27 hozzászólás a “Trek trailer csak rajongóknak” bejegyzéshez

 1. \\//_ légy üdvözölve öreg barátom Spock, kibas.zott jó :-D remélem következő részekben ,ha lesz visszahozzák TJ Hookert is :-)

 2. Nem nagyon vágom a Star Treket. Ez a legújabb film akkor most egy folytatás lesz, vagy az eredeti, legelső Trek film újragondolása, amikor még a kapitány meg mindenki fiatal volt. Gondolok itt arra, hogy lettek űrhajó tisztek, hogy építették magát az űrhajót stb. Vagy itt most azok gyerekeiről fog szólni, vagy mi, mert tényleg sötét vagyok hozzá. Nálam a Star Wars a verhetetlen, s a Trek eltörpül mellette, de azért kíváncsi vagyok.

 3. Ez az öreg Spock, nem az eredeti Spock?
  Mert nem olyan mintha Zck Quinto (Sylar) lenne az, inkább hasonlít a régire.

 4. Ogre :-D de az! Csak nem vágnának újra egy teljes trailert, ha Quinto lenne bemaszkírozva, nem ? De amúgy meg egyértelműen Leonard Nimoy, azért le lehet venni ha láttál már egy-két ST valamit. De azt hozzátenném, hogy tényleg eléggé hasonlítanak egymásra a Spock-család tagjai!

 5. Kár, hogy nem vagyok trekkie, most biztos nagyon boldog lennék:) Viszont így is moziban lesz megnézve.

 6. Star Trek az új Batman – Begins. Nagyon jó nekünk, szép nap virrad a sci-fi rajongókra. Sokáig éljen J.J. Abrams!

 7. “Sokáig éljen J.J. Abrams!”

  Azért ezzel még várjuk a bemutató utánig. Ezt még mindig el lehet ba***.

 8. Hát nem tudom,ez is ugyanolyan gagyi,hatásvadász trailer mint a többi.ha ezeken mulna én egy filmet nem néznék meg,nem értem miért jó ha az ember magának lelövi a poénokat és hasonlók…….

 9. Óriási bomba lesz ez a film és még nagyon sok ST fogja követni ugyanezzel a szereposztással. Abrams nem baszhatja el. Alig várom.

 10. Én se vagyok Trekkel, láttam egy két részt, de nem vagyok vele tisztában, viszont ez a pár pillanat az öreg Spockkal epic volt amúgy. :)

 11. Eddig is tetszett de ezután áá szóhoz sem juttok. Kár hogy Shatner nem lesz benne.

 12. Leonard Nimoy látható, természetesen.
  Azonban én még nem innék előre annak a bizonyos medvének a bőrére. Kicsit tartok tőle, hogy a mai igényeket (pontosabban, igénytelenséget) ki kell majd szolgálni a profit érdekében.
  Sorozatok közül a DS9, mozik közül a First Contact óta nem láttam igazán jó trekket.
  Majd meglátjuk. Azért reménykedem.

 13. OFF Voyager a legjobb. ON

  Csak azt nem értem miért kell mindent előről kezdeni, miért nem lehet folytatni?????

  Ezt pl onnan ahol a TNG abbahagyta…

 14. emberek, szerintem ez hasonlo jolesz mint a dark knight. ha jol megcsinaljak meg azokis elmennek ra akik amugy nem vagjak hogy miez. hiszen ur-akcio-scifi. :)

  amugy mikor a voros riado hangja van meg a vegen a star trek logonal a dallam, na azoknal a reszeknel brutalisan kirazott a hideg. annyira star trek feeling. IMADOM. :)

 15. Valahogy mostanaban lemaradtam a premierekrol ezt a trailert is 1 hete lattam, de egybol megneztem az osszes mozifilmet meg1x. Remelem ezt majd koveti ismet 10 vagy tobb ST film. Kotelezo moziban nezni :)
  (Mikor a vegen bejon spock na az kesz total epic, libabor stb)

 16. “Star Trek az új Batman – Begins. Nagyon jó nekünk, szép nap virrad a sci-fi rajongókra. Sokáig éljen J.J. Abrams!”

  :(

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.