta, h ide-oda utazzon filmfesztiválokra. és pl. az államokba is, meg több európaira is. más kérdés, h a munkája miatt, ám a nő el tudta volna intézni a dolgát kiutazás nélkül is – amivel a cég is tisztában volt.. hát ennyi.

 15. Üdv!

  Én csak annyit próbáltam közölni, hogy alkalmazottakon kívül itthon nem bevett szokás hobby-amatőr oldalak fenntartóit küldözgetni Amerikába, filmpremierekre (sem oda, sem máshova…). Oldal látogatottság ide vagy oda.

  Én örülnék a legjobban, ha nem így lenne…

  Eszem ágában sem volt személyeskedni. Felesleges ilyet belemagyarázni. Tessék a sorok között olvasni!

 16. konzervman: gondolom a te tapasztalataid sem univerzális érvényűek, ez könnyen belátható. lehet, hogy nem személyeskedés volt a célod, de akkor finoman szólva is faragatlan, vagy nyers voltál. ne próbálj olyannal fölényeskedni, akiről semmit sem tudsz.

  tényleg befejeztem az offolást (bocs human).

 17. úgy látszik nem érted. semmi fölényeskedés nem volt.
  a tények makacs dolgok.

  jónapot. befejeztem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.